Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie
. Ale ten czas leci.. A my jutro szczepienie i Tomuś pewnie prześpi swoją trzymiesięcznicę. Kurcze, o tej porze trzy miesiące temu szykowałam się między skurczami do szpitala
Ach, te wspomnienia mimo bólu są jednak cudowne:-)
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dziś skończyliśmy 5 miesięcy
Kurdę mineło to tak szybko
Martynka w domu jest już 4 miesiące a wydaje się jakby to miesiąc był
dzień za dniem leci.
Tylko te wizyty lekarskie teraz trochę się nałożyło ich mam nadzieje że bedzie ich mniej.Ulka84, Murraya, mimka84, Eweliśka, shimmer_lip, Aguś86, Rudzia, mantissa, lysinka, CzaryMary, Fasia, Ksawa lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:Tak to prawda. Ja 3 miesiące temu byłam już na koźle
My też jutro szczepienie. Nie wiem jak Antek zareaguje, po 1 szczepieniu nie widziałam różnicy w zachowaniu.
U mnie po 1. szczepieniu przespał cały dzień z przerwami na jedzenie i był trochę osłabiony. -
Hejka
nie było mnie chwilę na forum i 5000 stron pękło. Angela gratuluję wygrania bliźniaków i 5 miesięcy Martynki
Ciekawa jestem, jak będzie z drzemkami w dzień u nas, na razie trudno przewidzieć, jak będzie nasz dzień wyglądałniestety Tosia też często po 5 rano stwierdza, że to dobry czas na zabawę.
Wczoraj miałyśmy szczepienie i Mała spała 9 godzin w nocy, za to w dzień tylko 1,5 godziny.
Z tym podnoszeniem główki to u nas też lipa, myślałam że jeszcze jest na to czas, ehhh.
Dziewczyny gratki ukończenia 3 miesięcy
-
Aguś86 wrote:Shimmer Amy tylko cwiczyla tą główkę przy trzymaniu za rączki
Ale poskutkowalo
Co do innych ćwiczeń, asymetrii itp.to nie pamiętam kto wstawial linka...
PS. Odkryłam ze zjada mi posty jak pisze z telefonu i używam emotikony. -
no ja tylko ciągnęłam młodego za ręcę z pozycji leżącej do siadu:) jak głowa zostawała w tyle to kładłam go od razu nie ciągnęłam go na siłę. I tak każdego dnia aż zaczął ładnie trzymać główkę i dzisiaj już ładnie się podnosimy i siadamy
mf, Aguś86, mimka84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:kużwa a u mnie pokazuje ze Andzia rozjebała 5000 stronę
Gosha, mimka84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
My już po szczepieniu. Biedak tak płakał ;( Jak wróciliśmy to wypił całe 120 ml i momentalnie usnął.
Z pozytywnych rzeczy to kończymy dzisiaj 3 miesiące. Ehh jak ja na to czekałammimka84, Eweliśka, Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014