Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Mary - u nas też czarne pazurki
Też się z tego śmiałam
Angela - zamówiłam w sobotę (albo w niedzielę?) i dzisiaj przyszedł. Coż, nie spieszą się za bardzo chybaA Ty kiedy zamówiłaś?
A, przygotuj sobie 3 cienkie baterie do niego, bo trzeba wsadzić.
shimmer - no ja nie wątpię, że walenie lubisz najbardziej...
a propos waleniato ja chyba nigdy nie wpuszczę męża do łóżka
ciągle jakoś dziwnie ta moja piczka wygląda
jak się bardziej zagłębie to jakaś opuchnięta bidula
ale jest jeden plus
mam dwa razy większą łechtaczkę niż normalnie i jak siedzę i się bujam z małą to całkiem miło mi czas leci
nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma???
i jeszcze czasami jak mała je z cyca to też mi się miło robi
a aktualnie tylko butla bo mam mega zastoje i guzy w cycach i moja młodzież gardzi spuchlakamia było tak pięknie
hwesta, CzaryMary, Ida, Bambi85, maggie86, Murraya, Aguś86, lysinka, misia83, iwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mierzycie temperature na czolku tymi bezdotykowymi? Ciekawe czy ona jest miarodajna
http://allegro.pl/mydlo-marsylskie-100g-naturalne-lagodne-dla-dzieci-i4850980451.html czy to jest dobre? -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:
a propos waleniato ja chyba nigdy nie wpuszczę męża do łóżka
ciągle jakoś dziwnie ta moja piczka wygląda
jak się bardziej zagłębie to jakaś opuchnięta bidula
ale jest jeden plus
mam dwa razy większą łechtaczkę niż normalnie i jak siedzę i się bujam z małą to całkiem miło mi czas leci
nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma???
i jeszcze czasami jak mała je z cyca to też mi się miło robi
a aktualnie tylko butla bo mam mega zastoje i guzy w cycach i moja młodzież gardzi spuchlakamia było tak pięknie
Hahaha obudzilam młodego przez Ciebie !
Ja tez tak chceshimmer_lip, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Shimmer a skad te zastoje ?
Ida niedługo bedziesz miała dość dźwięku szumisiatak jak ja laktatora przy którym młody pięknie śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja od poczatku mialam klopot z ilością ,leka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień
Ehhh mam nadzieje ze sie unormuje.
Adk dawno nie widziałam -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja od poczatku mialam klopot z ilością mleka. Tak mi się przynajmniej wydawało. Mała coś niby jadła ale szybko sie wsciekala i musialam ja dokarmiac wiec ciagle pobudzałam laktacje i sie wkurzalam ze nic nie działa na te moje wielkie cyce. A to chyba nie tu jest problem tylko w wypływie mleka bo z dnia na dzień mała odrzuciła cycyki, ja nie wiedzialam dlaczego a nastepnego dnia rano sie obudziłam z bólem i guzami i walcze z tym chyba 3 dzień
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:ja miałam takie bolesne guzki pod pacha i jak ściągałam mleko to je masowałam i ogrzewałam przed i juz ich nie ma
bo boje sie zapalenia a z takimi kamieniami sie nie da funkcjonowac normalnie
i ja mam je w calych cycach
a jesli dokarmiacie mm to jakim???Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:37
-
shimmer_lip wrote:No gorączka to podwyższona temperatura ciała, to chyba nie. A nie możesz zmierzyć? No chyba ze jest temp a na ciele taki zimny pot to może być.
Niby mogę ale jest tak niespokojny ze. Nie chciałam go dodatkowo termometrem w pupie męczyć. Mam też taki paskowy przyklejany do czoła ale bo ja wiem czy mu wierzyc.pokazuje 37. No nic,może po prostu aż tak marudny po szczepieniu jest.