Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze nam tez przydalby sie szumis, ale moja siostra ma kupic, czy nawet juz kupila i ma nas odwiedzic w blizej nieokreslonej przyszlosci...mam nadzieje ze przed Leona 18tka
...bo jak bedzie jak z sesja ciazowa ktora miala mi zrobic, ale za nim dojechala ciaza sie skonczyla ( kto by pomyslal ze to tylko 40 tygodni
)
CzaryMary, hwesta, liwi, Eweliśka, Murraya, lysinka, misia83, KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A jak sie robi taki krochmal?
we wrzatku sie rozpuszcza make, tak?
Ja do pol szklanki zimnej wody daje łyżkę maki ziemniaczanej - mieszam. Później wlewam to do zagotowanej w czajniki wrzącej wody ok.pol litra. Mieszam aż zacznie robić sie kisielek i gotowe
Ida - i jak ? Franczesko z szumisiem sie zaprzyjaźnili ?
Hwesta - ja na zbicie gorączki mam tylko pedicetamol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:52
hwesta, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basia ze swoją najlepszą koleżanką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 12:47
maggie86, CzaryMary, hwesta, Ida, mantissa, Bambi85, Justinka, Murraya, Ulka84, lysinka, misia83, iwonka1077, Rudzia, KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, Ewelcia, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary ide robic poki mala spi i jej tylek potraktuje tym
i mozna zimnym smarowac takim kisielkiem?
na goraczkę mamy pedicetamol, byle nic z ibuprofenem podobnie jak w ciąży, tak nam pediatra radziłaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw rossmanie jest duzy 1litrowy hippi płyn do kapieli za 30 zl maly 350 ml kosztuje 18 zl wiec sie oplaca a i tez kupilam babydreama krem do opalania
Ida fajnie że szumis sie sprawdza mam nadzieję że u nas tez będzie działać, długo czekalas na szumisia ? -
Ida wrote:szhimmer - fajna przytulanka no i oczywiście piękna panna
A co robi ta sowa?
ma kołysanki takie normalne, bicie serca matki, szum morza, deszcz i walenie
walenie kocham najbardziej
i też mam babydreama do opalania ale jeszcze nie używam, teraz się jeszcze zasłaniamy pieluchąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:07
maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Dziewczyny, ponawiam pytanie. Czym się objawia gorączka? Może byc przy chlodnym cialku cży raczej niemożliwe?
-
nick nieaktualny