Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas kąpaliśmy synka o 19.30 i padał przed 21....ostatnio zaczęło mu sie wcześniej spac i kilka razy go nie kąpaliśmy bo zasnal... toteż kapiemy go o 18.
Ale teraz budzi sie o 12 zamiast 2.30...plus od dwóch dni budzi sie co 2godziny na piers i o 5rano jest juz fully obudzony, oczy jak 5zl i czeka na zabawy:((((
Nie wiem co robić
( czy męczyć go do tej 21????
Rano jestem jak zombie i nie mam siły bawić sie z synkiem, a on uśmiechnięty i wierzga nożkami
Kurcze wasze dzieciaki mało wypijają, moj synek juz dawno wypija okolo 200ml, ja juz długo nie odciagam, tylko na jakieś wyjścia i max mogę odciągnąć 100ml i coraz dłużej mi to zajmuje i dla niego to znak wytrzyma krótka podróż czy krotki wypad ale pozniej musi dobic cyckiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:45
-
Rekordzistka - dziewczyneczka. Z tym ze ona nie cierpiala z powodu brsku kupki. Nie plakala nie stekala czy prezyla sie.. jak dziecko cierpi to niestety trzeba pomoc.. dla mnie hitem sa te rurki - kateter rektalny windy. Polecam!! Warto miec w apteczce w razie wCzaryMary wrote:przy karmieniu naturalnym to podobno normalne. Amy pisala, że rekordzista nie sral przez 17 dni

no ale jak się maleństwo męczy to trza pomóc.
-
CzaryMary wrote:ja podaje maksymalnie takie 1,5 godzinne. niestety hektolitry przez to ida do kanalizzacji.
moze bylo za ciepło w pomieszczeniu w którym stalo?
ja też niestetty dużo marnuje ;( mały czasem zjada 120ml a czasem ledwo 40 ;/
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
BOze ja sobie nie wyobrazam spaf bez olka. Po porodzie maz mi nie pozwolil spac z dzieckiem w lozku. Wiec Olo spal w lozeczku matka nie spala bo byle jego ruch a ja oczy jak 5zl i patrze co robi :p
Jak mezowi przestalo pasic ze mlody co 2 godz sie budzi i poszedl spac do innego pokoju tak Olo sru do lozka mamy
i tak oto spimy razem! Nie brakuje mi meza a powiem ze jak czasem do nas przychodzi to mi orzeszkadza ze z nami lezy 
Nie wyobrazam sobie odlozyf Olka do lozeczka.. matka nie jest gotowa..
Ida, Ulka84, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Rekordzistka - dziewczyneczka. Z tym ze ona nie cierpiala z powodu brsku kupki. Nie plakala nie stekala czy prezyla sie.. jak dziecko cierpi to niestety trzeba pomoc.. dla mnie hitem sa te rurki - kateter rektalny windy. Polecam!! Warto miec w apteczce w razie w

Zadobylam się dzisiaj w te fifki w razie W
oby nigdy nie były potrzebne
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Oby. Jak mi przyszly to mialam watpliwosci czy ich uzyc. Przyszla do nas w odwiedzziny ciocia mojego m. Piekegniarka i pokazala jak uzywac i mowila ze to calkowicie bezpiecze i jak tyylko Olo plakal z godzine czy tsm dwie to juz naweet go nie meczylam i rurowalamCzaryMary wrote:Zadobylam się dzisiaj w te fifki w razie W
oby nigdy nie były potrzebne 
ulga natychmiastowa! Wole to niz faszerowanie dziecka czopkami bo ich orzeciez uzywalam jak mial takie bolesne jazdy
nawet nie chce wspominac
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
No wlasnie!!! Olek tez dobrze spi z mamusiaIda wrote:Amy, ja od początku śpię z Frankiem. Jak kiedyś próbowałam go odłożyć to sama nie spalam dobrze. Na szczęście mąż nie jest temu przeciwny. Poza tym Franek też lepiej śpi z nami, spokojniej. To czemu mielibyśmy się rozdzielać?

moj cycus kochany
w zyciu nie pojdzie do lozeczka!
mamusia go nie odda!
nick nieaktualny, Ida, Ulka84, Murraya, Anka1501, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to widzę ze forum odżyło
I dobrze bo ja nie ogarnę 3 miejsc. Już tutaj mi ciężko na bieżąco pisać.
Miki właśnie zasnął. Dziś wieczorem pomęczył go chyba brzuszek. Popłakiwał przy cycu. Prężył się i popiardywał...a wina gUpiej matki...obżarłam się wczoraj fasolki szparagowej z bułką tartą...