Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie na obiad zjadlam udka z kurczaka (z piekarnika, delikatnie przyprawione- malej po tym nic nie jest), ale dorzucilam tez plaster schabu ze sliwka... mmmmm pycha, buraczki, ziemniaki
i pol Karmi do obiadu- jak wczoraj
po polowie jej nic nie bylo, a cale to za duzo dla mnie
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Jejuniu jaką ją mam ochotę na wino! Szok!!!
Amy mam nadzieję że dzisiaj już humor lepszy?
zimne jablkowealbo imbirowe. Nie karmie to mi wolno!
Humor moze i lepszy. jestem spokojna ale szujna. Jedno slowo i mu powiem ze obraczka jest w malym pokoju. Moze sobie zabrac.
Ps. Ordynator jest po rozwodzieja tez moge!
Olek zaraz znow mnie odwiedzi <skacze>mantissa, hwesta, Fasia, CzaryMary, Murraya, lysinka, Gosha, KasiaKwiatek, liwi, Lali, weronika86, Eweliśka, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Hwesta niby jeden drink utrzymuje się do 3 godzin. Ale ogólnie to jest tak że jak alkohol z ciebie wyparuje to w mleku też i nie trzeba go ściągać i wylewać. Mówie oczywiście o jednym drinku lub lampce winna.
wolalam ta pierwsza porcje sobie podarować
Jeju od lipca wina nie pilam i pyszne bylo
-
nick nieaktualnyHihi a my dzis lezymy sobie juz rodzinka dzwonila z podkarpacia kuzynka ze Stalowej Woli pyta kiedy zawitam do nich bo jej mąz ledwo przyjechal z wloch do pl juz mowi ze mu zimno jak to włochom w pl zimno i wraca do domu haha sama zostaje z Marco synem na dluzej
w Pl ja iż jej wieki nie widzialam jade na dwa miechy
do pl i odwiedzimy Iwe
W konsulacje juz wizyta zabukowana Ignas tylko paszport dostanie i jedziemtam gdzie cieplo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Ciekawe jak Eweliśka
Mantissa ja nie miałam przy Zuzi zalecenia żelaza, ale co miała badanie krwi to wszystko było w normie. A Ty musisz sprawdzić Julkowi morfologie? Może już wszystko ok?
Mam co wizytę na patologii noworodka. Wyniki nie są złe ale dalej za mało. Po prostu pytam z ciekawości, bo podobno wszystkie wcześniaki powinny przyjmować, bo nie mają wystarczających zapasów z życia płodowego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie skonczyl sie dobry maz
Kurwa, wiecie co... mi sil juz brakuje po prostu na wspolne zycie z nim.
Nawet wozka mi nie chce zniesc na dol... trudno, mala nie pojdzie dzis na spacer, ja go nie dam rady zniesc, ja jeszcze krwawie i nie mam zamiaru sobie biedy napykac -
nick nieaktualnyhwesta wrote:U mnie skonczyl sie dobry maz
Kurwa, wiecie co... mi sil juz brakuje po prostu na wspolne zycie z nim.
Nawet wozka mi nie chce zniesc na dol... trudno, mala nie pojdzie dzis na spacer, ja go nie dam rady zniesc, ja jeszcze krwawie i nie mam zamiaru sobie biedy napykacweronika86 lubi tę wiadomość