Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida, super że taki towarzyski. Maja by chyba nie wytrzymała.
A moje dziecko zjadło o 18:30 i o 19 już spała. Jestem w ciężkim szoku gdyż, ponieważ wczoraj zasneła o tej samej godzinie i spała do 5 rano. Mam nadzieje na powtórkę z rozrywki. Gdyby nie starsza córeczka(którą liczę za pięcioro) to bym nie wiedziała ze dzieci mam.AlicjaaA, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co... Zaczynam się denerwować... Od wczoraj od godziny 8:40 nie mam kontaktu z moim facetem. Wracając z Czech pojechał do dzieciaków. Wczoraj rano rozmawialiśmy i cos nas rozlaczylo. Zadzwonilam jeszcze raz i nie odebrał. Wiedziałam, że jeździ po mieście i coś zalatwial. Pomyślała, że później zadzwoni.
-
No i nie zadzwonił. Dzień minął i jakoś się tym nie przejelam bo czasem mu się zdarzało cały dzień nie odezwać. Rano byłam już wkurzona, że się nie odezwał i napisałam mu sms ale nie odpisał. Zadzwonilam kolo południa ale miał wyłączony telefon. Zawsze wracał kolo 18 max 20 a jest już 22:30 a jego nie widać. Nie wiem co się dzieje
-
Ania wiem ze dostajesz na pewno szalu ze sie nie odzywa ale spokojnie- moze nic sie takiego nie stalo.. musisz myslec pozytywnie.. a moze jakbys zadzwonila do jakiegos jego kumpla czy kogos kto mógłby wiedziec co sie dzieje?