Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy juz po teraz zbiór mleka na ranne śniadanie, a ja dalej twierdze że moje dziecie robi popisowy przy gościach zasnela 30 minut przed przyjściem gości ,przyszli i po 15 minutach Martyna nie spała. Oczywiście po jedzeniu chlusnela jedzeniem a ulewanie jej sie zmniejszyło i rzadko sie zdarza i dopiero jak goście poszli zasnela i spala od 21 do teraz ehss nie chce juz gości a jutro kolejni maja przyjechać
-
nick nieaktualny
-
Ja tez zatokowiec na okrągło od dziecka:( nawet chyba juz o tym kiedyś pisalysmy Fasia.w ciazy raz tez miałam nasilenie wtedy lagodzilam bol amolem to jedyne wyjście, czeka na mnie zielona herbatka, odłączenie od piersi rozbudzilo Lilke a ja mam taka ochotę na coś ciepłego!
-
Angela89 wrote:fasia ja jej wtedy nie poznaje nic na nia nie działa, śmieje się że chce że mnie zrobić klamczuche bo jak każdy pyta czy grzeczna czy sie wysypiam mówię że tak a na obrazku mały diabelek który płacze bo płacze
no ale lista gości sie kurczy powoli
No to u mnie znowu na odwrót, bo jak mowie, ze On w ciągu dnia nie śpi, ciągle płacze itd to nikt mi nie wierzy. Ehh te nasze maleństwa -
Ny tak pamiętam, że obie mamy problemy zatokowe. Czy karmiąc można cokolwiek stosować? Bo mnie jakoś katar łapie od dwóch dni i juz wiem, że jeszcze kilka i się zatoki odezwa..
Misia ja to bym chciała żeby Julek zasnął np o 23 i przespal 5 godzin, tak do 4 na przykładto by było święto lasu
-
Mój syn śpi! Nie wierze.. Odlozylam go na boczek do kosza Mojżesza i włączyłam szumisia. Zobaczymy o której kolejna pobudka. Wracam wiec do lozka korzystać z cennych minut na sen
mf, Aguś86, mantissa, CzaryMary, Gosha, maggie86, misia83, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aa zapomniałam. Któraś z Was pytała mnie jak moja kotka zareagowała na Julka. Przepraszam ale nie pamiętam, która z Was..
Na początku była jakby wystraszona. W zasadzie to pierwszy raz w życiu widziałam taki wyraz na jej pyszczku. Nie do końca wiedziałam co chce zrobić. Czy jest nastawiona pozytywnie czy nie. Jak Julek płakał to uciekała. Natomiast teraz już ja to nie rusza. Jak karmie na fotelu to wchodzi mi na kolana i śpi, czasem nawet lize Julka po głowiewidać , że jest zazdrosna ale w zdrowy sposób. Tak czy siak nie zostawiam ich samych w pokoju jeśli mały śpi w lozeczku. Nie jestem w stanie przewidzieć co kot może zrobić wiec wole być ostrożna
Dobranoc!mf, Angela89, mantissa, CzaryMary, misia83, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia no ja sobie kupie homeopatyczne tabletki coryzalia ostatnio mi sie poprawiło i w ciagu dnia na bank zjem apap teraz mi szkoda łykać bo i tak leżę w łóżku a w dzien muszę jakoś funkcjonować zwłaszcza ze maz za godzinę idzie do pracy.
Meldujmy sie przy karmieniu! Na noc włączam tryb samolotowych:) nad dzieckiem tez ograniczam użycie kom-mam schize nt szkodliwego promieniowania z tel:)