Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cycki wolaja Olka

Ide odciagac. Wolalabym to "d" wymienic na "b" ale okej.. Najpierw obowiazki
a przyiemnosc jak maz powie przepraszam :p
powinni mnie tu jeszcze na glowe zaczac leczyc. Mialabym full pakiet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:22
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ni ma go. Juz chodzilam go szukacAnka1501 wrote:Ale z ordynatorem czy jak?

a ja glupia glowe dla niego wymylam. Ale spoko dzisiaj ogole bozene i nogi moze to go zwabi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:22
Anka1501, mf, Ewelcia, Gosha, liwi, Angela89, Fasia, Eweliśka, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Moje gotowe ale ksiecia jeszcze nie znalazlam. Seks po porodzie to prawie pierwszy raz. Nie dam sie byke komu rozdziewiczycAnka1501 wrote:Nie mogę się doczekać kiedy moje krocze będzie "do użytku "

Angela89, Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja tezAnka1501 wrote:Jutro zaczynam ćwiczyć

Oglądam poki co ćwiczenia... Zastanawiam sie od których zaczac. Jak masz jakis ciekawy link to dawaj
ja rano zaczynam od skalpel Chodakowskiej bo zawsze go lubiałam
a po południu jakies ćwiczenia tylko na brzuszek, lekkie na początek... I obowiązkowy spacer z wózkiem 5 km
oby mi dnis starczyło 
I obiecałam sobie -kategoryczny zakaz jedzenia słodyczy
tylko jeden croissant z rana do kawy, ale to mus -śniadanie śródziemnomorskie, Haha
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Ja dzisiaj jakoś żyje, z mała spacerowałam prawie 2 godziny aż miło się łaziło.
Mała ma dzisiaj znów obszczypaną pupe aż jej krew leciała. A zjadłąm tylko wczoraj i dzisiaj rano bułki z pieczonym schabem ( wedlina). Pampers zmieniany co 3 godziny, zawsze dupka czysciutka a tu takie rewelacje. Aż mi się płakać chce
Dzisiaj zjadłam gotowaną wołowine z ziemniakami , ciekawe co bedzie:(
Lili obecnie leży sobie w łożeczku i sama przysypia, tylko, że musi grać jej kjaruzela.
A w ogóle to moja kocica okociła w nocy 3 szt w skrzyni w łóżku na którym spałam. Nasze zdziwienie jak ją rano zobaczyliśmy taką chudą i tekst : o Kurwa gdzie się okociła????????
Amy Ja mam fajnego gina. Przystojniaczek , wiecznie usmiechnięty. Fajniutki
Misia powinnaś go skojarzyć bo pracuje w Madurowiczu na perinatologii:)
Hwesta aż tak źle? Ja też czasem b ym chciała wziąć rozwód ale po 5 minutach mi przechodzi. Chyba nadal zakochana jestem w tym moim jełopie pomimo 12 letniego stażu.
KASIA GO GO MATKA DAJESZ MIKI DAJESZ:)
Wy o cwiczeniach mówicie a Ja marzę by przestała mnie boleć rana nad rana i wokoło niej. Jak dłużej pochodze to jest koszmar. A gdzie do większej aktywności? Mogę narazie zapomnieć, aczkolwiek chciałabym choć trochę na orbitreku pojeździć.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

i nie trzeba nawet szukać specjalnego powodu... Poprostu np chcemy sie rozstać i tyle