Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie tez balam tego kikuta! U Nas byl caly w zaschnietej krwi od samego poczatku i balam sie ze cos sie tam wda. Byla polozna i uspokoila mnie ze jest wszystko okej i w nocy jak chcialam Jej pieluche zmienic zauwazylam ze odpadl
poczulam niesamowita ulge
Gosha lubi tę wiadomość
-
Fasia nic go nie bedzie bolec. Normslnie zakladaj piekuchr Julek sie brdzie ruszal i przy kolejnej zmianie on odpadnie. Kikut to czesc nieunerwiona nie boli go na pewno. U mnie polozna ruszala kikutem na wszysykie strony i mowila ze do jutra odpadnie bo go naruszyla dobrze. I odpadl nastepnego dnia.
liwi, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłyśmy z koleżanka moja i Ala wsród ludzi , matka zjadła placek ziemniaczany po zbójnicku :p ale nie był pikantny
i dzis planuje jeszcze karmi wypić
wracamy do domu , karmiłam Ale dwa razy w aucie, a tak to ładnie spała
jestem szczęśliwa ze sie przełamałam i z nia wyszłam
jedzie w aucie bez czapeczki co tez jest dla mnie wyczynem
Gosha, liwi, Ida, lysinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kochane
kończymy jutro miesiąc
ale śmiga ten czas
życzę Wam udanej majówki
U nas jakieś ulewanki się zaczęły... młoda puszcza fontanny czasem ;/ nie wiem co z tym zrobić ale skoro nie płacze to głodna nie jest chyba....
Mam nadzieję że macie się dobrze, bo chyba rozpakowane wszystkie albo prawie wszystkie....
W każdym razie gratuluję nowym Mamom oraz tym które już cieszą się swoimi dzieciaczkami - toż to dzielne byłyśmy przez ostatnie miesiące jak szlag i mamy swoje pieszczochy
Zaraz wybywam z dziewczynami na spacer. Doczytuję Was od czasu do czasu ale nie udzielam się bo zaraz starszyzna przylatuje i mamo-pobawimy się? więc dziecku nie odmówięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 16:07
Anka1501, Gosha, lysinka, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
HWESTA a jak karmisz cycem to wierz mi nic do picia podawać nue musisz
te początkowe mleczko to wlasnie na pragnienie. Ale nie twierdze ze to fajna i wygodna sprawa.
Mój jak skończy 3 miesiące zacznę zabierać wodę ba dłuższe spacerki lub plaże zeby nie wyciągać cyca co chwile
Herbatki dla mnie sa pase bo bez cukru sa nie smaczne, a nie chce poki co dawać cukrów.
Jutro jedziemy na plaże
Vamos a la playa oooo ooooWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 16:14
Ida, Anka1501, lysinka, hwesta, Aguś86, KasiaKwiatek, CzaryMary, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny