Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny... Pisałam juz wam kiedyś ze mój maluszek nie wykonał na wizycie u pediatry tego odruchu kroczenia. Ja próbuje w domku i zawsze ma proste nóżki
bardzo sie martwię bo wiem ze te odruchy sa do badan neurologicznych... Wasze wykonują to wszystko jak np na tym filmiku
http://youtu.be/O8rYrjxC3No
??? -
Gosha wrote:LWICA odpuść sobie to gotowanie, jak chce jesc niech gotuje
albo niech pierze i sprząta to Ty ewentualnie w chwili wolnego możesz cos upichcić
Ja cały czas ubolewam nad faktem ze dzieci tak szybko rosną, mam dni ze nic nie robie i wtedy na obiad jest szybka sałatka i tyle. Wole patrzeć na Kubusia, a on ze cały czas na mnie wisi, nie mam serca go odkładać, czasami 4 godziny na cycu wisiale kto, kto mi wróci ten czas jak zajmę sie teraz domen i kuchnia?! Nikt... Dlatego sie nie przejmuje. Obiad najlepiej robic na 2 dni a śniadanie to chwilka przeciez
a jak mam bałagan gości nie przyjmuje, a jak posprzątać to spraszam zeby mieć z głowy
No w sumie masz racje, tylko ze jak on tak wisi to ja sie martwię ze on sie nie najada:((
A czesto jestem zmęczona:((bo nocki to u nas gesto na karmieniu(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 21:25
-
nick nieaktualny
-
Psotka jak czytam twojego posta to jakbym widziała siebie ;/ mam nadzieję, że ten stan jest przejściowy i za niedługo będziemy mogły cieszyć się w pełni macierzyństwem :)ja o chwila płacze i wydaje mi się że wszystko robię źle, czasem płacze bez powodu...
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyDobry vwieczor
Werka cudowna masz córeczkę
Jak zwykle siedze przy laktatorze. Dzisiejszej mleko pójdzie do kąpieli bo pofolgowalam z jedzeniem. Najpierw sushi, potem hamburger z cebula i ostre KFC z cola.... Nie zafunduje dziecku takiego mlesia.
Od jutra jem jak na kobietę karmiąca przystałohwesta, Aguś86, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlka, psotka - miałam to samo. To minie! Teraz sie trochę śmieje z tego ze przerastaly mnie takie problemy jak np. Sterylizacja butelek...
nie martwcie sie dziewczyny, z każdym dniem będzie łatwiej. Wszystko będzie bardziej przewidywalne.
Hwesta jakby to był mały zestawik to loooz ale wrabalam chyba z 10 kawałków i nie pozalowalam wasabi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 21:36
Ulka84, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie pediatra sprawdzała tylko odruch kroczenia i nic wiecej.
Przepraszam was dziewczyny, ale muszę się wyżalić, bo już niewytrzymuje, a jeszcze jak czytam tutaj, że wasi mężowie wam pomagają, to płakać mi się chce. Ja muszę codziennie ogarnąć sama moje dziewczyny, sama pposprzątać, gotować, prać. Mój mąż zajmuje się Niną tylko jak szykuję mu jedzenie, po czym się najada i wychodzi, a ja muszę jeszcze pozmywać po nim naczynia. Sama muszę codziennie wykąpać i Gabi i Ninkę, i w ogóle wszystko muszę robić samateraz tez jestem sama i od godziny usypiam Ninkę, a mój mąż poszedł na drinka do kolegi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 22:03
-
nick nieaktualny
-
SYLWIA nieciekawa sytuacja a na pewno bardzo przykra dla Cidbie. Ehhh te chłopy
a rozmawiałaś z nim o tym..? Dzieci wspolne, dom wspólny, wiec dlaczego masz sie tym sama zajmować?! A z tym jedzeniem... Powiadom rano, ze jak bedzie robił sobie śniadanko to zeby zrobił dla Gabi i dla Ciebie kanapeczkę
ciekawe jak zareaguje, bo czasami do nich trzeba mowić wprost... Bo inaczej nie widza, nie słyszą i nie rozumieją.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
A my jeszcze w szpitalu
naświetlamy Marysie od dziś niby w niedziele mają nas wypuścic. Malutka jest wspaniała wogole nie płacz, głównie to śpi i je, karmie ja pie piersią pierwszy i drugi dzień to był koszmar suty bolały ale teraz jest super lubię karmić mała elegancko ssie
mi to przynosi ulgę pozdrawiam Was wszystkie jak znajdę chwile opiszę poród a za z domu wrzucę jakąś fotkę mojej królewny
Lali, Murraya, Gosha, mantissa, sylvia007, misia83 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ja ogarniam wszystko w domu i jeszcze do pracy woze meza i laze z mala ronic zakupy
lgraniam wszystko tylkl dlatego ze mala spi w nocy..na pewno nie dalabym rady jamby wisiala na cycu non stop w nocy bo ja musze spac...jesli siedzialaby na cycu w nocy to bylabym nie do zycia caly dzien wiec dziekuje bogu za takiego aniolka.
-
Mialyscie/macie problem z brodawkami? Prawa jest ok ale lewa mnie okropnie boli i az sa strupki
. Jak przykladam malego to mnie bol przeszywa jak igla, ale karmie bo co mam zrobic. Smaruje mascia z lanolina albo olejkiem z rokitnikiem, chodze po domu z cyckami na wierzchu ale malo to daje.
Jakies rady?
Ulka84 wrote:Psotka jak czytam twojego posta to jakbym widziała siebie ;/ mam nadzieję, że ten stan jest przejściowy i za niedługo będziemy mogły cieszyć się w pełni macierzyństwem :)ja o chwila płacze i wydaje mi się że wszystko robię źle, czasem płacze bez powodu...
oby to tylko hormony i oby przeszlo. Czasem przeraza mnie cala sytuacja a czasem tylko obawa przed bardzo placzliwym dzieckiem.
LWICA kiedys tutaj dodalam cytat gdzies wyczytany: Dobra matka ma nieposcierane kurze na szafkach, stos brudnego prania, brudne okna i szczesliwe dzieci
RUDZIA - mi kazali sie juz na drugi dzien pod prysznicem umyc a na trzeci zdjeli opatrunek i kazali normalnie sie myc. Ja myje tam tylko woda, zadnych zeli czy mydel.
Lwica, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny