X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzycie temperature na czolku tymi bezdotykowymi? Ciekawe czy ona jest miarodajna :)
    http://allegro.pl/mydlo-marsylskie-100g-naturalne-lagodne-dla-dzieci-i4850980451.html czy to jest dobre?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:14

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja zamówiłam w poniedziałek wiec lada dzien powinnien byc a co do baterii mamy w domu ich teraz pod dostatkiem bo do wszystkiego są potrzebne

Ida lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mary - u nas też czarne pazurki ;) Też się z tego śmiałam :P

Angela - zamówiłam w sobotę (albo w niedzielę?) i dzisiaj przyszedł. Coż, nie spieszą się za bardzo chyba ;) A Ty kiedy zamówiłaś?
    A, przygotuj sobie 3 cienkie baterie do niego, bo trzeba wsadzić.

shimmer - no ja nie wątpię, że walenie lubisz najbardziej... :P :D
    :D
    a propos walenia :) to ja chyba nigdy nie wpuszczę męża do łóżka :) ciągle jakoś dziwnie ta moja piczka wygląda :D jak się bardziej zagłębie to jakaś opuchnięta bidula :) ale jest jeden plus :) mam dwa razy większą łechtaczkę niż normalnie i jak siedzę i się bujam z małą to całkiem miło mi czas leci :D

nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma :D ???

i jeszcze czasami jak mała je z cyca to też mi się miło robi :D

a aktualnie tylko butla bo mam mega zastoje i guzy w cycach i moja młodzież gardzi spuchlakami :( a było tak pięknie :(

hwesta, CzaryMary, Ida, Bambi85, maggie86, Murraya, Aguś86, lysinka, misia83, iwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mierzycie temperature na czolku tymi bezdotykowymi? Ciekawe czy ona jest miarodajna :)

Ja mam thermo flasha. Mierze na skroni w odlegloisci 5 cm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    http://allegro.pl/mydlo-marsylskie-100g-naturalne-lagodne-dla-dzieci-i4850980451.html czy to jest dobre?
    ja sprawdzałam w pupie i pod paszka zwyklym eelek. i tyle samo prawie wychodzilo co bezdotykowym

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    :D
    a propos walenia :) to ja chyba nigdy nie wpuszczę męża do łóżka :) ciągle jakoś dziwnie ta moja piczka wygląda :D jak się bardziej zagłębie to jakaś opuchnięta bidula :) ale jest jeden plus :) mam dwa razy większą łechtaczkę niż normalnie i jak siedzę i się bujam z małą to całkiem miło mi czas leci :D

nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma :D ???

i jeszcze czasami jak mała je z cyca to też mi się miło robi :D

a aktualnie tylko butla bo mam mega zastoje i guzy w cycach i moja młodzież gardzi spuchlakami :( a było tak pięknie :(

Hahaha obudzilam młodego przez Ciebie !
    Ja tez tak chce :-)

shimmer_lip, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Hahaha obudzilam młodego przez Ciebie !
    Ja tez tak chce :-)
    człowiek musi mieć jakiegoś bonusa po rozerwaniu piczy :D

Ida, CzaryMary, maggie86, Murraya, misia83, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer a skad te zastoje ?

Ida niedługo bedziesz miała dość dźwięku szumisia ;-) tak jak ja laktatora przy którym młody pięknie śpi :-)

Ida lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Adk sie czasem odzywa???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Shimmer a skad te zastoje ?

Ida niedługo bedziesz miała dość dźwięku szumisia ;-) tak jak ja laktatora przy którym młody pięknie śpi :-)
    Ja od poczatku mialam klopot z ilością mleka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:32

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie widziałam jej dawno

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja od poczatku mialam klopot z ilością ,leka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień :(

Ehhh mam nadzieje ze sie unormuje.
    Adk dawno nie widziałam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja od poczatku mialam klopot z ilością mleka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień :(
    ja miałam takie bolesne guzki pod pacha i jak ściągałam mleko to je masowałam i ogrzewałam przed i juz ich nie ma

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, u mnie coraz mniej mleka :-( jak odciagne przez pol godziny 120 ml to jest sukces.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ja miałam takie bolesne guzki pod pacha i jak ściągałam mleko to je masowałam i ogrzewałam przed i juz ich nie ma
    ja masuje, ogrzewam przed sciaganiem, chłodze po i dupa, teraz kupiłam lecytyne i kombinuje ale jak nie przejdzie to pewnie szałwie kupie zeby wygasic laktacje :( bo boje sie zapalenia a z takimi kamieniami sie nie da funkcjonowac normalnie :(
    i ja mam je w calych cycach :(

a jesli dokarmiacie mm to jakim???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:37

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kurcze, u mnie coraz mniej mleka :-( jak odciagne przez pol godziny 120 ml to jest sukces.
    u mnie taki wynik to sukces i na pol godziny miekkie cycki ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No gorączka to podwyższona temperatura ciała, to chyba nie. A nie możesz zmierzyć? No chyba ze jest temp a na ciele taki zimny pot to może być.

Niby mogę ale jest tak niespokojny ze. Nie chciałam go dodatkowo termometrem w pupie męczyć. Mam też taki paskowy przyklejany do czoła ale bo ja wiem czy mu wierzyc. :P pokazuje 37. No nic,może po prostu aż tak marudny po szczepieniu jest.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
‹‹ 4526 4527 4528 4529 4530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ