Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Lilka nie miała jeszcze swojej premiery na forum, bo ciągle siedzę na telefonie, ale po równym miesiącu znalazłam czas zeby pstryknąć jej pamiątkowe zdjęcie i wrzucić Wam tutaj
mam w planie co miesiac robic jej takie samo foto - przez 12 miesiecy a potem zestawić w jednym rzędzie
Dodam tylko, że ma dużo włosków, jej bujna czuprynka bardzo mnie zaskoczyła
/zdjęcie usunięte/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:17
iwonka1077, sylvia007, KasiaKwiatek, Rudzia, Fasia, Lali, lysinka, Gosha, Murraya, Aguś86, Ida, mantissa, Bambi85, Justinka, MartaAlvi, Ulka84, mf, Eweliśka, mimka84, CzaryMary, Krysti, Nadzieja84, Ewelcia, maggie86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Rudzia moja dostała okropnych potówek które w efekcie wygladały jak czerwony rumien tyle ich było, rozsiały się nawet we włosach i na szyi, dostalismy clotrimazolum bez recepty i zalecenie przemywać rivanolem, który daje na patyczek do uszu- dość zasychaja,choć jest ich jeszcze sporo... to nie musi być od przegrzania!a wyglada okropnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 13:23
-
NY sliczna!!
U nas Sofii miala sucha skore na calym ciele ale to tak ze az rany powstawaly na zgieciach a to przez to ze przenoszona tyle ale na szczescie juz prawie ogarnelysmy toi juz wyglada w miare okej tylko te krostki teraz
-
Tez sie pochwale tu moim Skarbemza jakis czas dostane reszte zdj Sofii
juz sie doczekac nie moge
Aaa i Dziubek juz nie jest podobny do mamusiraczej do tatusia zdaniem mojej mamy ale Ona ciagle sie zmienia wiec i moze to sie zmieni
NY, Anka1501, Lali, lysinka, Gosha, Aguś86, mantissa, Bambi85, Justinka, MartaAlvi, Eweliśka, CzaryMary, Krysti, Ewelcia, Fasia, maggie86, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tak ja też cieszę się, że znowu udało się z cycem
Mój synek lubi robić sobie żarty kupkowe...ledwo co przewinę i potrafi się zwalić w nową pieluchę...wczoraj zrobił tak 3 razy
Miki też nie przepada za przewijaniem, przebieraniem czy kapaniem. Żeby był odrobinę spokojniejszy ja zawsze jak się obudzi najpierw daję cyca na troszkę...wiadomo człowiek głodny to złypodobnie w nocy daję cyca jak podsypia to biorę go do pionu żeby odbeknął a jak się rozbudzi znowu daję pierś, ciumka a jak już odpływa i cycek sam mu wypada to delikatnie odkładam do łóżeczka.
Miki w nocy śpi w łóżeczku bo ja wtedy bardziej się wysypiam a jak widzę jemu też to nie przeszkadza bo śpi po 3-4 godziny. W dzień czasem leży sobie koło mnie na łóżku w sypialni, w koszu mojzesza albo jak teraz śpi mi na brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 13:52
Anka1501, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny czy bylaby ktoras zainteresowana ubrankami dla dziewczynki h&m,george,f&f,next,early days i inne od rozmiaru 50? nie zniszczone, dodaje gratisy w postaci skarpetek i czapek.jesli bylaby ktoras zainteresowana prosze napisac do mnie lub polubic post