Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W sklepie znaczy w hurtowni. Jednak najlepiej zobaczyc wozek dotknac przejechac sie nim. Pewnie cena w hurtowni bedzie nizsza niz w necie u mnie nizsza o 200 zl byla.
bursztynowa.lady lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A gdzie te komory?
Mózgowe, nie napisałam. To się bada przez usg przezciemiączkowe. A najlepsze, że powiedziała, że nie jest pewna czy na kontroli za 3 m-ce da się jeszcze sprawdzić, bo ciemiączko może być już za małe. ;/
-
Gosha
Nie pisałam o problemach Marcela po to by wywoływać wilka z lasu i wzbudzać niepotrzebną dyskusje na temat szczepień. Marcel nie ma na pewno żadnej choroby aspergera ani autyzmu czy upośledzenia umysłowego w stopniu lekkim. Podejrzewam problemy z pamięcią krótkotrwałą , rozstrzepanie + nierozwinięty ośrodek fonetyki.
Do tego pewnie tak jak mówicie dołożyły się narodziny Lilki + wyjazd Ł za granice i kompot z emocji gotowy. We wtorek załatwie mu psychologa pedagicznego niech z nim popracuje.mf, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Jaga oby to byly tylko wyglupy ze strony twojego synka. Ja obserwuje takie zachowania dziecka w rodzinie mojego M. Tam jest taki dwulatek ktoremu sie poprzestawiala mowa od kad poszedl do zlobka.. zrobil sie baaaardzo "dziecinny" w mowie.. a mowil bardzo ladnie. Smiesznie brzmi okreslenie dziecinny o dwulatku ale on byl na prawde bardzo ogarniety przed zlobkiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMantissa sprawdziłam mała miała pierwsze usg wtedy kiedy sie urodziła wtedy wykazało że Układ komorowowy nieco asymetryczny w zakresie rogów czołowych komór bocznych. Kolejne usg miała 21.02 i już wtedy układ komorowy nieposzerzony był. Więc wszystko ładnie się unormowało.
-
Dziewczyny wczoraj dostalam okresu chyba bo to jest plamienie rano i cisza caly dzien 27 maja mialam to samo przez 3 dni plamienie z rana potem cisza.. T
Moze wystepowac u mnir taki okres? Wczoraj wlozylam sobie ten krazek nuvaring jako 1 dnia okresu.. Ale dziwny ten okres.. -
nick nieaktualny
-
Wyzionę dziś ducha. Julek od 6 ryczy. Jeść nie, leżeć nie, nosić nie, bawić nie. Nie ogarniam o co mu chodzi. Czasem się prezy, czasem ewidentnie marudzi. Już nic nie wiem. O 10 padł na 2h, obudził się głodny, zjadł, ledwo skończył i dalej ryk. Teraz znowu coś przysypia na szczęście. Jak tak będzie wyglądal cały dzień to dziękuję. Najlepsze ze gdybym była sama, to bym olala, niech sobie płacze aż się uspokoi a tak to co chwilę ojciec przychodzi i mądrości wyglasza.
-
Millitia przy karmieniu piersią mogą występować plamienia i nie jest to traktowane jako okres. Byłam w srode u gina bo się bałam , że jest coś nie tak bo miewałam własnie rano krwawienie żywą krwią potem brązowe plamienia i przy tym ból całej cewki moczowej i pęcherza. 2 dni i mnijało powtórzyło się to jeszcze 2 razy mniej więcej po 10 dniach przerwy. I tak mi to włąśnie wytłumaczył , że moga występować takie plamienia lekkie krwawienia i mam tego nie brać jako okres jeśli trwa mniej niż 4 dni.
Ewelcia wątpię bym była opanowana, raczej jestem furiatką
Angela kochana niestety teraz musi wylecieć to co nie wyleciało przez całą ciąże. Możesz niestety zostać z łysymi plackami na skroniach , grzywka tył głowy i boki bo to najwięcej leci.
Mantissa współczuję , może trzeba zobaczyć czy nie jest mu np za ciepło ? A w ogóle sprawdź dziąsełka.... Moja mała jak tak dzikuje to szukam przyczyny w pampersie , buziaku i ubraniu, jak wsio ok i nie jest głodna to zostawiam aż sie wypłacze. A ojciec jak się mądruje to może trzeba mu drzwi przed nosem zamknąc? Wtedy by zrozumiał , że nie chcesz jego rad? Albo zapytać się go trzeba czy chce sam się dzieckiem zajać? Wtedy zdrefi napewno.
Ja właśnie powiedziałam mojemu ojcu bo przyjechał do mnie , że jak jeszcze raz podważy moj autorytet przy dziecku i podważy moje słowo to wypierdole go z domu. Marcel bez pytania wziął sobie lizaka i powiedział , że pozwolił mu Kamil( chrześniak mojego Ł był wczoraj i mu dał i pozwolił zjeść ). Na co jak mu powiedziałąm , że dzisiaj Kamila nie ma a jestem ja to nalezałoby się zapytać mamy czy wolno mu coś wziąść czy zjeść. A mój ojciec elaborat , że przecież mu pozwolił wczoraj to i dzisiaj też wolno i srututututu i gada . Nosz kurwancka.... nerwy mam ze hej
-
Jaga tylko ja wogole nie karmilam prawie piersia.. Odciagalam przez 2miesiace swoj pokarm a od miesiaca mala jyz pije mm..
Dzis juz nic narazie nie leci.. I co to jest bo okres to raczej nie a wystepuje po tylu dniach ze wyglada jak kolejny okred -
nick nieaktualny