X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mf ja kupilam czerwona bo tego koloru mam najmniej przy wozku i supet wyglada. Kupowalam na allegro. U nas kuzwa tez taki skwar.. Mamy pokoj od strony gdzie slonce jest od rana do południa i idzie sie udusic...
    Otwieram okno cale, mam moskietere i zasuwam firanke drzwi zamkniete aby przeciągu nie robic bo przy uchylonym oknie nie da sie wytrzymać..
    Kasia widze ze nasze maluszki okropnie znosza upały..
    To samo u nas godz snu a czasem nawet nie bo 15 min jedzenie, noszenie, zabawa.. Mogło by sie ochlodzic choć trochę..

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wiem, że nasze dzieciaki to już nie takie dzieciaki :P jeśli chodzi o nasze dwie bezsenne noce to była to kwestia rozwalenia przeze mnie Julkowi rutyny. Wczoraj była kąpiel o 20,jak zawsze, po niej cyc i syn padł o 20.30. Pobudka była przed 3. Zjadł i zasnął aż do 6.20 :)

MF no niestety musze siedzieć z malym w tym gorącym pokoju.. Jak taty nie ma to jesteśmy u niego, on ma ona od zachodu wiec jest tam fajnie chłodno do 14-15. A później jadę do teściów i wracam przed 20. Jakoś musimy sobie radzić ale widzę, że ta wysoka temp u na w pokoju okropnie meczy małego :(

Mój też robi podkowke. Rozczula mnie to na maxa :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A parasolke mamy czarna, uniwersalna, była dolozona do wózka. Ja ogólnie używam dużej chusty, która nakrywam budę tak żeby na Julka nie świeciło Słońce. Dodatkowo mamy tak odpinana budę, że z tyłu jest takie okienko z siatki żeby był przewiew. Super sprawa

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to dobrze ze to tylko rozwalona rutyna, mój jak za długo gdzieś jesteśmy to też marudny takie to dzieciaczki, u nas też skwar,mały może z 2 godzinki dziś pospal, też się męczy biedaczek...

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas w domu niby temperatura ok, a od 15 moje dziecie co godzine wola jesc, wypije 3 lyki i drze sie i nie idzie nic z nia zrobic... teraz bralam prysznic i maz ja ululal na glodniaka... ciekawe ile pospi... a moze ja przystawie na spiaco i niech zje i spi juz na noc...

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Lwica, jak tam? Robiłaś testa? :P

Nie nie robiłam ;) okresu tez nie mam, liczę na szczęście takie ze karmie piersią i jestem bezpieczna;)
    A ty?
    .
    .
    U mnie mały w pieluszce i koszulce na krotki rękaw spi. Czesto w nocy odkryty bo sie sam odkopie i śpimy przy otwartym oknie bo duszno niemiłosiernie.

Fasia moj tez robi podkówkę...mnie tez rozczula:)) słodziak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:19

mantissa lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymon czasem przechodzi ze smiechu w podkowke :D W ogóle jest mega śmieszek :) Niewiele potrzeba, żeby zaczął piszczeć z radości ;)

Fasia, Krysti ~~>, mantissa lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga grzesze!

Jem pierwszy raz po porodzie TRUSKAWKI ZE SMIETANA! Niebo w gębie! :D patrzyly dzis na mnie i uleglam... jutro pewnie syn je odchoruje, zobaczynmy. Poki co sie nimi delektuje :P

Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia smacznego :) ja ostatnio dwa dni pod rząd truskawki jadłam ze śmietaną.

Ja się pakuje i szykuje do wyjazdu .
    Ostatni raz w Pl byłam 3 lata temu .
    Już się doczekać nie mogę rodzinki i Polskiego Lata :)
    U nas starania o drugiego bobasa już w Grudniu .

Pozdrawiam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 23:34

1usai09kjz0kxoir.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Szymon czasem przechodzi ze smiechu w podkowke :D W ogóle jest mega śmieszek :) Niewiele potrzeba, żeby zaczął piszczeć z radości ;)
    Aguś to tak jak i umnie śmieszek .
    I też niewiele potrzeba by piszczał z radośći ;)

1usai09kjz0kxoir.png
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2015, 02:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie moge spac , wieczorem moj przywiozl do nas swojego syna i co sie okazalo ze jego siostra ma ospe a on tez jej jeszcze nie mial . Po tym jak si3 dowiedzielismy od razu go odwiozl . Nie mial bliskiego kontaktu z mala ale i tak boje sie ze mogla sie zarazic :( jak takie male dzieci przrchodza ospe ?

• Ksawa Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2015, 03:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc na nocnym karmieniu,

Militia, po nocy w mieszkaniu moze bedzie nieco chlodniej to nie otwieraj rano okien, pozaslaniaj i powinno byc lepiej, ja tez mam mieszkanie wschodnio poludniowe i teraz prawie caly dzien ciemno jak w piwnicy ale dzieki temu nie ma upalu w mieszkaniu.

dzieci na ogol dobrze przechodza ospe. sa nawet ospa party zeby sie wszystkie pozarazaly.
    znam jedno dziecko co niemowleciem bedac przeszlo ospe i tez wszystko ok wiec badz dobrej mysli
    tym bardziej ze kontaktu nie bylo...

dmo8kiu.png
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2015, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taka niedzieje ze bedzie wszystko okey , bo nieodpowiedzialne jest nie powiedziec o ospie . Eh zycie

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis cala noc przy uchylonym oknie spaliśmy :) Karolina spała dziś w pampersie i bluzce na ramiączkach i odkryta :)
    Ostatnio poprzestawiało jej sie coś i budzi sie codziennie o 6 rano alo po 6..
    Pora kąpania jest taka sama więc nie mam pojęcia czemu tak.
    Znowu upał na dworze..

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa..!! A my dziś się chrzcimy i już trzęsę portkami jak Tomek zachowa się w kościele.

Miłej niedzieli życzę :-)

Murraya, Krysti ~~>, Aguś86 lubią tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj tez Shimmer chrzci Basię. Udanych uroczystości dziewczyny!
    A my mamy super wiatrak i dziś zamykamy okna,zasłaniamy rolety i kamuflujemy się w domu. Jakoś trzeba przetrwać :)
    Wczoraj Miki dostał żyrafkę Sophie :) :) bardzo się cieszę...na razie ja bo on nie skumał jej fajności jeszcze :p

CzaryMary, Krysti ~~>, AlicjaaA, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzisiaj tez Shimmer chrzci Basię. Udanych uroczystości dziewczyny!
    A my mamy super wiatrak i dziś zamykamy okna,zasłaniamy rolety i kamuflujemy się w domu. Jakoś trzeba przetrwać :)
    Wczoraj Miki dostał żyrafkę Sophie :) :) bardzo się cieszę...na razie ja bo on nie skumał jej fajności jeszcze :p

Gryzak czy taka wieksza ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary mamy taką większą z kopytkami luźnymi :)
    Nie wiem co w niej jest ale dziś dałam Mikiemu i patrzył w nią jak zaczarowany :) i łapki wyciągał żeby ją dotknąć :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu moglabys wkleic link do tej zyrafki ktora macie? Tez malemu zakupie :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu Miki wczoraj dostał wiec nie kupowałam sama ale link do żyrafki proszę:
    http://www.zyrafka-sophie.pl/pl/

Gosha, Krysti ~~> lubią tę wiadomość

‹‹ 4960 4961 4962 4963 4964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ