Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:a ja mam kryzys. Jak patrze jak to dziecko sie wije podczas robienia kupy to mam ochote przejsc na mm. Po moim mleku non stop kupy i caly czas boli go przy tym brzuch. Po mm robil kupke raz dziennie i tylko raz marudzil..
nie wiem jsk mu ulzyc. Wiem ze mojego mleka mu nic nie zastapi ale jak widze to wicie sie i plakanie to nie wiem co dls niego lepsze.. -
nick nieaktualny
-
Dobry
My też zmieniamy pampersa co karmienie, chyba że przerwy są mniejsze niż 2 godziny i nie ma kupy.
U nas noc spokojna, karmienie po 19, 23:20, 3 i 7:30. Rano powisiała Malutka na cycku ponad gogodzinę, półtorej czym obudziła się dopiero po 11. Teraz się karmimy i będziemy iść na spacerek
Jak często powinnam kłaść Tosię na brzuszku? Teraz robię to 3-4 razy dziennie i wydaje mi się, że to chyba za rzadko.
Sylvia twój mąż ewidentne potrzebuje przywrócenia do pionu, nie może być tak, że on zabawa i dbanie o własne przyjemności a wszystkie obowiązki spadają na ciebie. -
Dzien dobry!
Pomocy! Sofii dostala jakis krostek na twarzy, myslalam ze to potowki ale wcale grubo jej nie ubieram a to nie znika a nawet jest tego wiecej.. moze ktoras sie z czyms takim spotkala?
Amy_, Aguś86, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, MartaAlvi, Eweliśka, Ewelcia, misia83 lubią tę wiadomość
-
Sylwia wg mojej poloznrj kupka ksiazkowa. Zoltawa. Czasem wodnista ale w normie..
Olek sie prezy jak ma gazy i jak ma zrobic kupke. Pozniej spokoj...
Iwonkz i co mieszasz mu pokarm? Raz mm raz cyc? Czy jsk sobie radzicie?
Ania klade go na brzuszku i oprocz krzyku nic to nie daje
-
Fasia ja w ciazy tez zero, a teraz mam takiego ok 2 cm na podbrzuszu. Pojawil sie przy obkurczaniu brzucha. Intensywnie smaruje od poczatku kremem mustela. Karza nim smarowac 3 miesiace od pojawienia sie. Mam nadzieje ze zadziala...
Rudzia moj ma takie dwie krostki z bialymi grudkami od jakiegos czasu. W miedzyczasie byla polozna, wizyta u lekarza i nic nie mowili, wiec to chyba normalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 13:03
-
Amy_ wrote:Sylwia wg mojej poloznrj kupka ksiazkowa. Zoltawa. Czasem wodnista ale w normie..
Olek sie prezy jak ma gazy i jak ma zrobic kupke. Pozniej spokoj...
Iwonkz i co mieszasz mu pokarm? Raz mm raz cyc? Czy jsk sobie radzicie?
Ania klade go na brzuszku i oprocz krzyku nic to nie daje -
Rudzia mój też takie ma myślałam że to od tego ze jak mu się ulewa i nie zauwaze i ma mokra pieluche przy buzce albo jak się polikiem do moich ubrań przytula czy coś albo potowki
Mary synek chyba jakieś krostki miał ale nie wiem czy takie, jak nie zejda przez parę dni to to do położnej zadzwonię i dopytam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 13:15