Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida ja mam tak od tygodnia ;/ budzi się co godzine max dwie i ciągle ryk. Ale to nie brzuszek ,ciągle by chciał jeść wtedy się uspakaja i idzie zaś spać. Wszystko kończy się późnym wieczorem kiedy zasypia i śpi po 4-5 h potem je i znowu 2-3 h do rana prześpi a tylko wyczuje,że rano to się zaczynają pobudki co godzine ;/. Męczące to jest.Mam nadzieje,że chwilowe ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nas jeszcze nikt nie odwiedzał, sami jeździmy w odwiedziny do teściów i tyle. U nas problemem jest to, że sobie nie pójdziemy do drugiego pokoju.. Pierwsze odwiedziny będą 3 maja, zobaczymy jak mały na nie zareaguje..
Kasia może Miki juz jest na świecie?) mocno trzymam kciuki!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ja też na karmienie pobudke mam o 4, teraz nakarmieni leza w lozeczku a ją laktatorem pracuje:|
U mnie dzisiaj problem z karmieniem:| Kubuś strasznie pojekuje i prezy sie. Nnie robił dziś kupy i dlatrgo. Przy okazji tego prezenia, plakania itp oczywiście baaaaardzo dużo mu się ulalo, nawet nosem:| już nie wiem co robic z tumi ich brzuszkami:| -
Ewelcia u nas tez problemy z brzuszkiem. Julek się prezy, krzyczy, wygina, jest cały czerwony, wyrzuca nerwowo nóżki i nimi trzęsie.. Na szczęście robi kupę.. Ja mu podaje na noc sab simplex
-
A chwalilam wczoraj syna, że noce są w miarę ok, że śpi, że mamy tylko jedna godzinna przerwę na karmienie.. No to się pochwaliłam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 05:28
-
Ja mialam dzisiaj pierwsza ciezka noc z malym a wszystko wina TZ sierora. Mam nadzieje ze nie wybił malego z jego rytmu. Tak fajnie od tygodnia spal pierwsza drzemke po 5h jak juz zasypial kolo 22-24 ehh . Okrutnie mi sie chce spaaac. Rozwala sie po calym lozku nawet z malym sie polozyc nie umie kurde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 06:09
-
kasia juz chyba ma mikkebo bo cos cicho
anja ja tez dzjsjaj jade rejestrowac
mam wkzyte na 10.20..
mam mnostwo do roboty dzisiaj..trzeba bedzie jezdzjc z mala...rejestracja, o 12..30 badanie sluchu...posorzatanie starego domu i oddanie kluczy.... caly dzien zleci...juz mi sie nie chce!...a my karmimy sie teraz -
Anka1501 wrote:Dobry
Za godzinę jedziemy zarejestrować Natanaw końcu
Amy daj tatusiowi szanse się wykazać. To tak samo jego dziecko jak i Twoje. Musi sobie radzić tak samo. Ma szkole życiaporadzi sobie