Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvia palnij tego swojego męża w łeb i kaz sobie pomagać. Kurcze, jak tak można.
Mój jedzie pod koniec miesiąca na weekend do kwidzyna. Taka impreza pracownicza, nie mam nic przeciwko ale tylko dlatego, że bardzo dużo pracuje a w domu nie leży do góry brzuchem i bardzo mi pomaga. W poprzednim tygodniu przepracowal 81 godzin, coś mu się też należy. -
PsotkaKotka wrote:Amy jak u ciebie do zapaleni piersi doszlo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 07:57
-
nick nieaktualny
-
U nas fajnie dziś było
Wykapany i ululany do 20.00, potem pobudka 0.30, 4.30 i po 8.00
Super
Ja w nocy karmie na siedzaco w lozku oparta o zaglowek z poducha do karmienia. Szymek nie chce pic ani na lezaco ani spod pachy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 08:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry,ja karmię na lezaco zawsze i w nocy też,nosić go w dzień trzeba to by mi kręgosłup chyba odpadł żebym jeszcze miała karmić na siedząco,
Mój też niewiele pomaga przy małym ale przynajmniej nigdzie mi nie łazi,zresztą tylko by spróbował to spotkalibysmy się u adwokata jak to Kiepska mówiła -
Ja w nocy tez na lezaco karmie. Tyle ze Domi spi narazie z nami. W lozeczku (dostawka) placze:/. Jak go przyzwyczaic do spania tam?
gdzie spia wasze dzieci w dzien? Moj w kolysce i moze dlatego w nocy nie chce spac w dostawce?
Ile czasu karmicie z jednej piersi? Karmicie z obu czy tylko z jednej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 09:22
-
nick nieaktualnyA u mnie przełom
Wynagradza mi wczorajszy dzień. Zainteresowała się karuzelą która jest w leżaczku
Sobie patrzy i zaczepia ślimaka
No i dziś śniadanko miała prosto z cycusia !
Aguś86, sylvia007, Gosha, hwesta, lysinka, mantissa, Lali, Ida, CzaryMary, Ewelcia, maggie86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sylvia palnij tego swojego męża w łeb i kaz sobie pomagać. Kurcze, jak tak można.
Mój jedzie pod koniec miesiąca na weekend do kwidzyna. Taka impreza pracownicza, nie mam nic przeciwko ale tylko dlatego, że bardzo dużo pracuje a w domu nie leży do góry brzuchem i bardzo mi pomaga. W poprzednim tygodniu przepracowal 81 godzin, coś mu się też należy. -
PsotkaKotka wrote:Ja w nocy tez na lezaco karmie. Tyle ze Domi spi narazie z nami. W lozeczku (dostawka) placze:/. Jak go przyzwyczaic do spania tam?
gdzie spia wasze dzieci w dzien? Moj w kolysce i moze dlatego w nocy nie chce spac w dostawce?
Ile czasu karmicie z jednej piersi? Karmicie z obu czy tylko z jednej?