Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Kotów nie lubię
ale ten obraz to normalnie dzieło sztuki
aż trudno uwierzyć w to, że to jest haftowane
ło Alicja podlasiankaczad
połowę rodziny mam na Podlasiu
ja tez z podlasia
hehe
AlicjaaA, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
AlicjaaA wrote:Aguś, dzięki za uznanie moich talentów ;-P
Piękny ten obraz i nawet sobie nie wyobrażam ile pracy Cię to kosztuje
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Alicjaa-uwielbiam robotki reczne, od dawna nir haftowalam,ale kiedys tworzylam nawet wlasna autorska prace na konkurs (za gowniarza, ale do dzis wisi u rodzicow
)... a Twoje dzielo cudne! Chyba tez musze znalezc swoj tamborek i wrocic do krzyzykow
Mimka, tez o tym pomyslalam, tym bardziej, ze od kilku dni wieczorne karmienia ogolnie sa do kitu... dzisiaj jakos sie udalo, ale znow nie przesypia mi 8h... a juz tak ustalone miala fajnie... 19:30-3:30 lub 20-4... i pozniej juz 6-7 to juz nie spalamteraz codziennie pobudka o 1:15 niezaleznie od godziny, o ktorej zasnie potem ok 5 i przed 7 ;(
-
Nie pamiętam która z Was kiedyś polecała dooky
wtedy to olałam bo kupiłam parasolkę i myślałam, że ona zajebista jest
ale parasolka mi sie była łaskawa zepsuć i dziś na żywo tego dooky widziałam i to jest zajebiste!
I w smyku jest dalej na to promocjadziękować
Kurdę dziewczyny właśnie się zastanawialiśmy z moim czy nie pojechać na weekend ale wiecie ja na działce to mam 100letnią chatkę na kurzej łapce i zero warunków dla maluchamimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Na 3 jesteśmy od 3 tygodni i myślę, że posłużą nam dłużej niż 1 i 2, bo są aż do 9 kg. Szymon wczoraj miał 5370g
minimum kilo wcześniej musimy przechodzić na kolejny rozmiar bo dupka nam się przestaje mieścić
-
shimmer_lip wrote:My też już ze 3 tygodnie na 3 ale z tego co widzę to u nas te wagowe parametry się nie sprawdzają
minimum kilo wcześniej musimy przechodzić na kolejny rozmiar bo dupka nam się przestaje mieścić
Lepiej żeby miały swobodę.