Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam rozterkę życiową
dzwoniła do mnie koleżanka i zaproponowała abym od poniedziałku do niej nad morze przyjechała z mała bo jej mąż kończy urlop wraca do domu a ona jeszcze tydzień zostaje. Brzmi kusząco ale czy ja wytrzymam tydzień bez męża ?:p Ja jak ja ale czy dam radę z mała kurdę trochę się boje ale taka okazja..
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:A jaka nagroda?
Ja bym zrobiła deala i się wymieniła na dzieci. Oddam endżela za jęczydupę, ale do małego endżela dokładam starszego. Generalnie też endżel tylko otwór gębowy ma ciągle otwarty i wychodzą z niego słowa. Wychodzą nie po to żeby coś powiedzieć tylko po to żeby otwór gębowy się nie zamykał ani na sekundę. Słowo "mamo" wychodzi z otworu gębowego najczęściej. Czasami tylko w celu sprawdzenia łączności, jeżeli łączności nie ma to "mamo" jest mówione do momentu aż łączność złapie.
Najwięcej do powiedzenia ma kiedy rozmawiamy przez telefon lub gdy mały endżel zasypia.
Bardzo dziwnie wykorzystuje energie. Ma jej duzo zeby ciągle być w ruchu, wisieć do góry nogami na piętrowym łóżku, obić przewroty na materacu itd. a od 7 rano nie ma siły na to żeby się umyć i ubrać.
Piszesz się?z tą różnicą ze moja w końcu zechciala nocować poza domem i śpi od soboty u babci
ale się stesknilam już za nią, cicho jakoś w domu
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mam rozterkę życiową
dzwoniła do mnie koleżanka i zaproponowała abym od poniedziałku do niej nad morze przyjechała z mała bo jej mąż kończy urlop wraca do domu a ona jeszcze tydzień zostaje. Brzmi kusząco ale czy ja wytrzymam tydzień bez męża ?:p Ja jak ja ale czy dam radę z mała kurdę trochę się boje ale taka okazja..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 14:20
mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co tam pojadę
Taka okazja aż szkoda że miała by się zmarnować. Miałam Polskiego morza w tym roku nie oglądać.
Aguś niby tydzień mało ale jak na pierwszy raz bez męża tyle to długoNie rozstawaliśmy się nigdy na tyle
Ja za nim do Zakopanego pojechałam po tym jak go poznałam aby mi nigdzie nie uciekł
mimka84, Ulka84, mantissa, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Łeeeeee ominęła mnie 5000 strona
My już mamy zaproszonego chrzestnego, zgodził się z radością, jeszcze chrzestna została, mąż się uparł na swoją kuzynkę to niech załatwia. Wiem, że do 20.09 kupa czasu jeszcze, ale lepiej mieć już nagranych nie?
My mamy chrzciny w styczniu i mamy już chrzestnych ogarniętych, zgodzili sięWole mieć wszystko ogarnięte niż później jakieś cyrki by wyszły
mimka84, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mojemu synkowi chyba wrósł paznokieć na jednym paluszku,bo nagle zrobił się opuchnięty i czerwony i dodatkowo jakaś biała skórka więc chyba ropa.Wczoraj przebiłam sterylną igłą i wypsikałam octeniseptem a dzisiaj przemywam rumiankiem jest już lepiej ale dalej czerwone i pulsujące troszke jest choć mniej niż wczoraj mieliście taki przypadek?
mimko tak u raczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:51
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Fasia sorki że z opóźnieniem...zdjęcie do dowodu u nas wyglądało tak, że pani kazała mi młodego posadzić na krzesełku i przytrzymać. Jedna pani zabawiała go grzechotką a druga czekała z aparatem aż się uśmiechnie. Uśmiech musi być z zamkniętą buzią (wymóg zdjęcia do dowodu). Ale młody pań nie znał to i śmiać się nie chciał. Poprosiłam więc aby pani od grzechotki go przytrzymała, a sama stanęłam na jej miejscu i zaczęłam gadać i ogólnie robić z siebie głupa haha, no i się młody uśmiechnął. Zdjęcie wyszło superowe.
my mamy otwarta buzie w dowodzie i bez problemu nam zrobili
oczka otwarte musza byc
Fasia lubi tę wiadomość