Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas kąpaliśmy synka o 19.30 i padał przed 21....ostatnio zaczęło mu sie wcześniej spac i kilka razy go nie kąpaliśmy bo zasnal... toteż kapiemy go o 18.
Ale teraz budzi sie o 12 zamiast 2.30...plus od dwóch dni budzi sie co 2godziny na piers i o 5rano jest juz fully obudzony, oczy jak 5zl i czeka na zabawy:((((
Nie wiem co robić( czy męczyć go do tej 21????
Rano jestem jak zombie i nie mam siły bawić sie z synkiem, a on uśmiechnięty i wierzga nożkami
Kurcze wasze dzieciaki mało wypijają, moj synek juz dawno wypija okolo 200ml, ja juz długo nie odciagam, tylko na jakieś wyjścia i max mogę odciągnąć 100ml i coraz dłużej mi to zajmuje i dla niego to znak wytrzyma krótka podróż czy krotki wypad ale pozniej musi dobic cyckiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:45
-
CzaryMary wrote:przy karmieniu naturalnym to podobno normalne. Amy pisala, że rekordzista nie sral przez 17 dni
no ale jak się maleństwo męczy to trza pomóc.
-
CzaryMary wrote:ja podaje maksymalnie takie 1,5 godzinne. niestety hektolitry przez to ida do kanalizzacji.
moze bylo za ciepło w pomieszczeniu w którym stalo?
ja też niestetty dużo marnuje ;( mały czasem zjada 120ml a czasem ledwo 40 ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
BOze ja sobie nie wyobrazam spaf bez olka. Po porodzie maz mi nie pozwolil spac z dzieckiem w lozku. Wiec Olo spal w lozeczku matka nie spala bo byle jego ruch a ja oczy jak 5zl i patrze co robi :p
Jak mezowi przestalo pasic ze mlody co 2 godz sie budzi i poszedl spac do innego pokoju tak Olo sru do lozka mamyi tak oto spimy razem! Nie brakuje mi meza a powiem ze jak czasem do nas przychodzi to mi orzeszkadza ze z nami lezy
Nie wyobrazam sobie odlozyf Olka do lozeczka.. matka nie jest gotowa..Ida, Ulka84, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Rekordzistka - dziewczyneczka. Z tym ze ona nie cierpiala z powodu brsku kupki. Nie plakala nie stekala czy prezyla sie.. jak dziecko cierpi to niestety trzeba pomoc.. dla mnie hitem sa te rurki - kateter rektalny windy. Polecam!! Warto miec w apteczce w razie w
Zadobylam się dzisiaj w te fifki w razie Woby nigdy nie były potrzebne
Amy_ lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Zadobylam się dzisiaj w te fifki w razie W
oby nigdy nie były potrzebne
ulga natychmiastowa! Wole to niz faszerowanie dziecka czopkami bo ich orzeciez uzywalam jak mial takie bolesne jazdy
nawet nie chce wspominac
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Amy, ja od początku śpię z Frankiem. Jak kiedyś próbowałam go odłożyć to sama nie spalam dobrze. Na szczęście mąż nie jest temu przeciwny. Poza tym Franek też lepiej śpi z nami, spokojniej. To czemu mielibyśmy się rozdzielać?
moj cycus kochany
w zyciu nie pojdzie do lozeczka!
mamusia go nie odda!
CzaryMary, Ida, Ulka84, Murraya, Anka1501, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to widzę ze forum odżyło
I dobrze bo ja nie ogarnę 3 miejsc. Już tutaj mi ciężko na bieżąco pisać.
Miki właśnie zasnął. Dziś wieczorem pomęczył go chyba brzuszek. Popłakiwał przy cycu. Prężył się i popiardywał...a wina gUpiej matki...obżarłam się wczoraj fasolki szparagowej z bułką tartą...