Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzycie temperature na czolku tymi bezdotykowymi? Ciekawe czy ona jest miarodajna :)
    http://allegro.pl/mydlo-marsylskie-100g-naturalne-lagodne-dla-dzieci-i4850980451.html czy to jest dobre?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:14

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja zamówiłam w poniedziałek wiec lada dzien powinnien byc a co do baterii mamy w domu ich teraz pod dostatkiem bo do wszystkiego są potrzebne

Ida lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mary - u nas też czarne pazurki ;) Też się z tego śmiałam :P

Angela - zamówiłam w sobotę (albo w niedzielę?) i dzisiaj przyszedł. Coż, nie spieszą się za bardzo chyba ;) A Ty kiedy zamówiłaś?
    A, przygotuj sobie 3 cienkie baterie do niego, bo trzeba wsadzić.

shimmer - no ja nie wątpię, że walenie lubisz najbardziej... :P :D
    :D
    a propos walenia :) to ja chyba nigdy nie wpuszczę męża do łóżka :) ciągle jakoś dziwnie ta moja piczka wygląda :D jak się bardziej zagłębie to jakaś opuchnięta bidula :) ale jest jeden plus :) mam dwa razy większą łechtaczkę niż normalnie i jak siedzę i się bujam z małą to całkiem miło mi czas leci :D

nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma :D ???

i jeszcze czasami jak mała je z cyca to też mi się miło robi :D

a aktualnie tylko butla bo mam mega zastoje i guzy w cycach i moja młodzież gardzi spuchlakami :( a było tak pięknie :(

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, Bambi85, nick nieaktualny, Murraya, Aguś86, lysinka, misia83, iwonka1077, nick nieaktualny, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mierzycie temperature na czolku tymi bezdotykowymi? Ciekawe czy ona jest miarodajna :)

Ja mam thermo flasha. Mierze na skroni w odlegloisci 5 cm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    http://allegro.pl/mydlo-marsylskie-100g-naturalne-lagodne-dla-dzieci-i4850980451.html czy to jest dobre?
    ja sprawdzałam w pupie i pod paszka zwyklym eelek. i tyle samo prawie wychodzilo co bezdotykowym

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    :D
    a propos walenia :) to ja chyba nigdy nie wpuszczę męża do łóżka :) ciągle jakoś dziwnie ta moja piczka wygląda :D jak się bardziej zagłębie to jakaś opuchnięta bidula :) ale jest jeden plus :) mam dwa razy większą łechtaczkę niż normalnie i jak siedzę i się bujam z małą to całkiem miło mi czas leci :D

nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma :D ???

i jeszcze czasami jak mała je z cyca to też mi się miło robi :D

a aktualnie tylko butla bo mam mega zastoje i guzy w cycach i moja młodzież gardzi spuchlakami :( a było tak pięknie :(

Hahaha obudzilam młodego przez Ciebie !
    Ja tez tak chce :-)

shimmer_lip, nick nieaktualny, Murraya, nick nieaktualny, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Hahaha obudzilam młodego przez Ciebie !
    Ja tez tak chce :-)
    człowiek musi mieć jakiegoś bonusa po rozerwaniu piczy :D

Ida, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Murraya, misia83, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer a skad te zastoje ?

Ida niedługo bedziesz miała dość dźwięku szumisia ;-) tak jak ja laktatora przy którym młody pięknie śpi :-)

Ida lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Adk sie czasem odzywa???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Shimmer a skad te zastoje ?

Ida niedługo bedziesz miała dość dźwięku szumisia ;-) tak jak ja laktatora przy którym młody pięknie śpi :-)
    Ja od poczatku mialam klopot z ilością mleka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:32

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie widziałam jej dawno

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja od poczatku mialam klopot z ilością ,leka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień :(

Ehhh mam nadzieje ze sie unormuje.
    Adk dawno nie widziałam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja od poczatku mialam klopot z ilością mleka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień :(
    ja miałam takie bolesne guzki pod pacha i jak ściągałam mleko to je masowałam i ogrzewałam przed i juz ich nie ma

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, u mnie coraz mniej mleka :-( jak odciagne przez pol godziny 120 ml to jest sukces.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ja miałam takie bolesne guzki pod pacha i jak ściągałam mleko to je masowałam i ogrzewałam przed i juz ich nie ma
    ja masuje, ogrzewam przed sciaganiem, chłodze po i dupa, teraz kupiłam lecytyne i kombinuje ale jak nie przejdzie to pewnie szałwie kupie zeby wygasic laktacje :( bo boje sie zapalenia a z takimi kamieniami sie nie da funkcjonowac normalnie :(
    i ja mam je w calych cycach :(

a jesli dokarmiacie mm to jakim???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:37

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kurcze, u mnie coraz mniej mleka :-( jak odciagne przez pol godziny 120 ml to jest sukces.
    u mnie taki wynik to sukces i na pol godziny miekkie cycki ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No gorączka to podwyższona temperatura ciała, to chyba nie. A nie możesz zmierzyć? No chyba ze jest temp a na ciele taki zimny pot to może być.

Niby mogę ale jest tak niespokojny ze. Nie chciałam go dodatkowo termometrem w pupie męczyć. Mam też taki paskowy przyklejany do czoła ale bo ja wiem czy mu wierzyc. :P pokazuje 37. No nic,może po prostu aż tak marudny po szczepieniu jest.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
‹‹ 4526 4527 4528 4529 4530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ