Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam to szczęście, ze mnie rodzina nie wtrąca się jak karmię. Poza tym ja też nie nastawiałam się że na 100% będę karmiła cyckiem. Bałam się ze jak się "napalę" to się zblokuję. Ja malego dostałam dopiero 3 dni po urodzeniu do karmienia. Tylko dzięki laktatorowi rozbujałam sobie mleko.
Współczuję Wam dziewczyny potyczek z rodziną. -
A teraz mój "maciek" prawie 7 tygodni po porodzie. Z 13 kg, zostało jeszcze 1,5 do zgubienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:29
CzaryMary, lysinka, Bambi85, maggie86, Rudzia, Aguś86, iwonka1077, hwesta, Justinka, KasiaKwiatek, Lali, NY, Gosha, mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MISIA meeega, mojjemu brzuchowi jednak jeszcze troche brakuje... troche duzo
Wlasnie nie wiem jak to jest z ta linia, moja kolezanka urodzila w grudniu i jeszcze ma. Chcialabym zeby szybko zniknela bo dobrze to nie wyglada, gorzej wyglada ta linia niz blizna po cc u mnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Właśnie, jaka masc dostalysxcie? U mojego synka na trądzik rewelacyjnie zadziała masc na receptę Mupirox.
Jaka szczepionka szczepilas mała ? -
A dziewczyny czy wasze dzieciaczki mialy moze takie szkliste oczka? Kurcze Sofii ma od wczoraj takie i zstanawiam sie czy to tak ma byc czy moze cos jej jest, goraczki nie ma, miala wczoraj troche katarku wodnistego ale dzis nic a nic.. moze jakas alergia ? Kurcze nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Nikogo nie można zmusić do testów dna i do przyznania się do dziecka.
Sąd może nakazać testy DNA jako jeden ze środków dowodowych ale nie musi bo zazwyczaj wystarczają inne dochodzenia dowodowe, np. przesłuchania świadków bo w Kodeksie Rodzinnym i Opiekuńczym zawarta została regulacja tzw. „domniemania ojcostwa” i zgodnie z tą regulacją domniemywa się, że ojcem dziecka jest mężczyzna który obcował z matka dziecka nie dawniej niż w 300, a nie później niż 181 dniu przed urodzeniem się dziecka.
Zatem taki cwany gościu dopuszcza się uszczuplenia materiału dowodowego poprzez odmowę poddania się badaniu i tym samym strzela sobie w stopę.Gosha lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:facet nie musi się poddać tym badaniom ale wtedy działa sobie na niekorzyść w sprawie, osłabia swoją wiarygodność i musi tym samym udowodnić że nie jest ojcem,matka dziecka może powołać się wtedy na tzw. „presumpcję faktyczną”.
Sąd może nakazać testy DNA jako jeden ze środków dowodowych ale nie musi bo zazwyczaj wystarczają inne dochodzenia dowodowe, np. przesłuchania świadków bo w Kodeksie Rodzinnym i Opiekuńczym zawarta została regulacja tzw. „domniemania ojcostwa” i zgodnie z tą regulacją domniemywa się, że ojcem dziecka jest mężczyzna który obcował z matka dziecka nie dawniej niż w 300, a nie później niż 181 dniu przed urodzeniem się dziecka.
Zatem taki cwany gościu dopuszcza się uszczuplenia materiału dowodowego poprzez odmowę poddania się badaniu i tym samym strzela sobie w stopę. -
nick nieaktualny