Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:A moj synek teraz sie żywi czyli pobudkę zrobi mi 1/2 w nocy
Średnio co 2godziny sie budzi na jedzenie:/
Nie jestes sama karmiąca w nocy...
Przygotowałam mu butelkę z moim mlekiem aby cały proces jedzeniowy w nocy szybciej poszedł..
Lwica dla pocieszenia ja karmie co 2h w dzień i w nocyCzasem zdarzy się, że prześpi 3 h w nocy to już jestem happy
Lwica lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyJa już zakupiłam drugą butelkę olejku żeby mieć w domu na zaś. Jest rewelacyjny , po kąpieli smarujemy całe ciałko włącznie z główką żeby ciemieniucha nas nie dotknęła i buźkę też. Teraz czekam aż kikut z pepuszka odpadnie.
Olałam położną i nie zgłosiłam żeby przychodziła na wizyty patronazowe. Czy one są obowiązkowe?
Ja zapisuję Mikiego do medicovera bo tam mamy całą rodziną pakiet i wybieram pediatre. Ale tych wizyt patronazoych u nich nie ma bo to tylko NFZ no i nie wiem... -
Krysti wrote:Dzień Dobry życzę miłego dnia u mnie zapowiada się pogoda oby bylo słoneczko jak wczoraj az się gotowalam na spacerku
tak grzało
Ignaś grzeczny jest spi w nocy w dzien jest zemną aktywny i nie zmuszam go do spania pokazuje mu wszystko duzo rozmawiam do niego jak sucha hihi .
Kupilam mu smoczek Dr brown's i go ssie super polubial tamten pierwszy nie za bardzo chcial musialam zmienic .
Dziś dzwonie i umawiam się na sesje Ignasia
Krysti a jak Ignaś jest aktywny w dzień to nie masz problemu go potem uśpić? Antoś jak ma chile aktywności to potem jest ryk i nie umiem go uspokoić. Zazwyczaj kończy się to wcześniejszym karmieniem bo tylko przy cycku się uspokaja ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Dzien dobry!
Jest moc matki! Pierwszy raz polubiłam post 2 razy (Iwonki) !!!
KASIA dasz namiary na olejek ze słodkich migdałów i to mydełko? Akurat wycieczka do mnie z PL. W postaci siostry i siostrzeńców wiec zamówię sobiez góry dziękuje
mf, mantissa, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzien dobry.
Wieczorem od 7-23 ryk i ból brzuszka ,kolka nas dopadła.Za to później jak już usnęła, ładnie wstawała co 3 h na jedzenie. Teraz zjadła o 8:30 pod sam kurek aż jej się ulało jak leżała w łóżeczku. Teraz gra karuzela a dziecie idzie samo spać.
Dzisiaj wizyta położnej.
Powiem Wam , że jestem wściekła jak osa. W czwartek udało mi się wygrać licytacje z monitorem oddechu i nianią elektroniczną, na allegro. Dostałam maila od kobitki z podanym nr konta i jej danymi , żeby zrobić przelew, a ogólnie przesyłka miała być pobraniowa. Kazałam męzowi zadzwonić do niej i dowiedzieć się jak to w końcu jest.Czy mamy czekać i zapłacić za pobraniem czy wpłacic jej na konto kase. Poprosiła o kase na konto bo pobraniowo to długo idzie bla bla bla. Przelew poszedł w czwartek, wczoraj tel już wyłączony i brak kontaktu z babą. Normalnie jestem wkurwiona na maxa. Wysłałam jej maila z prośbą o kontakt i potwierdzenie wysyłki paczki.
Edit: Pani się odezwała, monitor wysłany a mi przeszła sraczka , że mnie kobita w karola zrobi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 09:47
-
Ida wrote:Nie tyłaś przy nich? Miałaś jakieś skutki uboczne?
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:Krysti a jak Ignaś jest aktywny w dzień to nie masz problemu go potem uśpić? Antoś jak ma chile aktywności to potem jest ryk i nie umiem go uspokoić. Zazwyczaj kończy się to wcześniejszym karmieniem bo tylko przy cycku się uspokaja ;/
zje i sobie lezy spokojnie ,rozglada się Sam pada wieczorem i spi w nocy .My wyspani tez . Dobrze ze moj spi bo ma prace taką ze na zmeczenie nie moze sobie pozwolic bo konstrukcje spawa na platwormy wiertnicze a one pod wode idą i potem test przechodzą jeszcze .
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:U nas w mieście jest babka od chust, miała wykład na sr. Można się z nią umówić, to przyjedzie do domu na konsultacje. Koszt to 50 zł za godzinę, a konsultacjia trwa 1,5-2 godzin. Plus u niej można kupić chuste. Wiem bo sama do niej pisałam. Jak chcesz to później mogę dać Ci do niej namiar. Ale można wpisać w Google "chusty w Opolu " i wyskoczy.
Ja kupiłam chustę -urzywke. I nosze małego, bardzo mu sie podoba, cieplutko nam razem plus zawsze mogę cos zrobić w domu.
A po co chcesz płacić za konsultacje??? Dla mnie to wyciąganie pieniędzy !
Na YouTube pełno tutoriali jak wiązać chustę i inne plusy jej urzywania, obejrzyj sobie kilka filmików.
Ja tak zrobiłam, wiązanie nie jest trudne.
Na pewno u was na Allegro znajdziesz urzywke, ale na belly na barku...weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:A tak w ogóle to dzien dobry.
Wieczorem od 7-23 ryk i ból brzuszka ,kolka nas dopadła.Za to później jak już usnęła, ładnie wstawała co 3 h na jedzenie. Teraz zjadła o 8:30 pod sam kurek aż jej się ulało jak leżała w łóżeczku. Teraz gra karuzela a dziecie idzie samo spać.
Dzisiaj wizyta położnej.
Powiem Wam , że jestem wściekła jak osa. W czwartek udało mi się wygrać licytacje z monitorem oddechu i nianią elektroniczną, na allegro. Dostałam maila od kobitki z podanym nr konta i jej danymi , żeby zrobić przelew, a ogólnie przesyłka miała być pobraniowa. Kazałam męzowi zadzwonić do niej i dowiedzieć się jak to w końcu jest.Czy mamy czekać i zapłacić za pobraniem czy wpłacic jej na konto kase. Poprosiła o kase na konto bo pobraniowo to długo idzie bla bla bla. Przelew poszedł w czwartek, wczoraj tel już wyłączony i brak kontaktu z babą. Normalnie jestem wkurwiona na maxa. Wysłałam jej maila z prośbą o kontakt i potwierdzenie wysyłki paczki.
Edit: Pani się odezwała, monitor wysłany a mi przeszła sraczka , że mnie kobita w karola zrobi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie mały nie spi od 6 i nie wyglada jakby chciał spac. W nocy obudził sie na jedzenie o 2.30 o 3.30 juz było po i spał. I pobudka o 6, czyli nie tak złe:)
Gdyby dał mi tylko wziąć prysznic i wypić herbatę. To wsadzilabym go w chustę i moze sobie nie spac cały dzien.Ida lubi tę wiadomość