Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Misia serdecznie dziękuję za kody rabatowe na zakupy
no i info o baby jogger
zamówiłam w czwartek o 16 a wczoraj o 14 kurier go dostarczył! Błyskawicznie
no i mamy naszą wymarzoną spacerowke
i to za 1100zl
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kupilam wczoraj pampersy w rossmannie - babydream rozmiar 2. Jakies takie sztywne mi sie wydaja.. nie chcialo mi sie isc po dady do Biedronki i teraz troche zaluje. Co prawda synek tyle sika i robi tyle kupek, ze zaraz sie skoncza. Tak czy siak dada to u nas nr 1 jesli chodzi o pieluchy
-
Wszystkie ciuszki na 62 juz spakowalam, pojadą do mojej siostry
jesteśmy już na 68! I mamy dziś 4tygodnie! kiedy to zlecialo??
mantissa, Rudzia, sylvia007, lysinka, Angela89, NY, misia83, Amy_, Aguś86, Gosha, iwonka1077, Fasia, maggie86, Jaga, Ewelcia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:3?! już ?
booziuu my jeszcze na 1 jesteśmy ale została nam jeszcze jedna paczka i teraz już wchodzimy na 2 ostatnio ubraliśmy jej 2 dady i nic się nie wylewało wiec jest ok
No co ja poradzę, że grubasek mi rośnie.Tydzień temu ważył 4900, ciekawe ile teraz w poniedziałek. Dwójki są teoretycznie do 6 kg. To dopiero druga paczka dwójek a już widzę, że niedługo ciężko będzie mi "zaciągać".
Hwesta - Dady 2, 78 sztuk po 29,99.
My się ubieramy różnie. Albo body krótki rękaw + pajac jak jest chłodniej. Albo sam pajac. Albo body długi rękaw + półśpochy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 10:15
-
nick nieaktualny
-
Dzis wybija nam 3 tygodnie !
masakra! Czas leci jak szalony
I dzis pierwszy raz Sofii zjadla o 1 w nocy i obudzila sie na jedzenie dopiero o 7 rano!!
cudownie!
nie wiem czy to nie za szybko ale jak lezalysmy dzis w lozku to zaczela sie do mnie usmiechac wydaje mi sie ze swiadomie bo patrzyla na mnie i usniechala sie jak do niej mowilam
Dostalam chuste w prezencie i mam zamiar dzis wyprobowac ale nie wiem ile dam rade, bo klocek juz wazy trochea co do ubranek tp u nas nadal jeszcze 56 rozmiar ale pomalu juz z nich wyrasta
mantissa, weronika86, misia83, Amy_, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moja mala dzisiaj przebila sama siebie
mamy wolme i chcialam pospac i dziecko slucha mamusi
odpadla o 23.00 po kapieli..obudzila sie ma cyca dopiero o 5.45!!! o 6 znow odpadla i spi do teraz
ide cos robic bo mi sie nudzi
mantissa, misia83, Rudzia, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
ja na szczescie jem wszystko, trabedia jam noektore dziewczyny karmia co 2hr i jeszcze trzymacie diete..przerabane..wspoluczuje..mi udalo sie wylosowac aniolka i z czarnych wloskow sarci przebima rudzielczyk hehehe masakra I to zielonooki
maz sie ckeszy jam glupi ze bedzie rudzielczyk glupek
mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość