Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHwesta ja nigdy faceta nie bede bronić ani tłumaczyć. Jeżeli ktoś się decyduje na dziecko to musi być dojrzały,a nie będę ukrywać Wasi faceci pokazali że chyba jeszcze na to gotowi nie są. Bynajmniej wnioskuje to co piszecie. Jedynie co możemy Was wspierać wysłuchać ale to Wasze życie.
hwesta, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela no niestety tak sie okazało, ale kobiety silne sa i damy radę przebrnąć w większości w pojedynkę przez ten okres niemowlęctwa, a pozniej pewnie tatusiowie zaczną kontakt nawiązywać lepsZy , chociaz ja mam córeczkę i to ze mna bedzie malowała paznokcie i bawiła sie w pokazy mody :p
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:No i dzwonie do tesciowej i ONI zdecydowali ze mojego mleka podawac nie beda.
I Hoy.
Juz nie skomentuje.
zaraz cos rozpierdole. Na prade wyjde ze szpitala spakuje torby i jade do domu
OOO kuzwa teraz to chyba przesadzili.. jak ja lubie tak zacofanych ludzi.. Twoje mleko teraz ma jeszcze lepsze właściwości niż normalnie bo MA PRZECIWCIAŁA ! I jeżeli lekarz dał ci antybiotyki http://www.mlecznewsparcie.pl/2015/02/choroba-mamy-i-odstawienie/ tu jest nawet napisane kiedy powinno przestać się karmić a kiedy nie trzeba. Ehs.. Trzymaj się mała jesteś naprawdę silna. -
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Po obchodze. Dzisisj jakas inna lekarks i mowi zeby jednsk sie wstrzymac z podawaniem mojego mleka. Po powrocie do domu dwa dni sztuczne i moge karmin piesiA.
Ale tego to ONI nie muszą wiedzieć. Sami zdecydowali. Jejku aż sie we mnie zagotowało.
Ida zazdroszczę śmiania. JJa już się nie mogę doczekać.
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Naproxen wlasnie
A antybiotyk na nerki mam taki po ktkrym moge karmic. Tylko ten naproxen..
No to fakt lepiej nie dawac mu mleka. Ale nie zmienia to faktu że rodzinka męża nie powinna podejmować takich decyzji za Ciebie. Takie decyzje podejmują RODZICE ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie ze ja jeszcze troche krwawię i ten szew ze środka zaczyna wyłazić i wisi ale w środku sporo jeszcze trzyma.... Niech to sie juz skonczy
Moja Alicja jest niemowlakiem !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:09
Angela89, Aguś86, Jaga, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Hwesta gratuluje takiej dużej córy.
A ja w końcu przestałam plamić i mogłam się bzyknąć znowu. Ale to nie na moje nerwy, boje się kolejnej ciąży i co się facet rozpędzi to mu mówię że musi przystopować.
Trzeba się w jakąś ostrą antykoncepcje zaopatrzyć tylko co ja mogę jak karmie piersią? -
Angela89 wrote:No to fakt lepiej nie dawac mu mleka. Ale nie zmienia to faktu że rodzinka męża nie powinna podejmować takich decyzji za Ciebie. Takie decyzje podejmują RODZICE !
Potwierdzam powiedzenie - maz to nie rodzina. I sam do tego doprowadzil. Jest dla mnie obcym facetem ktory nie trzyma nawet odrobiny mojej strony.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy ja cały czas biorę floradix witaminy i żelazo, przy takiej stracie krwi to bym sie przewinęła chyba na tamtej swiat
Mieliśmy dzis jechać nad zalew na obiad i spacer i dupapada deszcz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:25
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Kurde też bym sobie zrobiła badania bo anemię mam bankowo.
Hwesta ja czytałam o tych tabletkach i one podobno nie hamują owulacaji, bo mają tylko jeden hormon. Owulacje masz normalnie ale zmienia się śluz i niby on uniemożliwia plemnikom wjazd. Coś mnie to nie przekonuje.
Kurde no nie wiem. Nie chce na gumkach jechac jak 16-stka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:29
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Kurde też bym sobie zrobiła badania bo anemię mam bankowo.
Hwesta ja czytałam o tych tabletkach i one podobno nie hamują owulacaji, bo mają tylko jeden hormon. Owulacje masz normalnie ale zmienia się śluz i niby on uniemożliwia plemnikom wjazd. Coś mnie to nie przekonuje.
Kurde no nie wiem. Nie chce na gumkach jechac jak 16-stka.Aguś86 lubi tę wiadomość