X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja nigdy faceta nie bede bronić ani tłumaczyć. Jeżeli ktoś się decyduje na dziecko to musi być dojrzały,a nie będę ukrywać Wasi faceci pokazali że chyba jeszcze na to gotowi nie są. Bynajmniej wnioskuje to co piszecie. Jedynie co możemy Was wspierać wysłuchać ale to Wasze życie.

hwesta, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela no niestety tak sie okazało, ale kobiety silne sa i damy radę przebrnąć w większości w pojedynkę przez ten okres niemowlęctwa, a pozniej pewnie tatusiowie zaczną kontakt nawiązywać lepsZy , chociaz ja mam córeczkę i to ze mna bedzie malowała paznokcie i bawiła sie w pokazy mody :p

Angela89 lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzwonie do tesciowej i ONI zdecydowali ze mojego mleka podawac nie beda.

I Hoy.

Juz nie skomentuje.
    zaraz cos rozpierdole. Na prade wyjde ze szpitala spakuje torby i jade do domu

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po obchodze. Dzisisj jakas inna lekarks i mowi zeby jednsk sie wstrzymac z podawaniem mojego mleka. Po powrocie do domu dwa dni sztuczne i moge karmin piesiA.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    No i dzwonie do tesciowej i ONI zdecydowali ze mojego mleka podawac nie beda.

I Hoy.

Juz nie skomentuje.
    zaraz cos rozpierdole. Na prade wyjde ze szpitala spakuje torby i jade do domu

OOO kuzwa teraz to chyba przesadzili.. jak ja lubie tak zacofanych ludzi.. Twoje mleko teraz ma jeszcze lepsze właściwości niż normalnie bo MA PRZECIWCIAŁA ! I jeżeli lekarz dał ci antybiotyki http://www.mlecznewsparcie.pl/2015/02/choroba-mamy-i-odstawienie/ tu jest nawet napisane kiedy powinno przestać się karmić a kiedy nie trzeba. Ehs.. Trzymaj się mała jesteś naprawdę silna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Po obchodze. Dzisisj jakas inna lekarks i mowi zeby jednsk sie wstrzymac z podawaniem mojego mleka. Po powrocie do domu dwa dni sztuczne i moge karmin piesiA.

A co oni Ci podają ?

• Ida Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:59

liwi, lysinka, Krysti, CzaryMary, Gosha, misia83, Eweliśka lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:

Ale tego to ONI nie muszą wiedzieć. Sami zdecydowali. Jejku aż sie we mnie zagotowało.

Ida zazdroszczę śmiania. JJa już się nie mogę doczekać.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A co oni Ci podają ?
    Naproxen wlasnie

A antybiotyk na nerki mam taki po ktkrym moge karmic. Tylko ten naproxen.. :/

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida tylko ja tu wprowadzam wojenna atmosfere :P
    przepraszam dziewczyny.

Jestem psychicznie wykonczona jak kon po westernie.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Naproxen wlasnie

A antybiotyk na nerki mam taki po ktkrym moge karmic. Tylko ten naproxen.. :/

No to fakt lepiej nie dawac mu mleka. Ale nie zmienia to faktu że rodzinka męża nie powinna podejmować takich decyzji za Ciebie. Takie decyzje podejmują RODZICE !

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na pierwszy uśmiech małej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze ja jeszcze troche krwawię i ten szew ze środka zaczyna wyłazić i wisi ale w środku sporo jeszcze trzyma.... Niech to sie juz skonczy
    Moja Alicja jest niemowlakiem !!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:09

Angela89, Aguś86, Jaga, Eweliśka lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta gratuluje takiej dużej córy.

A ja w końcu przestałam plamić i mogłam się bzyknąć znowu. Ale to nie na moje nerwy, boje się kolejnej ciąży i co się facet rozpędzi to mu mówię że musi przystopować.

Trzeba się w jakąś ostrą antykoncepcje zaopatrzyć tylko co ja mogę jak karmie piersią?

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No to fakt lepiej nie dawac mu mleka. Ale nie zmienia to faktu że rodzinka męża nie powinna podejmować takich decyzji za Ciebie. Takie decyzje podejmują RODZICE !
    Ons by mu mojego mleka nie podzla nawet dlatego ze w szpitalu dzja mi zelazo. To sie jej pytam jak matka ma anemie po porodzie i lekarz zapisuje jej kompeleks witamin na miesieczna kuracje to miesiac ma nie karmic dziexka piersia bo lyka witaminy? Szukaja dziury w calaym. Mam ich juz dosc.

Potwierdzam powiedzenie - maz to nie rodzina. I sam do tego doprowadzil. Jest dla mnie obcym facetem ktory nie trzyma nawet odrobiny mojej strony..

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi ja nie dam sie dotknąć bez antykoncepcji, sa jakies tabsy które mozna podczas karmienia, moja córka dzis znow nie odbija i ulewa echhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja cały czas biorę floradix witaminy i żelazo, przy takiej stracie krwi to bym sie przewinęła chyba na tamtej swiat
    Mieliśmy dzis jechać nad zalew na obiad i spacer i dupa :( pada deszcz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:25

Amy_ lubi tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde też bym sobie zrobiła badania bo anemię mam bankowo.

Hwesta ja czytałam o tych tabletkach i one podobno nie hamują owulacaji, bo mają tylko jeden hormon. Owulacje masz normalnie ale zmienia się śluz i niby on uniemożliwia plemnikom wjazd. Coś mnie to nie przekonuje.

Kurde no nie wiem. Nie chce na gumkach jechac jak 16-stka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:29

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi o kurde, z moim szczęściem to zaraz w kolejnej ciazy będę... Odpada takie cos... Gumki odpadaja , no nie wiem ...

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Kurde też bym sobie zrobiła badania bo anemię mam bankowo.

Hwesta ja czytałam o tych tabletkach i one podobno nie hamują owulacaji, bo mają tylko jeden hormon. Owulacje masz normalnie ale zmienia się śluz i niby on uniemożliwia plemnikom wjazd. Coś mnie to nie przekonuje.

Kurde no nie wiem. Nie chce na gumkach jechac jak 16-stka.
    Liwi te tabletki hamują owulację!!! To jest mini pigułka, ktora ma w swoim składzie progesteron. Ja brałam jak karmilam Gabi

Aguś86 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 4413 4414 4415 4416 4417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ