Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:nie pytaj...
w szpitalu tak mi kazali i tak dawalam
bez zadnego uzasadnienia
teraz boje sie zmienic na cos innego bo nie wiem jak mały zareaguje:(pepti powinno sie podawać dopiero, gdy jest nietolerancja na mleko zwykłe. Ja bym na Twoim miejscu powoli wprowadzała mleko HA, ono też ma częściowo rozłożone białko i zobaczyła.
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:No właśnie to błąd
pepti powinno sie podawać dopiero, gdy jest nietolerancja na mleko zwykłe. Ja bym na Twoim miejscu powoli wprowadzała mleko HA, ono też ma częściowo rozłożone białko i zobaczyła.
jeszcze przegadam z pediatra .widze ze zorientowana jestes w temacie.
mlody jeszcze spi... chyba byl niespokojny przez ta kupke
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Militta, ja bym tak nie robiła. Jednak podgrzewać nie można mleka już zrobionego. Ja bym podgrzewała tylko wodę, a jak przyjdzie czas to bym ty tylko mieszała z proszkiem.
karmi oczywiscie
dokladnie tak rob podgrzewaj sama wode i potem tylko proszek wsyp i masz swiezutkieIda lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:dzieki ciotka
o mama mia - nie ogarne 3 miejsc
hehe
CzaryMary, Ida, Anka1501, lysinka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Wode na mleko zagrzej w mikrofali np na 10 sekund, wsyp proszek, zamieszaj i gotowe
Mleka nie mozna w mikrofali, ale wode juz tak
Ja podgrzewacza uzywam tylko do mojego mleka, a mm robie jak wyzej. 30 sekund i mleko gotowe tylko musisz wyczuc mikrofale, zeby woda miala dobra temperature
u mnie w mikrofali 20 sekund
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:49
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:taki też mam plan
jeszcze przegadam z pediatra .widze ze zorientowana jestes w temacie.
mlody jeszcze spi... chyba byl niespokojny przez ta kupkeCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Chciałam się pochwalić że dziś moje dziecko przespało całą noc w łóżeczku i nad ranem też sama nie z nami w łóżku
dopiero na godzinę przeniosłam ją do siebie o 8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:02
sylvia007, mantissa, Ida, mimka84, lysinka, Ulka84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Nie wiem jak wy, ale ja czekam na 5000 stronę. To będzie coś
Ja dopiero niedawno zasiadłam z telefonem, bo gości mam, ale że Nina dzisiaj śpi tylkona kolanach moich, to ja sobie siedzę w małym salonie, a mąż z nimi w dużym. -
Ale się porobiło... Mam chyba trylion stron do nadrobienia
Kiedy Wy znajdujecie czas na klikanie
ja mam często fb wlaczony ale i tak nie jestem, w stanie Was doczytać
Chciałam tylko powiedzieć że mamy się dobrzeatakują nas pleśniawy więc walczymy fioletem i mamy śliczny kolorowy uśmiech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:33
Militta110816, mimka84, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
Czytam wątki w tył i melduję że też karmię tylko cycem i też nie dostałam okresu.
Przy starszej dostałam gdzieś 3 tyg po całkowitym odstawieniu czyli po ok7 miesiącach.
Mała-czasem cenna uwaga- czasem dzieci reagują na hormony mamy i kiedy zbliża się okres dzieci też są niespokojne -
Agusiek89 wrote:
Chciałam tylko powiedzieć że mamy się dobrzeatakują nas pleśniawy więc walczymy fioletem i mamy śliczny kolorowy uśmiech
Agusie89 powiedz mi, te pleśniawki to jakiś lekarz wypatrzył czy sama? Bo ja tak szczerze mówiąc to rzadko przyglądam się wnętrzu buzi Łucji.