Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie wiem ile moja je... Bo je z cycka. Wszyscy o tym dopajaniu mi trąbią jak nas odwiedzają... Moze powinnam zacząć? Moze chociaz ta herbatkę koperkowa jej podawać? Tylko ile to razy dziennie i po ile ml? Pomozcie. Aaaa i moja Ala zaczyna sie ślinić... To możliwe ze wkrótce bedzie ząbkowanie? Bratowa to zauważyła i mowi ze za miesiac pewnie sie zacznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 15:18
-
hwesta nie musisz dopamac karmiac piersia tylko..jezeli faktycznie zauwazysz ze ma tylko w mokra pieluszke w ciagu 24hr to mozna pldac herbatke lub zwykla orzegotowana wode. co do zabkowania..bardzo mozliwe, moj pierworodny mial przebitego zabala w wieku 3 miesiecy! a przebijac sie moze thgodniami, wiec mozliwe ze cos sie kluje ale wyjsc moze za kilka thg, e,4 miesiace.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, Kamilek zjada po 70-80 sporadycznie zje 90 ale dam mu jeszcze czas. Dwa tygodnie temu uczył się jeść od nowa więc nie będę zbyt wymagająca.
Od jutra zacznę go przystawiać, mój M właśnie pojechał po wagę, będziemy ważyć przed jedzeniem i po. Ciekawe czy niuniek da radę z cycka wyciągnąć tyle co laktator. W razie W będzie pokarm w lodówce, mam tylko nadzieję, że waga nie będzie kłamać.
Powiem Wam jeszcze tylko, że tyle co się napatrzyłam przez ten miesiąc szpitala na te biedne dzieci to człowiek sobie nie zdaje sprawy. A dzieciaczki są silne i bardzo dzielne. Niejeden dorosły im nie dorównuje.
Wstawię Wam potem na fb zdjęcie Kamilka.shimmer_lip, KasiaKwiatek, Aguś86, misia83, mantissa, Ulka84, Fasia, lysinka, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:dziewczyny polecałyście tutaj na forum fematiker, dobrze pamiętam? Myślicie, że w 4 tygodniu jest jeszcze szansa na zwiększenie laktacji czy już jest za późno?
-
nick nieaktualny
-
Kluska tak wsm wspolczuje przezyc... ciezze sie ze jest juz dobrze i jestescie wszyscy w domu.. nie wyobrazam sobie co przechodzilas przez ten czas.. ja bym chyba z zalu umarla.. podziwiam Cie ze dalas rade.. docierajcie sie kochana.. pic powinien do 120 ml ale tak jwk pisza dziewczyny czasem bedzie pic na raty.. wiec sie o to nie martw
kluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny