Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfasia o kota pytalam ja bo mowilas czesto ze towja charakterna kotka i bylam ciekawa jak zareagowala . Na to wychodzi że ja mam kota cicipke bo biedny sie tak zestresowal sytuacja że zapalenia pęcherza przez stres dostal ~ zadzwilam sie ze tak mozna
mf lubi tę wiadomość
-
Lwica ja też jestem zmuszona użyć dziś laktatora, bo syn jadl tylko 5 minut a moja piers dalej jak kamień. Przysnal na piersi wiec zaraz go odloze i będę działać
Angela moja kotka jest wredna, dlatego bałam się reakcji ale jest dobrzeboje się tylko jak mały leży np na łóżku pod kocykiem i ona jest w pobliżu, bo zawsze atakowała nasze stopy które się ruszaly pod kołdrą. Niestety ona do zabawy używa pazurów i stad moja obawa aby Julka nie podrapala.
Zapalenie pęcherza u kota ze stresu? Nieźletez nie wiedziałam że tak się da
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykolejne karmienie
w zapalenie pęcherza uwierzę, moja kocica wygryzła sobie futro do mięsa na łopatce jak pojechaliśmy na wakacje bez niej...
Amy lubisz kokos? znalazłam substytut mleka - mleko kokosowe. pyszne, łatwe do zrobienia, tanie i zdroweAnka1501, Amy_, misia83 lubią tę wiadomość
-
my też się karmimy
miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:36
-
Fasia, u mnie nie ma ostatnio problemu ze spaniem w nocy. Ba, Juli nawet sam zasypia między jednym karmieniem a drugim. Za to od 5-6 oczy jak 5 zł i nie ma spania. Jak się zmeczy zwiedzaniem jednego pokoju to zasypia 7-8 (właśnie zasnął) do 9-10 i dopiero wtedy nie mam życia.
-
A my dzisiaj mieliśmy całkiem niezłą noc
karmienie o 20:30 i od razu mały odpadł a następne o 2:30 potem o 6:00
co prawda w nocy walczyliśmy grubo ponad godzinę o sen ale w końcu skapitulował jak użyłam spowijania, skołysania i szuszenia
Fasia, bez wombie też da radę i kupuje dla wygody tylko i wyłącznie. Najważniejsze to kierować się wskazówkami dr Karpa w tym temacie. -
Mantissa jak ja nie nawidze bakow i czkawki! Ledwie mi dziecko zasnie i te paskudztwa go budza bardzo czesto
u nas pobudka czesto 6-7 i juz mam po spaniu na kilka godzin, zazwyczaj do 14-15 jak wychodze na spacer..
Adk ja bym bardzo chciala woombie, uwazam ze to swietny gadzet. Co do dr Karpa to robimy od dawna wszystko poza wiazaniem Julka. -
nick nieaktualnyahhh te koty dziwne stworzenia. Ostatnio miałam obawe bo mala często spi z nami i ostatnio kot sie do nas wpakowal i bałam sie aby jej nic nie zrobil ale na szczęście spal grzecznie w nogach
my ostatnie karmienie mieliśmy po 4 i teraz pewnie juz na sen młodej nie licze ale może zdarzy sie cud -
Kupilam wczoraj pampersy w rossmannie - babydream rozmiar 2. Jakies takie sztywne mi sie wydaja.. nie chcialo mi sie isc po dady do Biedronki i teraz troche zaluje. Co prawda synek tyle sika i robi tyle kupek, ze zaraz sie skoncza. Tak czy siak dada to u nas nr 1 jesli chodzi o pieluchy
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U nas kolejna udana noc. Miki zasnął 22.30 po kąpieli i jedzeniu 40 minut. Spał do 34.5 godziny snu cuuuudo
karmienie 30 minut i spał do 6. Wtedy juz wzięłam go do nas i karmiłam na leżąco podsypiając i właśnie się obudzilismy
Meeeega kupa i siki takie że i półśpiochy i body mokreFasia, NY, mantissa, maggie86, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny