Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzwa
Schodziłam z piętra z Szymkiem na ręku i laktatorem z mlekiem w drugiej ręce i odkrecil mi się pojemnik
150 ml mleka poszło po ścianie i schodach. Schody umylam, ale na ścianie są plamy- mleko jest tłuste... Czym to zmyć dziewczyny? To farba akrylowa.
Nie dosyć ze mleko poszło to jeszcze te pieprzone plamy -
hmm moze w aptece zapytam o probki tych kremow i zobacze, ja oilatum smaruje buzke przy kapieli, poobserwuje od wczoraj nie jem czekolady ale ciezko mi sie przed nia odgonic
sama pcha sie w rece.... juz nie kupie ani
Agus ja tez zawsze obladowana schodze na dol po schodach czasem sie zastanawiam czy kiedy nie fikne z malym....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:58
Amy_ lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Sciagam zawsze 775533 czyli łącznie pol godziny. To jest urobek z całej nocy bi w nocy nie sciagam. Ale nigdy takiego wyniku nie uzyskalam. Przez to ze młody wczoraj więcej spal mogłam więcej zjeść i chyba stad tez ta .
A myslalam ze za jednym zamachem))
A karmisz piersią i z butelki czy tylko z butelki??? -
Aguś86 wrote:Kuzwa
Schodziłam z piętra z Szymkiem na ręku i laktatorem z mlekiem w drugiej ręce i odkrecil mi się pojemnik
150 ml mleka poszło po ścianie i schodach. Schody umylam, ale na ścianie są plamy- mleko jest tłuste... Czym to zmyć dziewczyny? To farba akrylowa.
Nie dosyć ze mleko poszło to jeszcze te pieprzone plamyAguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy sie borykamy z odparzeniem na pupie, krostki w takie nadżerki sie zamieniają małe... Dzis bede miała tormentalum, łagodniejsza wersja tormentiolu... Dbam o jej pupę, myje woda juz nawet, smaruje a odparzenia i tak sa. Używamy panpersow zielonych... Moze zmienić pampersy? Ale te krostki tylko w pobliżu odbytu, moze od tych kupek wodnistych które miała...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy używamy dady i pampers na przemian używamy i jestem zadowolona.
AAA i również zauważyłam większe ślinienie.
Wczoraj byłam u gin i nawet za pół roku !! mogli byśmy się starać o brata lub siostrę dla Martyny - oczywiście mi nawet do głowy takie rzeczy nie przechodzą. Ale dowiedziałam się za to że mój mąż chciał by jeszcze jedno dziecko. Ja bym może i chciała ale pytałam się gin jakie jest prawdopodobieństwo że kolejna ciąża może zakończyć się w ten sposób co ta i niestety duże jest to prawdopodobieństwo. Rozmawialiśmy o antykoncepcji i moglibyśmy wybrać 2 metody albo wkładka albo tabletki na ten moment nic nie wybieramy. Muszę usiąść z mężem i porozmawiać czy będziemy planować . Z jednej strony bym chciała z drugiej strony bardzo się boje. Choć lekarka w ramach żartu że w tej ciąży zbiłam pule nieszczęść więc chyba druga powinna przejść bez problemowo.mimka84, Aguś86, CzaryMary, KasiaKwiatek, mf, maggie86, lysinka, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
Wow Angela po kilku miesiacach od cc? Nieźle
Moja koleżanka zaszła prawie równo po roku i musiała mieć drugą cesarke, bo bali się rozejscia blizny. Z kolei druga zaszła po czterech latach i rodziła sn, bo wszystko było ładnie zrośnięte.
-
nick nieaktualnyMy też używamy dady i pampersy. Z jednych i drugich jestem zadowolona. Dady bardziej miękkie no a pampery chłoną dobrze. Używam na przemian.
My właśnie w drodze do Łazienek Królewskichspacerek bo pogoda jak w lato. Pięknie
Wykorzystuję bo mój K ze mną 3 tygodnie jest ale zostało nam półtora jeszcze. Sama ma razie spacery bliżej a z nim mogę powymyslacAguś86, mimka84, CzaryMary, hwesta, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość