Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak zwykłe powinny zawsze być dostępne. Jeśli chciałabyś te 5w1 lub 6w1 to lepiej zadzwonić wcześniej do przychodni, czy są.
U mnie też tak miało być, że miałam czekać przed gabinetem, a mąż miał trzymać Ninę. Jak przyszło do szczepienia, to nagle mąż musiał pilnie do pracy jechać. Stchórzył i tyle -
nick nieaktualnyJa ostatnio ryczałam bardziej niż mała na szczepieniach. No i miało tak być że mąż będzie chodził a ja będę czekała no ale następne szczepienie będzie w pracy... Za to jutro go wysyłam z mała do okulisty niech też zobaczy jak to strasznie wygląda.
-
Dobry dzień
O której chodzicie z brzdącami na spacerki?ja zawsze o 12:30/13:00 po na dobre i na złe. Dzis pierwszy dzień bez męża. Ciekawe czy się wyrobie.
Moje spostrzeżenie odnośnie kąpieli. Przy zalecanych 38 st wody maly ryczy. Kapie w 40 st i mam błogi spokój:) zimno było Arturkowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:49
-
nick nieaktualnyIda wrote:A dla mnie szczepienie wcale nie było tak straszne. Mały wyczuł, że się nie denerwuję i sam się nie bał. Owszem, płakał, ale jakoś tak zwyczajnie, nie histerycznie i po wkłuciu się uspokajał.
Luz dziewczyny, to nic strasznego.
Angela, u nas okulistka ma specjalne dwa miejsca siedzące dla rodziców by nie widzieli co tam robi dziecku. I dobrze, ja nie widziałam i się nie denerwowałam niepotrzebnie. Dopiero tu na forum się dowiedziałam, jak dokładnie to badanie wyglądało. I gdybym wiedziała, to też bym ryczała. A tak i ja byłam spokojna, i Mały też jak badanie się skończyło.
Niestety u nas musiałam mała przetrzymać główkę.. więc widziałam wszystko. -
nick nieaktualnyIda wrote:Dzięki za odp
A kiedy miałyście pierwszą wizytą? Bo my kurde mamy dopiero 25 maja, gdzie Franek będzie miał wtedy już prawie 3 miesiące! Dla mnie to strasznie późno...
Pamiętasz jaką metodą ćwiczyłyście? I jakie to były ćwiczenia?
Ciesz się ja mam dopiero w lipcu wizytę. Ale w maju mam neurologa i podpytam jeżeli stwierdzi że trzeba szybciej to będę prywatnie załatwiała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja też próbowałam prywatnie, ale terminy są jeszcze później niż nas umówili ze szpitala na nfz!
Ja oczywiście mówię o rehabilitacji że mam w lipcu ;/ Bo neurologa mam w maju na nfz a prywatnie w czerwcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:00
-
Angela89 wrote:Ja ostatnio ryczałam bardziej niż mała na szczepieniach. No i miało tak być że mąż będzie chodził a ja będę czekała no ale następne szczepienie będzie w pracy... Za to jutro go wysyłam z mała do okulisty niech też zobaczy jak to strasznie wygląda.
JA nie ryczałam, ale kazalam chłopu nóżki trzymać.
I też idziemy jutro do okulisty, Niestety to dopiero pierwsza wizyta. W 9 tygodniu zamiast w 4. ;/Ale co zrobić jak nigdzie nawet wybłagać nie można, bo tą wizytę czy co odwołali to oczywiście się nie odbyła. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny