Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksawa, jak mała sama podnosi głowe to nic jej nie bedzie. Sama sobie krzywdy nie zrobi.
Jak byliśmy u neurologa to pani młodą podciagneła do siedzenia za dwie rączki i mówiła ze już troche powinna się podnosić przy pomocy.
U nas dziś znowu spanie od 21 do 5 rano.Murraya, Ulka84, mantissa, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ksawa wrote:cześć, pozdrawiam z trójmiasta
dzięki za info nt butelek, nie wiedzialam że tt ma takie z czujnikiem temp. mam właśnie problem z emp bo mleka mamy nie wolno wkładac do gorącej wody i kombinuje zawsze i w końcu daje mleko w temp prawie pokojowej.
u nas wszystko ok. Anielka podróż zniosła super. całą drogę spala. tylko raz zrobiliśmy przystanek i obidzilam ją i nakarmiam.
chodzimy na spacery i dotleniamy się po tych miejskich spalinach.
tak więc jak to się mówi: Anielka zobaczyla morze, morze zobaczyło Anielke.
ksawa czemu nie można mleka dawać do gorącej wody? Ja właśnie tak podgrzewam moje ściągnięte mleko - w kąpiel wodnej...[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ksawa wrote:Aaaa tylko jedno pytanko,
Anielka ma taki jakby katar. z nosa nic nie leci, jest czysty tylko na tylnej ścianie gardła coś jej charczy. statam się odciągnąć to frida ale bez rezultatu. mialyscię taki przypadek? co z tym robilyscie?
to prawdopodobnie tzn sapka. Taki stan fizjologiczny u dzieci. Mój lekarz kazał psikać solą fizjologiczną w spray'u.Fasia lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyHej kobietki
U nas wczoraj młody był okropny. Darl się niemilosiernie. Nawet nie mogliśmy go wykąpać bo w wannie zrobił taka awanturę ze mi się słabo zrobiło.
A w nocy z lozeczka słyszę jakieś wołanie o pomoc.... Co się okazało - synowi nozka wyszła przez szczebelki... I biedak wolal HELP !!!!
Miłego dzionka !!!
Anka - gratki z okazji utraty dziewictwa -
...
Aaaa no i usg wypadło dobrzeczyli ma jeszcze nie dojrzały ukl nerwowy i drżenie nóżek minie mam nadzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:36
mantissa lubi tę wiadomość