Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti,rzeczywiście po CC nie powinno juz tak lecieć.ja podkładów nie uzywalam.wystarczyły same podpaski.
Niedawno wrocilismy z 2 godzinnego spaceru. Piękna pogodaw fajnym czasie te nasze dzieciaki przyszly nav swwiat
Wypilam dzisiaj piwo !!! Pierwszy raz od 10 miesięcy . pyyyycha
Kasia - jak tam? Zdecydowałas sie dzisiaj rodzic ?
Agus - przypomnij, jakie mleko podawalas coreczce ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 19:16
mantissa, Aguś86, lysinka, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEeee tam nic się nie dzieje, spałam sobie a potem moja cała banda wróciła do domu i Fasiowe placki robiłam.
Dziś jak poszłam z psem to normalnie cały spacer...z 40 minut ryczalam...jak bóbr chlipalam, dobrze , że na łące byłam i nikt nie widział bo by pomyśleli , że wariatka
Dziś w planach powtórka seksowego wykurzania Mikiego.
Co do chusty to ja jestem szczęśliwa , że ją mam. Od pierwszych dni będę mogła Mikiego nosić najpierw w kołysce potem w kieszonce. Już się wytrenowalismy w wiazaniu, zajmuje nam to 2 minuty. -
nick nieaktualny
-
Przez to dzieciątko płaczące 90 ml mleka poszło w kanał. Tyle sciagnelam z jednej piersi, druga opróżnia mała. To było 3 h temu a juz czuje ze cyce są ciężkie i za kolejne 3 h będę musiała znowu ściągać.
Kasia ale to czemu plakalas? Ja przed porodem tez wylam jak bóbr albo kurwilam na wszystkich i wszystko i bez kija do mnie nie podchodzi. To hormony niestety działają. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy super, że leczenie działa. Ufff teraz tylko czas
Jaga płacz...no w sumie bez powodu, nie umiem powiedzieć dlatego tak ryczalam, wychodząc z domu zaczęłam i cały spacer buuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:24
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Ładnie Krysti brzusio opadł
U mnie tez opadł ładnie ale jeszcze waga przeraża
W ostatnim dniu ciazy ważyłam 105 kg dziś sie ważyłam i jest 93kg:((
A moja waga sprzed ciazy to 80kg
Czyli jeszcze 13kg:((Lwica lubi tę wiadomość