Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy grzechotke i gryzak z zyrafki sophie
Taki gryzak a grzechotka już zapakowana i foty nie zrobie dopiero w Pl.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6871a166a76.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 17:01
Gosha, KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my jestesmy po kapieli w naszym basenie w ogrodku
woda miala 30 stopni bylo bez wiatru takze postanowilismy sprobowac
na poczatku byl placz a potem istne szalenstwo
KasiaKwiatek, mantissa, Krysti ~~>, lysinka, AlicjaaA, Ulka84, Rudzia, Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ja tez chce taka żyrafkę... Jutro bede szukać
KRYSTI to kiedy wyruszacie w podróż?
My juz tez całkiem niedługo... Tylko samolotemciekawe jak Mały to zniesie, bo ja na pewno źle, jak zwykle
W chacie pusto wszystko przewoźnik zabrał tylko łózko mamy
Ja się samolotem boje lataćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 19:35
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Jak Julek zniósł nocleg poza domem?
Aguś, całkiem nieźle. Chociaż tak jak zwykle chodzi spać o 19-20, tak buszował prawie do 23. Ale nie marudził tylko ludzi oglądał. I dziś też nie zapowiada się, że szybko uśnie. Może przez ten upał...
Kwiatek, nie wiem czy można coś na to poradzić, niestety.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Pogoda okropna, chociaż dzisiaj u nas słońce zaszło koło południa i lekki wiaterek się zrobił - dzięki temu wydłużyliśmy poranny spacer i poleżeliśmy chwilę w parku; ale nie mogę się już doczekać zmiany pogody, bo Tośka się męczy i wieczorem ledwo żywa pada spać - od dwóch dni mamy histerię, mimo, że kapiemy jak tylko zaczyna marudzić.
Żyrafka Sophie też mi się podoba, tylko powiedźcie, czy naprawdę warto dać tyle kasy?
-
No i po chrzcie i imprezce. Tomek spisał się rewelacyjnie, w kościele ładnie spał, tylko na polewanie wodą otworzył oczy skontrolować sytuację. Łącznie z nami było 5 chrztów tego dnia. W lokalu też był super grzeczny. Żeby było wesoło, nie obyło się bez przygód. Pod kościołem po chrzcie padło nam auto. Goście czekali na nas zastanawiając się czemu nas nie ma.
Ogólnie cieszę się że już po wszystkim:-)
Fajna ta żyrafka. I z tego co widzę bezpieczna dla dziecka, bo nawet barwniki są spożywcze na niej.Krysti ~~>, mantissa, Aguś86, Anka1501, Fasia, lysinka, CzaryMary, Klaudia90, Ksawa lubią tę wiadomość
-
Elo
my też po chrzcinachi też Basisko było grzeczne tylko jak ksiądz ją wodą polewał to się rozdarła
ale chyba specjalnie ją mocno zlał bo lał aż się rozpłakała i ja byłam mokra i podłoga
i jak już był ryk to mówi "no i tak powinno być"
w domu upał ale przynajmniej mogłam ją odłożyć do leżaczka czy do łóżeczka pod karuzelę i nie musiałam jej ciągle trzymać bo obie byłyśmy mokre w miejscach styku
Kwiatku ja też mam dzbanek dafi i z niego leję wodę do wyparzania i nie mam nalotuAlicjaaA, KasiaKwiatek, Krysti ~~>, mantissa, Aguś86, Anka1501, Fasia, lysinka, CzaryMary, Klaudia90 lubią tę wiadomość