Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello:)
My juz na papmersach 2 lecimyi to z dnia na dzien tak mi przeskoczyla ze 1 za małe sa
ubranka 62 nosimy i pajace juz sa za male.. Karola jest dluga i body na 68 jej zakladam na noc i rekawki tylko podwijam bo na 62 sa troche ciasne.. Karmimy sie moim odciaganym mlekiem (jak nerwus nie chce z cyca i ryk w nieboglosy) a jak zalapie piers to podoi pierś nie odpuszczam jej i ja dostawiam, powiedziałam sobie ze nie bedzie rzadzic i jak sie podrze to nic jej nie bedzie. Bardzo mi zależy zeby laktatora juz nie używać.. Z prawej piersi od laktatora sutek juz sie wyrobil i podoi bez nakladki nawet za to lewa pierś z nakladka bo tutaj suta prawie brak..
Dziewczyny możecie mi podac nazwy tych chust jakie kupowalyscie? I jaki rozmiar mam kupic jak ja mam 160cm wzrostu a maz 180cm choć najczęściej to ja ją będę użytkować.sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Hello:)
My juz na papmersach 2 lecimyi to z dnia na dzien tak mi przeskoczyla ze 1 za małe sa
ubranka 62 nosimy i pajace juz sa za male.. Karola jest dluga i body na 68 jej zakladam na noc i rekawki tylko podwijam bo na 62 sa troche ciasne.. Karmimy sie moim odciaganym mlekiem (jak nerwus nie chce z cyca i ryk w nieboglosy) a jak zalapie piers to podoi pierś nie odpuszczam jej i ja dostawiam, powiedziałam sobie ze nie bedzie rzadzic i jak sie podrze to nic jej nie bedzie. Bardzo mi zależy zeby laktatora juz nie używać.. Z prawej piersi od laktatora sutek juz sie wyrobil i podoi bez nakladki nawet za to lewa pierś z nakladka bo tutaj suta prawie brak..
Dziewczyny możecie mi podac nazwy tych chust jakie kupowalyscie? I jaki rozmiar mam kupic jak ja mam 160cm wzrostu a maz 180cm choć najczęściej to ja ją będę użytkować.Militta110816 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:no wapn. A bialko co dostarcza?
wapn. A ja go nie dostarczam wiec musze sztucznie uzupelniac
-
Cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie odzywałam się bo miałam trudną sytuacje. Mój Kamilek urodził się z wadą serduszka, tuż po porodzie był zabrany na intensywną terapię wad wrodzonych noworodków. Potem po 14 dniach miał zrobioną operacje przez boskiego prof. Molla. Następne dwa tygodnie na kardiochirurgii. Po miesiącu od urodzenia wypuścili nas do domku. Teraz jesteśmy w domu ponad tydzień i cały czas uczymy się siebie nawzajem (znaczy chyba ja się uczę jego).
Synek je mój pokarm ale z butli bo muszę prowadzić bilans ile przyjął ile wydalił. Mam pytanie do mam karmiących swoim mlekiem z butli, ile ml zjadają Wasze dzieciaki?
Mamy też problem z kolkami, dziubek nie zawsze odbije i potem cierpi wieczorami.
No i problem z rzadkimi kupkami, wiem że mogą być rzadkie ale te są po prostu wodniste.
Poza tym mam najkochańszego syneczka pod słońcem, jak pewnie każda z nas.
Pozdrawiam gorąco. Trzymajcie za nas kciuki, żeby to był już koniec operacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 13:04
mf, Lali, lysinka, Nadzieja84, Zima, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kluska moja córcia je czesto moje mleko z butli i jak odciagne 100ml to moja je na raty.. Raz je 50 i za kilkanaście minut wypije juz 30 a czasami po dlugim snie zdarzało sie ze 120 wypila jak tyle udalo mi sie odciagnac, u mnir jest tak ze na raty je
kluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kluska trzymam kciuki żeby to była ostatnia operacja w Waszym życiu i mega się cieszę, ze wszystko się udało!!!
Mleka moje młode najwięcej w swoim życiu zjadło 150ml ale u nas też to jest na raty i ten rekord to dwie godziny trwał. A tak normalnie to potrafi po 30ml zasnąć i po 100ml, średnio koło 100ml na jeden posiłek powiedzmy.
kluska lubi tę wiadomość