X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mf ja kupilam czerwona bo tego koloru mam najmniej przy wozku i supet wyglada. Kupowalam na allegro. U nas kuzwa tez taki skwar.. Mamy pokoj od strony gdzie slonce jest od rana do południa i idzie sie udusic...
    Otwieram okno cale, mam moskietere i zasuwam firanke drzwi zamkniete aby przeciągu nie robic bo przy uchylonym oknie nie da sie wytrzymać..
    Kasia widze ze nasze maluszki okropnie znosza upały..
    To samo u nas godz snu a czasem nawet nie bo 15 min jedzenie, noszenie, zabawa.. Mogło by sie ochlodzic choć trochę..

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wiem, że nasze dzieciaki to już nie takie dzieciaki :P jeśli chodzi o nasze dwie bezsenne noce to była to kwestia rozwalenia przeze mnie Julkowi rutyny. Wczoraj była kąpiel o 20,jak zawsze, po niej cyc i syn padł o 20.30. Pobudka była przed 3. Zjadł i zasnął aż do 6.20 :)

MF no niestety musze siedzieć z malym w tym gorącym pokoju.. Jak taty nie ma to jesteśmy u niego, on ma ona od zachodu wiec jest tam fajnie chłodno do 14-15. A później jadę do teściów i wracam przed 20. Jakoś musimy sobie radzić ale widzę, że ta wysoka temp u na w pokoju okropnie meczy małego :(

Mój też robi podkowke. Rozczula mnie to na maxa :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A parasolke mamy czarna, uniwersalna, była dolozona do wózka. Ja ogólnie używam dużej chusty, która nakrywam budę tak żeby na Julka nie świeciło Słońce. Dodatkowo mamy tak odpinana budę, że z tyłu jest takie okienko z siatki żeby był przewiew. Super sprawa

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to dobrze ze to tylko rozwalona rutyna, mój jak za długo gdzieś jesteśmy to też marudny takie to dzieciaczki, u nas też skwar,mały może z 2 godzinki dziś pospal, też się męczy biedaczek...

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas w domu niby temperatura ok, a od 15 moje dziecie co godzine wola jesc, wypije 3 lyki i drze sie i nie idzie nic z nia zrobic... teraz bralam prysznic i maz ja ululal na glodniaka... ciekawe ile pospi... a moze ja przystawie na spiaco i niech zje i spi juz na noc...

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Lwica, jak tam? Robiłaś testa? :P

Nie nie robiłam ;) okresu tez nie mam, liczę na szczęście takie ze karmie piersią i jestem bezpieczna;)
    A ty?
    .
    .
    U mnie mały w pieluszce i koszulce na krotki rękaw spi. Czesto w nocy odkryty bo sie sam odkopie i śpimy przy otwartym oknie bo duszno niemiłosiernie.

Fasia moj tez robi podkówkę...mnie tez rozczula:)) słodziak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:19

mantissa lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymon czasem przechodzi ze smiechu w podkowke :D W ogóle jest mega śmieszek :) Niewiele potrzeba, żeby zaczął piszczeć z radości ;)

Fasia, Krysti ~~>, mantissa lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga grzesze!

Jem pierwszy raz po porodzie TRUSKAWKI ZE SMIETANA! Niebo w gębie! :D patrzyly dzis na mnie i uleglam... jutro pewnie syn je odchoruje, zobaczynmy. Poki co sie nimi delektuje :P

Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia smacznego :) ja ostatnio dwa dni pod rząd truskawki jadłam ze śmietaną.

Ja się pakuje i szykuje do wyjazdu .
    Ostatni raz w Pl byłam 3 lata temu .
    Już się doczekać nie mogę rodzinki i Polskiego Lata :)
    U nas starania o drugiego bobasa już w Grudniu .

Pozdrawiam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 23:34

1usai09kjz0kxoir.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Szymon czasem przechodzi ze smiechu w podkowke :D W ogóle jest mega śmieszek :) Niewiele potrzeba, żeby zaczął piszczeć z radości ;)
    Aguś to tak jak i umnie śmieszek .
    I też niewiele potrzeba by piszczał z radośći ;)

1usai09kjz0kxoir.png
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2015, 02:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie moge spac , wieczorem moj przywiozl do nas swojego syna i co sie okazalo ze jego siostra ma ospe a on tez jej jeszcze nie mial . Po tym jak si3 dowiedzielismy od razu go odwiozl . Nie mial bliskiego kontaktu z mala ale i tak boje sie ze mogla sie zarazic :( jak takie male dzieci przrchodza ospe ?

• Ksawa Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2015, 03:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc na nocnym karmieniu,

Militia, po nocy w mieszkaniu moze bedzie nieco chlodniej to nie otwieraj rano okien, pozaslaniaj i powinno byc lepiej, ja tez mam mieszkanie wschodnio poludniowe i teraz prawie caly dzien ciemno jak w piwnicy ale dzieki temu nie ma upalu w mieszkaniu.

dzieci na ogol dobrze przechodza ospe. sa nawet ospa party zeby sie wszystkie pozarazaly.
    znam jedno dziecko co niemowleciem bedac przeszlo ospe i tez wszystko ok wiec badz dobrej mysli
    tym bardziej ze kontaktu nie bylo...

dmo8kiu.png
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2015, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taka niedzieje ze bedzie wszystko okey , bo nieodpowiedzialne jest nie powiedziec o ospie . Eh zycie

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis cala noc przy uchylonym oknie spaliśmy :) Karolina spała dziś w pampersie i bluzce na ramiączkach i odkryta :)
    Ostatnio poprzestawiało jej sie coś i budzi sie codziennie o 6 rano alo po 6..
    Pora kąpania jest taka sama więc nie mam pojęcia czemu tak.
    Znowu upał na dworze..

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa..!! A my dziś się chrzcimy i już trzęsę portkami jak Tomek zachowa się w kościele.

Miłej niedzieli życzę :-)

Murraya, Krysti ~~>, Aguś86 lubią tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj tez Shimmer chrzci Basię. Udanych uroczystości dziewczyny!
    A my mamy super wiatrak i dziś zamykamy okna,zasłaniamy rolety i kamuflujemy się w domu. Jakoś trzeba przetrwać :)
    Wczoraj Miki dostał żyrafkę Sophie :) :) bardzo się cieszę...na razie ja bo on nie skumał jej fajności jeszcze :p

CzaryMary, Krysti ~~>, AlicjaaA, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzisiaj tez Shimmer chrzci Basię. Udanych uroczystości dziewczyny!
    A my mamy super wiatrak i dziś zamykamy okna,zasłaniamy rolety i kamuflujemy się w domu. Jakoś trzeba przetrwać :)
    Wczoraj Miki dostał żyrafkę Sophie :) :) bardzo się cieszę...na razie ja bo on nie skumał jej fajności jeszcze :p

Gryzak czy taka wieksza ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary mamy taką większą z kopytkami luźnymi :)
    Nie wiem co w niej jest ale dziś dałam Mikiemu i patrzył w nią jak zaczarowany :) i łapki wyciągał żeby ją dotknąć :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu moglabys wkleic link do tej zyrafki ktora macie? Tez malemu zakupie :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu Miki wczoraj dostał wiec nie kupowałam sama ale link do żyrafki proszę:
    http://www.zyrafka-sophie.pl/pl/

Gosha, Krysti ~~> lubią tę wiadomość

‹‹ 4960 4961 4962 4963 4964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ