Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A tak z innej beczki- jeśli nie macie nic przeciwko to pochwalę się moim dziełem, które tworzę już od 2 lat haftem krzyżykowym. To będzie mój debiut we wstawianiu zdjęcia na forum, wiec zobaczymy czy mi się uda;-)
Tylko bokiem będzie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 14:43
-
To jak tak mi dobrze poszło ze wstawieniem, to jeszcze dla miłośniczek kotów moja kocica Vanilla

lysinka, Ewelcia, Aguś86, Ulka84, mantissa, nick nieaktualny, iwonka1077, mimka84, Fasia, Anka1501, Ksawa, Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hmm a gdzie mieszkasz??????ja tez w malym miescie i stolice mam bialystokAlicjaaA wrote:Ciekawe ile czasu na usg główki będę czekać. No w sumie mf masz rację, dobrze, że wogóle mam tu u siebie i nie muszę do Białegostoku jeździć do lekarzy. Choć tam pewnie lepsi specjaliści niż u mnie.

mozesz na priv napisac
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
tezAlicjaaA wrote:Angela, kot to brytyjski długowłosy, kolor lilowy point.
Iwonka, napiszę tu i zaraz edytuję, bo nie wiem jak pisać na priv. Ty?
hehehe
trzeba miec siebie w przyjaciolkach wysle ci zaproszenie, bedziesz miala to w zakladce spolecznosc albo na gorze wiadomosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:40
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Rety, aż się zarumieniłam od tych pochwał

O Iwonka, fajnie
Już zaakceptowałam, dzięki za zaproszenie.
Mimka, u mnie co noc nad ranem syn ląduje u nas w łóżku, dzięki temu mogę się wyspać, bo wiadomo, że przy cusiu dziecię spokojniej i dłużej śpi
mimka84 lubi tę wiadomość