Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisia serdecznie dziękuję za kody rabatowe na zakupy
no i info o baby jogger
zamówiłam w czwartek o 16 a wczoraj o 14 kurier go dostarczył! Błyskawicznie
no i mamy naszą wymarzoną spacerowke
i to za 1100zl
Fasia, mantissa, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
Zobaczymy jak dlugo pospi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42652353be31.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 08:48
NY, maggie86, Amy_, misia83, CzaryMary, mantissa, Rudzia, weronika86, KasiaKwiatek, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Tak mi się przypomniało że chyba tylko Fasia nie uraczyła nas opisem porodu. Chyba że coś przeoczyłam?
Oj prawda, prawda. mysle o tym codziennie ale nie mam kiedy napisac. A szkoda, bo niedlugo zapomne co i jak -
A według mnie dady są szztywniejsze, chociaż fakture mają bardziej miękką. A pampersy smierdza przeokrutnie.
A w ogóle można u was jeszcze dostałac dady 1 albo 2 te extra soft? Cży wycofali? A w ogóle my już chyba niedługo przejdziemy na trójki. -
nick nieaktualnymantissa wrote:A według mnie dady są szztywniejsze, chociaż fakture mają bardziej miękką. A pampersy smierdza przeokrutnie.
A w ogóle można u was jeszcze dostałac dady 1 albo 2 te extra soft? Cży wycofali? A w ogóle my już chyba niedługo przejdziemy na trójki.
3?! już ?booziuu my jeszcze na 1 jesteśmy ale została nam jeszcze jedna paczka i teraz już wchodzimy na 2 ostatnio ubraliśmy jej 2 dady i nic się nie wylewało wiec jest ok
-
nick nieaktualnyJa dzis kupie do przetestowania 2 dady
zobaczymy, moze na dzien sie nadadzą
mała dzis w nocy karmienie o 1,3,5 , ale to moja wina bo wykapałam ja o 1,5 h szybciej i wszystko sie poprzesuwało. Tormentalum wg mnie pomaga na odparzenia, dzis jest jakby troche lepiej
no i dzis będziemy sie chustowac
Co do pampersow- ja tez wyjmuje partiami i one wtedy nie śmierdzą i nie sa takie sztywne
Pytanie- ile kosztują te dady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:21
-
nick nieaktualny
-
Ja też wyjmuje wcześniej nie zauważyłam żeby smierdzialy ale może się przyzwyczailam, my tez konczymy paczke jedynek I przechodzimy n'a dwojki,tylko dady mam gigant pake jak nie będą dobre to pampersa kupimy
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny