Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hwesta a do mnie moj z Olkiem przyszedl i gada jakby sie nic nie stalo. Na dowidzenia mnie pocalowal i powiedzial ze przyjdzie pozniej
Hwesta mi ulzylo jak sie z nim w glowie rozwiodlam. Rozwiedz sie
Anka1501, Gosha, MartaAlvi, Fasia, Aguś86, mantissa, Eweliśka, misia83 lubią tę wiadomość
-
Boshe dziewczyny
co Wy macie z tymi facetami
Mój to wraca po 14 godzinach z pracy, bierze małego i jeszcze gotuje, żebym mogła odpocząć. A jeśli chodzi o karmienie piersią to bardzo mnie wspiera bo wie, że to najlepsze co mogę dać Natanowi. Dziś zrobił śniadanie i obiad -wszystko tak, żeby mi odpowiadało. Nie jem smazonego, niech przyprawiam za mocno.Fasia, Amy_, Aguś86, Krysti, lysinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Marysia już jest z nami
maluszek 2960 i 51 cm
Pozdrawiamy CioteczkiAnka1501, Angela89, Gosha, liloe, Ewelcia, MartaAlvi, Jaga, Fasia, Amy_, shimmer_lip, mf, Militta110816, Lali, Justinka, liwi, Ida, CzaryMary, iwonka1077, Rudzia, Murraya, weronika86, Aguś86, Krysti, Agga, mantissa, Bambi85, sylvia007, lysinka, Nadzieja84, misia83, Klaudia90, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka gratulacje kruszynki malutkiej !!
Kwiatek chyba nie rodzi, bo na FB się szlajała
Boże, co Wy macie z tymi facetami, lać to za mało. Dobrze, że rozwód w myślach pomagaKasiaKwiatek, Amy_, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka gratki
A ja siedzę w wannie... rano zaczął odchodzić czop, w kawałkach podbrawionych krwiąod tego jeszcze daleko więc byliśmy u teściów na urodzinowym obiedzie.
Po powrocie zaczęły się skurcze. Teraz co 10-12 minut ale czy to już to się okaże. Na razie gorąca kąpielAnka1501, MartaAlvi, Fasia, shimmer_lip, mf, Lali, Gosha, liwi, CzaryMary, Rudzia, Murraya, Angela89, olka30, Aguś86, Krysti, mantissa, sylvia007, lysinka, Nadzieja84, Eweliśka, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość