Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu jak się bawi tą grzechotką Sophie .
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c87919e0a8d3.jpg
Coś ta zyrafka w sobie ma że ją dzieci lubią .
A tak wygląda .
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18235ac38dd6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 21:40
AlicjaaA, Ida, Aguś86, Fasia, lysinka, CzaryMary, Klaudia90, Ksawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jaaaaa ale perwa !!! Nie ma 8ej a już 28 stopni
Gratulacje dla ochrzczonych dzieci, że tak pięknie się spisały
Krysti - urósł Ci syn bardzo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 07:47
shimmer_lip, Krysti ~~>, KasiaKwiatek, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia u nas żadna różnica czy rano czy wieczorem
wczoraj po 20 było ponad 30 bo cholerne mury się grzeją w dzień i w nocy nie da się spać
pierwszy raz dziś młoda się budziła co 2 godziny żeby popić trochę mleka. Normalnie są dwie pobudki o 1 i o 4 a czasami tylko jedna koło 3
ale nie dziwię jej się wcale.
Mary ja na diecie od 6 tygodni gdzieś i dupa a nie chudnęjak doszłam do pewnej wagi tak dalej iść nie chce
a nie jem już nawet pieczywa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dziewczyny, jaką wodę podajecie dzieciom do picia ?
Ja daję po prostu zwykłą z kranu, ale przegotowaną. Podobno należy podawać przegotowaną mineralną z butelki. Ale przecież skoro zalewam herbatkę koperkową też zagotowaną wodą z kranu to co za różnica -
Mary ja to przeszłam na dietę ze względu na uczulenie młodej i chciałam dojść do tego co ją może uczulać. I do tej pory nie wiem. Na początku odstawiłam wszystko i tydzień jadłam tylko bułkę i mięso. Teraz jem mięsa, pomidory, mleko bez laktozy, mleka roślinne, płatki kukurydziane, wafle ryżowe, hummus, jak mi się chce słodkiego to deserek sojowy. I co parę dni dokładam coś nowego i obserwuję małą ale ciągle ma jakieś pojedyncze kropki a tamto uczulenie się do tej pory nie pojawiło. Nie wiem.
A gdybym jadła wszystko to jajka na twardo z warzywami, chłodnik, warzywa świeże i koktajle z owoców na mleku bym trzaskaławszystko pyszne i dietetyczne
-
Aaaa i tak jak kiedyś polecałam pesto z biedry tak teraz polecam humus z biedry
taki w opakowaniu dzielonym na trzy i jest zwykły, pomidorowy i paprykowy
no dawno takiego dobrego kupnego nie jadłam
Wodę daję przegotowaną z dzbanka filtrującego dafi - to samo co brita tylko tańszeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 09:11
Ksawa, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny