Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Alicja ja tez polecam zel feminum, mam zwykly, w niebieskim opakowaniu. Bardzo pomaga, bo u mnke tez susza
-
Fasia wrote:Iwonka u mnie to samo. Libid kiepskie. Jak maz wraca spod prysznics to ja juz spie
zal mi go, bo w cala ciaze post, a teraz ja padam wieczorami na pysk...
hehe
-
A ja mam propozycje... Kogo rażą posty Krysti niech nie czyta
Wszystkie znamy Krysie od dawna jak to ktoś tu napisałmimo to ja nie czuję sie osobiście odpowiednia osobą na forum zeby wytykać komuś błędy ortograficzne. Uważam, ze forum jest dla wszystkich i mozna sie pośmiać z kilku spraw, ale chyba nikt nie posiada prawa do takiej publicznej krytyki, mysle ze to jest nieetyczne. Chyba, że ktoś podpisywał tajna klauzule przy rejestracji na BBF ze trzeba pisać poprawną polszczyzna, bo ja owej nie widziałam...
mantissa, Ksawa, KasiaKwiatek, pompon, Krysti ~~>, lysinka, Fasia, Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:
Lwica a w czym Niko pływa ma basenie? Tzn ma jakieś kolko czy coś?
Fasia ma takie kółko gdzie go wsadzam i macha sobie nożkami pod woda:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86142e9f57aa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 21:13
KasiaKwiatek, Krysti ~~>, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
AlicjaaA wrote:Hej!
Fasiu, współczuję tych częstych karmień. U mnie od dwóch dni mały w nocy też bardziej nie spokojny. Może to rzeczywiście przez pogodę. W dzień też bardziej marudny niż zwykle.
Mf, śliczne zdjęcie w awatarku, bardzo ładna dziewczyna z ciebie:-)
Ola, widziałam, że byłaś u neurologa z powodu przekręcania główki częściej w jedną stronę. Możesz napisać coś więcej jaki ten instruktarz był do rehsbilitacji? Zarejestrowałam Tomka na poniedziałek do rodzinnego z tego powodu, zobaczę co powie.
Co do basenów to się nie wypowiadam, bo ja nie wodny człowiek, pływać nie umiem i nie przepadam za basenami. Poza tym w moim mieście jest tylko jeden i raczej dla takich maluchów to nic nie organizują.
Mam takie niedyskretne pytanie. Kurcze, jak było u was z pierwszym seksem po porodzie? My dopiero od kilku dni zaczęliśmy próbować, jakoś wcześniej nie miałam natchnienia, no i kurcze bida z nędzą, mimo żelu strasznie sucho i mam mega otarca i czuję trochę bólu. Nie wiem czy to normalne, ale przez to moje libido już w ogóle spadło do zera
Moj maly ma lekka asymetrie. Rehabilitantka pokazala nam jak go podnosic, mam go nosic tylem do mnie kontrolujac czy jest prosto, klasc na brzuszku ale na moich udach zeby widziec czy jest prostu, czesto zmieniac boki, w lezeniu na boku klasc miedzy uda zwiniety recznik i uzywac poduszki tak aby glowka byla rownolegle do podloza.
Btw ja bede pewnie druga skrytykowana za pisownie po Krysinieraz jak drugi raz przeczytam to co napisalam to az mi wstyd
zwalam to na zmeczenie i tempo w jakim pisze
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
No mi podobnie wlasnie a czasem nawet nie patrze co wczesniej napisalam i potem wychodza glupoty. Ale tez sama przyznaje ze orlem jezeli chodzi o jezyk polski nie jestem
nienawidze gramatyki itp ale za to dobra glowe do matematyki mam i uwielbiam robic czy to zadanka czy teraz w pracy jakies case studies
-
-
Kurczę, nie wiem czy to przez ten upał czy przez co ale młody bardZo niespokojnie śpi i co 2h się budzi.
wcale nie mam bardzo gorąco w pokoju -24 st. W czym śpią wasze dzieci? Przy otwartym oknie? Trochę się boję położyć go w samym body i uchylić okno.