X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 21:06

CzaryMary, misia83, lysinka, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary widzę zainteresowanie swoim kumplem szumi jej i jej sie to podoba :) aa i prawda rośnie jak przegladam zdjęcia z pierwszych dni to byla malusia drobna a teraz nie do poznania

Aguś86, misia83, CzaryMary, Gosha, mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to szczęście, ze mnie rodzina nie wtrąca się jak karmię. Poza tym ja też nie nastawiałam się że na 100% będę karmiła cyckiem. Bałam się ze jak się "napalę" to się zblokuję. Ja malego dostałam dopiero 3 dni po urodzeniu do karmienia. Tylko dzięki laktatorowi rozbujałam sobie mleko.
    Współczuję Wam dziewczyny potyczek z rodziną.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz mój "maciek" prawie 7 tygodni po porodzie. Z 13 kg, zostało jeszcze 1,5 do zgubienia.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:29

CzaryMary, lysinka, Bambi85, maggie86, Rudzia, Aguś86, iwonka1077, hwesta, Justinka, KasiaKwiatek, Lali, NY, Gosha, mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia rewelacja :-)
    Jak długo utrzymuje sie ta ciemna linia na brzuchu?

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:17

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MISIA meeega, mojjemu brzuchowi jednak jeszcze troche brakuje... troche duzo :P
    Wlasnie nie wiem jak to jest z ta linia, moja kolezanka urodzila w grudniu i jeszcze ma. Chcialabym zeby szybko zniknela bo dobrze to nie wyglada, gorzej wyglada ta linia niz blizna po cc u mnie.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Angela, jaki wybrałaś kolor?
    arbuzowy:)

Aguś86, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

• misia83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam, że linia może się utrzymywać do roku:(

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    O, właśnie pojawiły się te ze spersonalizowanym haftem.
    nie lubie ! mogli mi odpisać że do końca tygodnia będą ehss ale pójdę i jej wyhaftam bo mamy sklep obok który tym sie zajmuje

Ida, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Sylvia, a jakie Mała miała krostki? Zastanawiam się czym mogę mojego posmarować żeby ten trądzik choć trochę zszedł
    Noja miała skaze białkową, ale Mary swojemu trądzik czymś smarowała

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Właśnie, jaka masc dostalysxcie? U mojego synka na trądzik rewelacyjnie zadziała masc na receptę Mupirox.

Jaka szczepionka szczepilas mała ?
    U nas to skaza była nie trądzik. Szczepilam infanrixem ipv+hib i rotarixem

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tradzik czytalam ze masc z cynkiem jest dobra, smarowac gora 2 razy dziennie przez kilka dni. Sama mam zamiar to wyprobowac bo moja ma tragiczna buzke teraz :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny czy wasze dzieciaczki mialy moze takie szkliste oczka? Kurcze Sofii ma od wczoraj takie i zstanawiam sie czy to tak ma byc czy moze cos jej jest, goraczki nie ma, miala wczoraj troche katarku wodnistego ale dzis nic a nic.. moze jakas alergia ? Kurcze nie wiem :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia brzuszek jak marzenie, ja walczę póki co dzielnie z warstewką tłuszczyku na moim i nawet widzę postępy, chciałabym do końca maja pochwalić się takim jak Twoj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Nikogo nie można zmusić do testów dna i do przyznania się do dziecka.
    facet nie musi się poddać tym badaniom ale wtedy działa sobie na niekorzyść w sprawie, osłabia swoją wiarygodność i musi tym samym udowodnić że nie jest ojcem,matka dziecka może powołać się wtedy na tzw. „presumpcję faktyczną”.
    Sąd może nakazać testy DNA jako jeden ze środków dowodowych ale nie musi bo zazwyczaj wystarczają inne dochodzenia dowodowe, np. przesłuchania świadków bo w Kodeksie Rodzinnym i Opiekuńczym zawarta została regulacja tzw. „domniemania ojcostwa” i zgodnie z tą regulacją domniemywa się, że ojcem dziecka jest mężczyzna który obcował z matka dziecka nie dawniej niż w 300, a nie później niż 181 dniu przed urodzeniem się dziecka.
    Zatem taki cwany gościu dopuszcza się uszczuplenia materiału dowodowego poprzez odmowę poddania się badaniu i tym samym strzela sobie w stopę.

Gosha lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    facet nie musi się poddać tym badaniom ale wtedy działa sobie na niekorzyść w sprawie, osłabia swoją wiarygodność i musi tym samym udowodnić że nie jest ojcem,matka dziecka może powołać się wtedy na tzw. „presumpcję faktyczną”.
    Sąd może nakazać testy DNA jako jeden ze środków dowodowych ale nie musi bo zazwyczaj wystarczają inne dochodzenia dowodowe, np. przesłuchania świadków bo w Kodeksie Rodzinnym i Opiekuńczym zawarta została regulacja tzw. „domniemania ojcostwa” i zgodnie z tą regulacją domniemywa się, że ojcem dziecka jest mężczyzna który obcował z matka dziecka nie dawniej niż w 300, a nie później niż 181 dniu przed urodzeniem się dziecka.
    Zatem taki cwany gościu dopuszcza się uszczuplenia materiału dowodowego poprzez odmowę poddania się badaniu i tym samym strzela sobie w stopę.
    Być może. A nie lepiej byłoby powiedzieć że ojciec nieznany?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida mieliście juz sesje ?

‹‹ 4530 4531 4532 4533 4534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ