Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mf wrote:U nas tez dzis srednio... aaaaa czy ktoras Mama sie meczy z alergia? Bo nie wiem, czy oprocz wapna cos moge?
Miałam o to samo pytać. Ja mam alergie i nie wiem jak sobie z nią radzić.. Z nosa jak z kranu mi leci.. -
Fasia byl u komuni bo byl po spowiedzi ale nie przed chrztem bo pracuje za granica i nie zdazyl akurat. My nie bylismy u komuni ani spowiedzi bo bez slubu jestesmy z Tz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 21:49
-
sylvia007 wrote:Chrzestni muszą przystąpić do komuni podczas chrztu. My podczas tego weekendu załatwiliśmy chrzestnych, więc jedno zmartwienie mniej.
Ehhh no to kiepsko... zadzwonie jeszcze do kancelarii parafialnej i spytam dokladnie jak to wyglada.. -
Ida możesz -nie musisz. Osobiście znam mamy, które karmily piersią przez pól roku i rozszerzaly po 4 miesiącu i takie, które czekały do 6 miesiąca. Ja jeszcze nie wiem jak zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 22:11
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ehhh no to kiepsko... zadzwonie jeszcze do kancelarii parafialnej i spytam dokladnie jak to wyglada..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja na razie przestałam myśleć o jakiś rozszerzeniach nawet kleik na noc przestałam podawać . Muszę mieć pewność że mleko jest ok a jak na razie tej pewności nnie mam. Nawet nie wiedziałam i nie przypuszczałam że możemy mieć takie kłopoty aby dobrać mm:(
-
No Mantissa pewnie zalezy tez od parafii ale my nie moglismy oboje i no problem
mantissa lubi tę wiadomość
-
cześć, pozdrawiam z trójmiasta
dzięki za info nt butelek, nie wiedzialam że tt ma takie z czujnikiem temp. mam właśnie problem z emp bo mleka mamy nie wolno wkładac do gorącej wody i kombinuje zawsze i w końcu daje mleko w temp prawie pokojowej.
u nas wszystko ok. Anielka podróż zniosła super. całą drogę spala. tylko raz zrobiliśmy przystanek i obidzilam ją i nakarmiam.
chodzimy na spacery i dotleniamy się po tych miejskich spalinach.
tak więc jak to się mówi: Anielka zobaczyla morze, morze zobaczyło Anielke.Aguś86, Murraya, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
i kupiłam książeczki kontrastowe, taka harmonijke i faktycznie jest rewelacyjną
jak tylko obejrze maty które polecalyscie i kupię którąś to na pewno się przyda :ją że swojej strony polecam karuzelke z tiny love ze zwierzatkami i przenośnym radyjkim. jest dużo melodii i już nie raz karuzela uratowała mi życie zajmując na parę minut uwagę Anieli. a i melodyji są fajne, podzielone na kilka typów np dźwięki przyrody, kolysanki itp. a jak mała podrosnie to będzie miała takie radyjko bo te dźwiękowa cześć można odczepic i z nia chodzic.
dobra, to ją już kończępewnie odezewe się za kilka dni,
tymczasem wszystkiego dobrego dla Was.
siedząc na plaży myślę o Was czasami co tam słychać, staram się nadrabiać w nocy ale nie zawsze mam siłę odpisacFasia, Aguś86, Murraya, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Ksawa jeśli katarek nie odchodzi, a słychać charczenie to może być spowodowane suchym powietrzem w pokoju.
Super, że mała dobrze zniosła podróż
A co do karuzeli to ja się właśnie zastanawiam nad smoby cottons z projektorem. Rudzia taka ma i poleca
A dziś ma dojść do mnie mata z tiny love -
Hej Ksawa
Charczenie może być od suchego powietrza tak jak pisze Fasia. Wtedy mozna nawilzyc nosek sola fizjologiczna. Milego pobytu nad morzem
Fasia projektor jest super. Ja mam przy niani i zawsze puszczam gwiazdki Szymonowi jak zasypia. Poprafi się na nie gapić i gapićFasia lubi tę wiadomość
-
Bry
Fasia ja będę miała tylko chrzestna, zresztą tak samo jak moja siostra. Chrzciny robimy wspólne w listopadzie.
No... Był seksnawet dwa razy
troszkę poszalelismy, nic nie bolało, niestety skończyło się krwią...
nie wiem dlaczego
Murraya, Aguś86, Fasia, Eweliśka, Amy_ lubią tę wiadomość