Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOgłoszenie !!!!
Poszukuje endzela ! Mały , z ciemnymi wloskami , GRZECZNY ! , sympatyczny , uśmiechnięty.
Około 6 kg wagi.
Ktoś go zajumal wczoraj rano, pozostawił w zamian meczydupe, której nie umiem obsługiwać. Wyglądem podobną do mojego endzela
Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, proszę o kontakt ze steskniona matka .
Czeka nagroda !!! Seseseiwonka1077, liwi, Gosha, mf, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Mary po info co do zajmowania się to do Amy po porady jej jest czasem " meczydupa "
Jesooooooo coś strasznego... Widzę, że nic mu nie jest tylko wszystko go irytuje. Po 2 minutach zabawy , zaczyna się niecierpliwic i w ryyyyk. Moja twarz, która do tej pory uwielbiał i się śmiał zaczęła też go WKU.wiać , samodzielne zasypianie?? Mowy nie ma . trzeba nosić na raczkach , które też są beeeee . to chyba skok! -
Hej. Mary moja od wczoraj też jęczydupa, a oni z jednego dnia to może rzeczywiscie jakiś skok
Zebraliśmy się z mężem dzisiaj za załatwianie becikowego i co??? Po naszych obliczeniach wychodzi, że się nie załapiemy -
A jaka nagroda?
Ja bym zrobiła deala i się wymieniła na dzieci. Oddam endżela za jęczydupę, ale do małego endżela dokładam starszego. Generalnie też endżel tylko otwór gębowy ma ciągle otwarty i wychodzą z niego słowa. Wychodzą nie po to żeby coś powiedzieć tylko po to żeby otwór gębowy się nie zamykał ani na sekundę. Słowo "mamo" wychodzi z otworu gębowego najczęściej. Czasami tylko w celu sprawdzenia łączności, jeżeli łączności nie ma to "mamo" jest mówione do momentu aż łączność złapie.
Najwięcej do powiedzenia ma kiedy rozmawiamy przez telefon lub gdy mały endżel zasypia.
Bardzo dziwnie wykorzystuje energie. Ma jej duzo zeby ciągle być w ruchu, wisieć do góry nogami na piętrowym łóżku, obić przewroty na materacu itd. a od 7 rano nie ma siły na to żeby się umyć i ubrać.
Piszesz się?CzaryMary, Gosha, Ksawa, Aguś86, Auro, iwonka1077, mimka84, Murraya, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:A jaka nagroda?
Ja bym zrobiła deala i się wymieniła na dzieci. Oddam endżela za jęczydupę, ale do małego endżela dokładam starszego. Generalnie też endżel tylko otwór gębowy ma ciągle otwarty i wychodzą z niego słowa. Wychodzą nie po to żeby coś powiedzieć tylko po to żeby otwór gębowy się nie zamykał ani na sekundę. Słowo "mamo" wychodzi z otworu gębowego najczęściej. Czasami tylko w celu sprawdzenia łączności, jeżeli łączności nie ma to "mamo" jest mówione do momentu aż łączność złapie.
Najwięcej do powiedzenia ma kiedy rozmawiamy przez telefon lub gdy mały endżel zasypia.
Bardzo dziwnie wykorzystuje energie. Ma jej duzo zeby ciągle być w ruchu, wisieć do góry nogami na piętrowym łóżku, obić przewroty na materacu itd. a od 7 rano nie ma siły na to żeby się umyć i ubrać.
Piszesz się?
Hahhahha !! NIE!! -
Witam się razem z moim ryczłem płaczłem. Wszystko sie dziecku nudzi po 5 minutach a matce się oczy zamykają bo w nocy pobudki co 1,5 h a z rana lecialam do wampirowni.
Jeeee, gratuluję 5000 strony. Angela, czekaj na bliźniaki. -
No i becikowego nie będzie
chociaż podobno coś ma się zmienić od nowego roku, to może się wtedy załapiemy.
Czy wasze dzieci też łapią wszystko co mogłoby im pomóc się podnieść??? Moja łapie mnie za bluzkę, łapie swoje spodenki i się dźwiga do goryKsawa lubi tę wiadomość