Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mf ja kupilam czerwona bo tego koloru mam najmniej przy wozku i supet wyglada. Kupowalam na allegro. U nas kuzwa tez taki skwar.. Mamy pokoj od strony gdzie slonce jest od rana do południa i idzie sie udusic...
Otwieram okno cale, mam moskietere i zasuwam firanke drzwi zamkniete aby przeciągu nie robic bo przy uchylonym oknie nie da sie wytrzymać..
Kasia widze ze nasze maluszki okropnie znosza upały..
To samo u nas godz snu a czasem nawet nie bo 15 min jedzenie, noszenie, zabawa.. Mogło by sie ochlodzic choć trochę.. -
Amy wiem, że nasze dzieciaki to już nie takie dzieciaki
jeśli chodzi o nasze dwie bezsenne noce to była to kwestia rozwalenia przeze mnie Julkowi rutyny. Wczoraj była kąpiel o 20,jak zawsze, po niej cyc i syn padł o 20.30. Pobudka była przed 3. Zjadł i zasnął aż do 6.20
MF no niestety musze siedzieć z malym w tym gorącym pokoju.. Jak taty nie ma to jesteśmy u niego, on ma ona od zachodu wiec jest tam fajnie chłodno do 14-15. A później jadę do teściów i wracam przed 20. Jakoś musimy sobie radzić ale widzę, że ta wysoka temp u na w pokoju okropnie meczy małego
Mój też robi podkowke. Rozczula mnie to na maxa -
A parasolke mamy czarna, uniwersalna, była dolozona do wózka. Ja ogólnie używam dużej chusty, która nakrywam budę tak żeby na Julka nie świeciło Słońce. Dodatkowo mamy tak odpinana budę, że z tyłu jest takie okienko z siatki żeby był przewiew. Super sprawa
-
A u nas w domu niby temperatura ok, a od 15 moje dziecie co godzine wola jesc, wypije 3 lyki i drze sie i nie idzie nic z nia zrobic... teraz bralam prysznic i maz ja ululal na glodniaka... ciekawe ile pospi... a moze ja przystawie na spiaco i niech zje i spi juz na noc...
-
mantissa wrote:Lwica, jak tam? Robiłaś testa?
Nie nie robiłamokresu tez nie mam, liczę na szczęście takie ze karmie piersią i jestem bezpieczna;)
A ty?
.
.
U mnie mały w pieluszce i koszulce na krotki rękaw spi. Czesto w nocy odkryty bo sie sam odkopie i śpimy przy otwartym oknie bo duszno niemiłosiernie.
Fasia moj tez robi podkówkę...mnie tez rozczula:)) słodziakWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:19
mantissa lubi tę wiadomość
-
Uwaga grzesze!
Jem pierwszy raz po porodzie TRUSKAWKI ZE SMIETANA! Niebo w gębie!patrzyly dzis na mnie i uleglam... jutro pewnie syn je odchoruje, zobaczynmy. Poki co sie nimi delektuje
Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fasia smacznego
ja ostatnio dwa dni pod rząd truskawki jadłam ze śmietaną.
Ja się pakuje i szykuje do wyjazdu .
Ostatni raz w Pl byłam 3 lata temu .
Już się doczekać nie mogę rodzinki i Polskiego Lata
U nas starania o drugiego bobasa już w Grudniu .
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 23:34
-
Dziewczyny nie moge spac , wieczorem moj przywiozl do nas swojego syna i co sie okazalo ze jego siostra ma ospe a on tez jej jeszcze nie mial . Po tym jak si3 dowiedzielismy od razu go odwiozl . Nie mial bliskiego kontaktu z mala ale i tak boje sie ze mogla sie zarazic
jak takie male dzieci przrchodza ospe ?
-
Czesc na nocnym karmieniu,
Militia, po nocy w mieszkaniu moze bedzie nieco chlodniej to nie otwieraj rano okien, pozaslaniaj i powinno byc lepiej, ja tez mam mieszkanie wschodnio poludniowe i teraz prawie caly dzien ciemno jak w piwnicy ale dzieki temu nie ma upalu w mieszkaniu.
dzieci na ogol dobrze przechodza ospe. sa nawet ospa party zeby sie wszystkie pozarazaly.
znam jedno dziecko co niemowleciem bedac przeszlo ospe i tez wszystko ok wiec badz dobrej mysli
tym bardziej ze kontaktu nie bylo... -
My dzis cala noc przy uchylonym oknie spaliśmy
Karolina spała dziś w pampersie i bluzce na ramiączkach i odkryta
Ostatnio poprzestawiało jej sie coś i budzi sie codziennie o 6 rano alo po 6..
Pora kąpania jest taka sama więc nie mam pojęcia czemu tak.
Znowu upał na dworze.. -
nick nieaktualnyDzisiaj tez Shimmer chrzci Basię. Udanych uroczystości dziewczyny!
A my mamy super wiatrak i dziś zamykamy okna,zasłaniamy rolety i kamuflujemy się w domu. Jakoś trzeba przetrwać
Wczoraj Miki dostał żyrafkę Sophiebardzo się cieszę...na razie ja bo on nie skumał jej fajności jeszcze :p
CzaryMary, Krysti ~~>, AlicjaaA, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzisiaj tez Shimmer chrzci Basię. Udanych uroczystości dziewczyny!
A my mamy super wiatrak i dziś zamykamy okna,zasłaniamy rolety i kamuflujemy się w domu. Jakoś trzeba przetrwać
Wczoraj Miki dostał żyrafkę Sophiebardzo się cieszę...na razie ja bo on nie skumał jej fajności jeszcze :p
Gryzak czy taka wieksza ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny