Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
asica gratuluje serdecznie! dziewczyny pozniej wrzuce do oamietnika kikka zdjec sarci
jam chcecie pokukac to zapraszam na pamietnik poznym wieczorkiem
dzisiaj zmiesicilam sie w ciuchy przedciazowea moj pulpet wyrosl z pierwszych ubranek
u mnie wszystko zajebiscie, mala nadal aniolek, juz nie krwawie od tygodnia, mala ma dzisiaj 18 dniw pracy super sie wiedzie, w domku pomalu robimy
Anka1501, liwi, Gosha, mantissa, lysinka lubią tę wiadomość
-
a co tam wkladam wam tutaj fociaki
zdjecia sarci z drugiego tygodnia zyciamoj grubas
mam wiecej zdjec ale nie dam rady dzisiaj wiecej wrzucic bo maz zalega na laptopie
Gosha, Aguś86, Ewelcia, NY, Lali, lysinka, Zima, KasiaKwiatek, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ehh u mnie Nikos dzis co godzinę na karmienie
Popołudniu zjadł z dwóch piersi plus 50ml mleka które odciagnelam
I wije sie i pręży i nie wiem czy brzuszek czy mało mleka:((( -
nick nieaktualny
-
lwica I to na samym cycu! a mi juz 15kg ciazowego zeszlo
mam wage przedciazowa
z oierwszym synem nie karmiac cycem wage pockazowa utrzymalam do drugiej ciazy 12 lat pozniej hehe a teraz jestem zadowolona
moge znow rodzic
gosha w realu jest ladniejsza ciezko jej zronic dobra fotke
jest przekochana...dzisiaj spala do 5 rano, zjadla cyce i nasteonie onudzola sie o 8 rano...zasnela o 9.30 po karmieniu odlozylam ja kolo meza, rozgladala sie ale nie plakala
spala do 11.30
zarelko po 12.00 i spala do 15, zarelko i znow spi juz od 2godzin...zapewne znow umyje ja na spiocha i bedzie soac do 5 rank
Gosha, Lwica, Aguś86, Ulka84, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Jej ANGELA, przyjście na świat Twojej córeczki było dla Ciebie wielkim szczęściem mimo ze stało sie to o wiele za wcześnie. Bardzo dobrze zniosłes ta sytuacje, pamietam jak smigalas od raxu po cesarce, odciagalas mleczko i te męczące Twoja psychikę zbyt krótkie wizyty przy odwiedzinach małej.
Korona kwietniowych mam należy sie Tobie, bardzo Cie podziwiałam, mimo ze moze tego nie napisałam
Nie warto wymazywać tych wspomnień bo mimo ze było cieżko pamiętaj ze ten dzien odmienił całe Twoje zycie i zaczął jego nowy rozdział, bycie mamą to nie byle jaks funkcja a Ty stanęłas na wysokości zadaniaLwica, shimmer_lip, Anka1501, mantissa, CzaryMary, Angela89, Aguś86, Fasia, NY, lysinka, Lali, weronika86, Zima, KasiaKwiatek, maggie86, misia83 lubią tę wiadomość