Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Fasia jak ja dobrze znam twoja frustracje.. Olek ma takie dni tez.. i nie wiem co bylo gorsze kolki czy to ze nie schodzik z rak bo wyl..
Julek ma tak od około tygodnia. Zwariować można.. Aż mnie czasem nerwy biorą i zła na siebie za to jestem..Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Julek ma tak od około tygodnia. Zwariować można.. Aż mnie czasem nerwy biorą i zła na siebie za to jestem..
pewnie ze biora cie nerwy to normalne.. nie tak mialo wygladac macierzynstwo ze dziecko non stop terroryzuje rodzicow.. ja tez bylam zla.. fasia a wez go wiaz.. tzn kladz mu raczki na klacie i owin pielucha i poloz.. ale na spaniu, nie jak wyje.. ja to wlasnie testuje i jest cisza. Bo Olek dzisisj tez z rak nie schodzi od rana..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 21:29
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:U nas dzikowanie, mata fisher price nas troche uratowała... Maggie podaje namiar na babkę od chust oto jej mail : [email protected] chust nie sprzedaje ale dobiera i mozna zamówić
ja mam lenny lamb
wg mnie jest b dobra instruktorka
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze raz polecę woombie-krakow.pl na problemy z zasypianiem, u brata sie sprawdziło. U nas zdziwienie bo cały dzien siedzę ja z dzieckiem i jak maz bierze Lilke na ręce od kilku dni to jest płacz i dopiero u mnie sie uspokaja... Traumę ma po dzisiejszym spacerze ja po chleb pojechałam a ona sie darla przez te 10min jak szalona:) teraz ja uspalam dałam mu żeby sie jej sen utrwalił a sama depiluje nogi pierwszy raz od porodu (skończone 5tyg)i co? Obudziła sie..
-
Fasia poczytaj o metodzie 5s dr Karpa. U nas działa cuda! I właśnie zamówiłam wombie bo męczy mnie spowijanie w pieluszki poza tym młodemu zaczyna być gorąco.
Byliśmy dzisiaj na sesjimłody był całkiem cierpliwy, nie spodziewałam się że tak dobrze to zniesie. Szkoda że na koniec oblał męża a pptem mnie
-
mantissa wrote:Dlatego ja karmię na łóżku i kimam z nim.
U nas najwazniejsze to wyczuć odpowiedni moment na odłożenie - nie za wcześnie i nie za późno. Jak odłożę za wcześnie to się budzi i od nowa a jak za późno to też się obudzi i juz nie zaśnie.
a ile mniej wiecej czekasz? -
Anka1501 wrote:Amy orientujesz się pewnie jak wygląda przyjmowanie białka przy karmieniu piersią. Nie chce, żeby mały miał skaze przez nadmierne spożywanie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 22:58
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Amy spróbuję z tym wiązaniem. Póki co młody śpi, tak samo jak wczoraj padł o 20 czyli już śpi ponad 3 godziny. Wczoraj go obudziłam o tej porze się dziś zostawiam. Jak się obudzi i tak będę mieć noc w plecy i tak więc co to za różnica czy pójdę spać o 3 czy o 4..
NY i Adk - woombie to jedyny gadżet którego jeszcze Julek nie ma, a który miałam na liście. Dość droga rzecz wiec nie wiem czy się zdecydujemy. Pewnie najpierw muszę sprawdzić czy takie wiązanie ma sens.
Adk daj znać jak dojdzie i czy zdaje egzamin