Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Nad chusta juz dawno she zastanawiałam i możliwe ze trzeba będzie kupić. Zobaczymy co mąż na to..
Angela podejrzewam, że jak go zostawię w lozeczku na te kilka minut to się nie uspokoi tylko zacznie coraz mocniej płakać..
Mantissa no to witaj w klubie. Mój Julek zachowuje się identycznie! Nie płacze bez powodu i wszędzie. Cyc kilka minut, chwila spokoju a zaraz histeryczny płacz.. Na spacerze jak się obudzi to od razu jest bordowy i płacze. Jak go biorę na ręce to z tego płaczu aż mnie drapie i szczypie..
Coś nam te Julki świrują ostatnio. -
nick nieaktualnyZnienawidzicie mnie co niektóre ale mojego kotlecika można położyć samego gdzieś w szarym kącie i nie rusza go to,to ja potrzebuje bardziej bliskości, nie lubi tylko kołyski, ostatnio hitem jest mata czarno biała i takie książeczki harmonijki czarno-białe które można mu postawić pionowo przed nim jak leży na brzuszku albo przyczepic do leżaczka czy wózka, zajęty dopóki nie padnie ze zmęczenia
http://www.fabrykawafelkow.pl/ksiazeczki-/5870-miekka-ksiazeczka-must-have.html,
i także lubi muzykęmantissa, CzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhhh u nas wieczór tez średni. Brzuch go boli
a jeszcze dzisiaj jesteśmy sami
Dziewczyny na pocieszenie zarzuce hasło ' TO MINIE'
Jeszcze jeden patent na płacz niewiadomego pochodzenia- rozebrać z pieluszki i dac polezec z gola dupkaIda, mantissa, Gosha, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Znienawidzicie mnie co niektóre ale mojego kotlecika można położyć samego gdzieś w szarym kącie i nie rusza go to,to ja potrzebuje bardziej bliskości, nie lubi tylko kołyski, ostatnio hitem jest mata czarno biała i takie książeczki harmonijki czarno-białe które można mu postawić pionowo przed nim jak leży na brzuszku albo przyczepic do leżaczka czy wózka, zajęty dopóki nie padnie ze zmęczenia
http://www.fabrykawafelkow.pl/ksiazeczki-/5870-miekka-ksiazeczka-must-have.html,
i także lubi muzykę
Ha ha to juz wiem dlaczego w niedługim czasie chcesz następne dzieckoIda, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Znienawidzicie mnie co niektóre ale mojego kotlecika można położyć samego gdzieś w szarym kącie i nie rusza go to,to ja potrzebuje bardziej bliskości, nie lubi tylko kołyski, ostatnio hitem jest mata czarno biała i takie książeczki harmonijki czarno-białe które można mu postawić pionowo przed nim jak leży na brzuszku albo przyczepic do leżaczka czy wózka, zajęty dopóki nie padnie ze zmęczenia
i także lubi muzykęmaggie86 lubi tę wiadomość
-
Hej. Wróciłam z wizyty u ginki. Wszystko ze mną ok
dostałam receptę na pigułki i dowiedziałam się, że jeśli na razie nie planuję potomstwa nastepnego, to jest implant, który można założyć już podczas karmienia i działa 3lata. Moja gin bardzo go poleca, wiec muszę to przemyśleć
mantissa, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czy któraś stosuje zasypkę/puder do pupki?
Ja, przesypałam do opakowania po podrze babydream mączkę ziemniaczaną i nią czasem zzasypuję.Ja to tak na zmiany - czasem mączka, czasem Bepanthen, czasem Linomag a po mocnej kupie krem z nivea przeciw odparzeniom. Jak zrobiło się kilka krosteczek to smarowałam zielonym linomagiem i szybko zniknęły.
My chcemy się starać o nastepne, tylko jeszcze nie wiem czy za 2-2,5 roku czy raczej za 7, jak już Juli będzie trochę ogarnięty.
A w ogóle muszę się pochwalić, że Juli przestał się drzec jak opętany przy przewijaniu, już jakiś czas temu.
Misia, Julek w dzień śpi na brzuszku, bo lubi i ruchy raczek go nie wybudzają a w nocy na pleckach. Pod kocykiem na wysokość paszek, bo jak mu TŻ kiedyś rączki przykrył to się aż na głowę nakrył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 20:06
misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czy któraś stosuje zasypkę/puder do pupki?
Ja używam maki ziemniaczanej po każdej zmianie pieluchyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 20:05
weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Dziewczyny w jakiej pozycji kładziecie spać swoje pociechy? Na boku, na pleckach?
Pod czym albo w czym śpią?
W ciągu dnia często na brzuszku albo na boku na zmianę. W wózku na spacerach na plecach lub na brzuszku.
Julek śpi w pajacu pod kocykiemmisia83 lubi tę wiadomość