Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa-to ja karmilam ok 17:30 z cyrkami juz, wiec nie dojadla do konca, a wrecz malo zjadla i po 19 szczekala, ze glodna, a tak cyrkowala przy cycu, taki byl ryk, ze w koncu ze zmeczenia zasnela- obstawialam, ze 20:30-21 sie obudzi i zje, a ona spala do 1:15! Na glodniaka! I druga pobudka 5:20...
-
Wizyta u poloznej czy z tatuskiem?
Jesli chodzi o tatuska to udalo sie wszystko jak chcialam..mam pelna opieke nad Sofii - On nie ma nicno i alimenty
Ciezko mi bylo isc na to spotkanie..i nadal mi ciezko ale daje rade..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:28
mf, Ksawa lubią tę wiadomość
-
O te wizyte mi chodzilo
Ciesze sie, ze poszlo po Twojem mysli! Gratulacje!
Domyslam sie, ze bylo ciezko-w koncu to czlowiek, ktorego kochalas i z ktorym chcialas zalozyc rodzine... ale moze lepiej, ze wyszlo teraz jakim jest czlowiekiem, niz za X lat.
Trzymaj sie Slonce, wszystkie jestesmy z Toba!
A z wizyty u poloznej chyba wage i wzrost podawalas
Mantissa-wujek ewidentnie szuka wymowki, tylko dziwne czemu... przykra sytuacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:39
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Mila, na laktację odciągaj, odciągaj
dziwi mnie tylko ze masz aż takie różnice ze raz 240 a raz 120...
ja staram się odciągać regularnie czyli co 4 godz
czasami jest to co 5 godz - np. w nocy
moja mała już od dawna w dzień je co 3 godziny - w nocy dłużej ale to różnie
w zasadzie chyba tylko w pierwszym miesiącu jadła co 2 godziny
ja jajka jem sporadycznie, jak już mam dużą ochotę. średnio pewnie raz na dwa tygodnie, problemów potem nie widzę.
Ty musisz spróbować i poobserwować jak będzie u Ciebie
-
Mila, na laktację odciągaj, odciągaj
dziwi mnie tylko ze masz aż takie różnice ze raz 240 a raz 120...
ja staram się odciągać regularnie czyli co 4 godz
czasami jest to co 5 godz - np. w nocy
moja mała już od dawna w dzień je co 3 godziny - w nocy dłużej ale to różnie
w zasadzie chyba tylko w pierwszym miesiącu jadła co 2 godziny
ja jajka jem sporadycznie, jak już mam dużą ochotę. średnio pewnie raz na dwa tygodnie, problemów potem nie widzę.
Ty musisz spróbować i poobserwować jak będzie u Ciebie
-
Hej.
Kurde ja zawsze twierdziłam ze moja córeczka to anioł ale dziś to już z tym anielstwem przegina. Śpi już drugi raz, a jak nie spi to tam gdzie ją położe to leży i patrzy, słowem się nie odezwie. Jak się uśmiechne to to mi odpowie łaskawym uśmiechem i dalej patrzy. Zasypia przy jedzeniu nie kończąc i już sie zaczynam tym martwić -
A moja rzygnela, pozniej jeszcze ulala cala wit D3 z DHA-widzialam na tetrze (swoja droga ohydne to jest-mamy bioaron baby, ale chyba co innego kupie, czy wszystko takie okropne?)... mi tez dzis niedobrze i na wymioty mnie zbiera, czy to moze byc powiazane z jej wymiotami? Z reszta ona tak ma, ze jak rzygnie, to raz, a pozniej juz jest ok...
-
Uwaga będzie lokowanie produktu.
Zakochałam się. Kupiłam sobie wczoraj le petit marseiliaism balsam do ciała. Taki żółty z olejkiem arganowym, masłem shea i olejkiem z migdałów i jest przecudowny. Super nawilża, szybko się wchłania a jak pachnie, chodze i się wącham.
CzaryMary, Aguś86, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMf obserwuj, może jej coś nie przypasowało.
Ja postanawiam przestawić Martynie godzinę spania nocnego zasypia o 18.30 i dziś obudziła się o 3 po kaszce czyli długo i ładnie spała ale później znów się obudziła o 5 i stwierdziła że się wyspała. Trzeba to zmienić.