Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cycki wolaja Olka
Ide odciagac. Wolalabym to "d" wymienic na "b" ale okej.. Najpierw obowiazki
a przyiemnosc jak maz powie przepraszam :p
powinni mnie tu jeszcze na glowe zaczac leczyc. Mialabym full pakiet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:22
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ale z ordynatorem czy jak?
a ja glupia glowe dla niego wymylam. Ale spoko dzisiaj ogole bozene i nogi moze to go zwabi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:22
Anka1501, mf, Ewelcia, Gosha, liwi, Angela89, Fasia, Eweliśka, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nie mogę się doczekać kiedy moje krocze będzie "do użytku "
Angela89, Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Jutro zaczynam ćwiczyć
Oglądam poki co ćwiczenia... Zastanawiam sie od których zaczac. Jak masz jakis ciekawy link to dawaj
ja rano zaczynam od skalpel Chodakowskiej bo zawsze go lubiałama po południu jakies ćwiczenia tylko na brzuszek, lekkie na początek... I obowiązkowy spacer z wózkiem 5 km
oby mi dnis starczyło
I obiecałam sobie -kategoryczny zakaz jedzenia słodyczytylko jeden croissant z rana do kawy, ale to mus -śniadanie śródziemnomorskie, Haha
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Ja dzisiaj jakoś żyje, z mała spacerowałam prawie 2 godziny aż miło się łaziło.
Mała ma dzisiaj znów obszczypaną pupe aż jej krew leciała. A zjadłąm tylko wczoraj i dzisiaj rano bułki z pieczonym schabem ( wedlina). Pampers zmieniany co 3 godziny, zawsze dupka czysciutka a tu takie rewelacje. Aż mi się płakać chce
Dzisiaj zjadłam gotowaną wołowine z ziemniakami , ciekawe co bedzie:(
Lili obecnie leży sobie w łożeczku i sama przysypia, tylko, że musi grać jej kjaruzela.
A w ogóle to moja kocica okociła w nocy 3 szt w skrzyni w łóżku na którym spałam. Nasze zdziwienie jak ją rano zobaczyliśmy taką chudą i tekst : o Kurwa gdzie się okociła????????
Amy Ja mam fajnego gina. Przystojniaczek , wiecznie usmiechnięty. Fajniutki
Misia powinnaś go skojarzyć bo pracuje w Madurowiczu na perinatologii:)
Hwesta aż tak źle? Ja też czasem b ym chciała wziąć rozwód ale po 5 minutach mi przechodzi. Chyba nadal zakochana jestem w tym moim jełopie pomimo 12 letniego stażu.
KASIA GO GO MATKA DAJESZ MIKI DAJESZ:)
Wy o cwiczeniach mówicie a Ja marzę by przestała mnie boleć rana nad rana i wokoło niej. Jak dłużej pochodze to jest koszmar. A gdzie do większej aktywności? Mogę narazie zapomnieć, aczkolwiek chciałabym choć trochę na orbitreku pojeździć.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny