Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej my po chrzcinach jakoś dałam radę, było mi tylko słabo trochę w kościele ale później przeszło,synek był bardzo grzeczny spał nie obudził się nawet jak go wodą polewali po głowie hehe
Impreza w lokalu też ok do 20 godziny siedzieli także wszystko się udało synek nie chciał wspolpracowac przy zdjęciach ale co nieco udało się zrobić... fotki dopiero za 3tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:49
-
Liwi nie przez krwawienie. Moja przyjaciółka miała zostać z chłopakami a niestety jej córka się rozchorowala
nie mam jak iść
A tam zawsze godzina lub dwie opóźnienia
zapisalam się do innego gina dopiero za dwa tygodnie na popołudnie. Wtedy TZ zostanie z chłopakami. Zła jestem bo juz drugi raz przekladam
-
Ulka,
można podgrzac w kąpieli wodnej ale temp nie wyższa niż 50 stopni
na fb jest forum " karmienie dzieci inaczej"i tam dziewczyny piszą że przy wyższej temp mleko traci białka i coś jeszcze
a i podobno nie wolno mleka szybko mieszać tyko tak delikatnie bo też cos się wytraca.. -
nick nieaktualnyewelcia właśnie pierwsze było bebiko a od trzech dni nan i daje jej tylko mm aby się przyzwyczaiła no ale kupy brak ale boli nie ma wczoraj zaczęła płakać i myślałam że to wwina kupy i dałam jej czopka z gliceryny i nie zrobiła kupy czyli pochłonęła wszystko tak ? niby akcji nie ma po tym mleku jak po bebiko tylko ten bbrak kupy jest nie naturalne dla mnie jak wcześniej robiła co jedzenie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ktoś mi podpowie co powinnam z tym mlekiem zrobić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 09:30
-
nick nieaktualny
-
Mf u nas to samo z kupa. Co karmienie jest wieksza lub mniejsza. W nocy tylko bardzo zasikany pampers. Juz tu kiedys pisalam, ze pojde z torbami przez pampersy
)
MlodaDamo nie znam sie na butelkach, podgrzewaniu itd. My tylko na cycu
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]