Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej my po chrzcinach jakoś dałam radę, było mi tylko słabo trochę w kościele ale później przeszło,synek był bardzo grzeczny spał nie obudził się nawet jak go wodą polewali po głowie hehe
Impreza w lokalu też ok do 20 godziny siedzieli także wszystko się udało synek nie chciał wspolpracowac przy zdjęciach ale co nieco udało się zrobić... fotki dopiero za 3tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:49
-
Liwi nie przez krwawienie. Moja przyjaciółka miała zostać z chłopakami a niestety jej córka się rozchorowala
nie mam jak iść
A tam zawsze godzina lub dwie opóźnieniazapisalam się do innego gina dopiero za dwa tygodnie na popołudnie. Wtedy TZ zostanie z chłopakami. Zła jestem bo juz drugi raz przekladam
-
Ulka,
można podgrzac w kąpieli wodnej ale temp nie wyższa niż 50 stopni
na fb jest forum " karmienie dzieci inaczej"i tam dziewczyny piszą że przy wyższej temp mleko traci białka i coś jeszcze
a i podobno nie wolno mleka szybko mieszać tyko tak delikatnie bo też cos się wytraca.. -
nick nieaktualnyewelcia właśnie pierwsze było bebiko a od trzech dni nan i daje jej tylko mm aby się przyzwyczaiła no ale kupy brak ale boli nie ma wczoraj zaczęła płakać i myślałam że to wwina kupy i dałam jej czopka z gliceryny i nie zrobiła kupy czyli pochłonęła wszystko tak ? niby akcji nie ma po tym mleku jak po bebiko tylko ten bbrak kupy jest nie naturalne dla mnie jak wcześniej robiła co jedzenie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ktoś mi podpowie co powinnam z tym mlekiem zrobić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 09:30
-
nick nieaktualny
-
Mf u nas to samo z kupa. Co karmienie jest wieksza lub mniejsza. W nocy tylko bardzo zasikany pampers. Juz tu kiedys pisalam, ze pojde z torbami przez pampersy
)
MlodaDamo nie znam sie na butelkach, podgrzewaniu itd. My tylko na cycu