Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary moja dziś chyba stwierdziła, że już jest taka dorosłą panienką że też zaczeła ciumkać 3-6
Aguś tak własnie będę próbowałam o 19.30 kąpiel i spanie po 20 może załapie. Chciała bym po dosyć mam o 5 funkcjonowania.Aguś86, CzaryMary, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Angela my kapiemy po 19 i zasypia okolo 20.00. Pobudka jest zazwyczaj 4-5 i pozniej okolo 7. Sprobuj moze tak
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
U nas dobrze .
Jelitówkę przeszliśmy z Rafałem moim było rzyganko i ból brzucha
Skączylo się na emergency i tablety .
Już zdrowi jesteśmy.
Ignacy 7kg waży
Klocek mały .
Na przyszły tydzień jedziemy nad morze do Ustki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:18
-
mimka84 wrote:Jak tak czytam i czytam to stwierdzam że mój jakoś późno chodzi spać. Kąpiemy przed 19.00, ale zasypia przed 22.00... Fakt, śpi ładnie i na pierwsze karmienie budzi się między 4.00 a 5.00 i potem śpi do 9.00, ale mógłby wcześniej zasypiać. Może jak się zacznie szybciej ciemno robić to coś się zmieni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:07
-
nick nieaktualnyKrysti ja się nie chce wtrącać ale nie myślisz ze dla Ignasia taka ciągła zmiana otoczenia jest dobra ? Dopiero wróciliście do Polski on się nawet jeszcze nie zaklimatyzował a tu zaraz znów nowe miejsce. Moim zdaniem chyba troche za dużo jak dla takiego małego człowieka.
mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Mantissa Zuzia mi przestala spać w dzień w wieku 10 miesięcy. Nie wiem jak będzie z Szymonem, bo też już mało śpi w dzień. Moje dzieci przesypiaja ładnie noce,ale w dzień to średnio jak widać
Ale chyba wolę tą opcję
Kurdę Martyna w dzien spi tylko 15 minut o 10 później tylko na spacerze czyli średnio dziennie śpi 2-3 godziny. A w nocy budzi się raz, dwa razy no ale o 5 sobie ostatnio wymyśliła że już jest dzień. Mam nadzieje że trochę będzie lepiej jak będzie zima i rano będzie ciemno. Zobaczymy jak dziś bo wykąpałam ją o 19,15 tata ją właśnie nakarmił znów kaszka i zobaczymy jak dziś -
Angela moja też śpi mało. Ze dwa razy po max 30 min i trochę na spacerze ale czasy kiedy dziecko mi od razu na powietrzu zasypiało dawno minęły. Za to na noc zasypia koło 21, budzi się koło 1 i koło 4 a potem już rano 7-8. Nie mogę narzekać
czasami robi nas w bambuko i budzi się tylko o 3 i śpi do rana
i pewnie teraz aktywność będzie coraz dłuższa.