Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz ja nie daje dużo, tak tylko na spróbowanie
karmie butelką więc mam jeszcze miesiąc do rozszerzenia diety. Zaczęłam podawać jabluszko bo mój malec nie robił kupki i to mu pomogło. A jak jabłuszko zostało przyjęte to idziemy dalej z marchewką
Kolejny etap to ziemniaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 12:32
AlicjaaA, Gosha, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Wlasnie tez sie zdziwilam, ze tak szybko wprowadzasz...
my czekamy do skonczonego 6msc. A tak w ogole najnowsze wytyczne WHO sa takie, aby nie rozrozniac dzieci na kp i mm i rozszerzac diete u jednych i drugich po 6mż
ostatnio artykul czytalam...
My dzis jedziemy na pikniki do jakiegos jubilera - jutro druga rocznica slubu! Ida, u Ciebie chyba tez, nie? Pamietam, ze ktos mial razem ze mna
-
Aaaa i kupilam sobie drugi stanik z allesa 70e! Babeczka u mnie w miescie mi sprowadzila za 72zl czarny, bezowy byl za 68zl;) nie wiem jak ona to robi, ale gdzie nie patrzylam, to bylo min 82zl za ten model, a w alles sklepie firmowym nawet drozej
Gosha, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida-Czyli dobrze pamietalam, kilka postow wyzej pisalam, ze mamy razem
Nic nie planujemy raczej, dzis sobie kupilismy prezenty na wspolnych zakupach, moze cos dobrego do jedzenia zrobie... jest ten problem, ze mieszkamy w nieduzym miescie i jeszcze z tesciami... gdyby nie to, to cos bysmy zaplanowali -
Aguś, super synek
Fajnie, że się spisał.
Rudzia, z tego co rozumiem, to jutro spotkanie z tatą Sofijki? Domyślam się, że będzie Ci ciężko, bo jak to się mówi mimo wszystko- "stara miłość nie rdzewieje" więc pewnie wspomnienia wrócą. Ale jak będziesz twarda to wszystko przetrwasz- a my będziemy trzymać kciuki. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że się wtrąciłamAguś86 lubi tę wiadomość
-
AlicjaaA wrote:Aha, ok. Dziękuję za info. No to mam jeszcze trochę czasu
wybacz, że tak oschle napisałam ale wiedziałam, ze jak się rozpiszę to i tak mi zeżre połowę
Jeśli karmisz piersią to się wcale nie zastanawiaj nad rozszerzaniem diety. Dajesz dziecku wszystko co najlepsze. Jest szansa, ze uda Ci się z mleka przejść na BLW jak dziecko usiądzie. Podobno gotowość do rozszerzania diety można poznać po tym, że dziecko interesuje się Twoim jedzeniem i ma ochotę Ci wyjadać z talerza
Ja właśnie ciągnę resztkami pokarmukpi a laktacja mi się właściwie nigdy nie rozhulała
i ja będę podawać nowości wcześniej ale na Twoim miejscu cycałabym tak długo jak długo się da
AlicjaaA, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hop, hop! Rzeczywiście, coś cicho tu ostatnio. Zaglądam w nocy a tu pusto.
Na fejsie nie daję rady was nadrabiać a tu wręcz przeciwnie.
W Biedrze są chusteczki Fitti w promocji (te z dobrym składem) - 6 opakowań + pojemnik za 19,99. Przechwyciłam dziś ostatnią paczkę.
Aguś, super, że chrzest się udał. Prezenty zacne?
Rudzia, twarda bądź! To nie ty powinnaś się bać tylko on.
Aguś86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Shimmer, nie lubię za słabnącą laktację twoją
No właśnie chyba przez to, że mały najada się moim mlekiem, to zupełnie nie interesowałam się jeszcze tym rozszerzaniem diety. Zabawnie tylko jak pierwszy raz podawałam małemu na spróbowanie herbatkę koperek to dawałam mu na łyżeczce, a on tak śmiesznie mielił w buźce jakby chciał to gryźć
shimmer_lip, mantissa, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość