Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ktoś tu mówił, że od 3 miesiąca to dziecko jest grzeczniejsze? Jeśli tak to nie w moim przypadku niestety
Od dnia trzymiesięcznicy, które niestety było też dniem szczepienia moje dziecko to jedna wielka maruda. Jak to określił mój mąż, odbywa się ciągłe biadolenie tomka. Płacz na zawołanie z byle powodu i takie jakby skarżące marudzenie nawet przy jedzeniu, które do tej pory było najlepszym uspokajaczem.. ech, mam nadzieję, że to przez szczepienie i jak najszybciej minie.
A, zapomniałam napisać- termin na rehabilitację na nfz dostałam 28 listopada, nieźle, co? Do tego czasu to już przestanie być potrzebna. Ale z prywatną wizytą oczywiście nie ma żadnego problemu. I weź tu człowieku kasy nie miej.. -
A u nas karmienie nietypowo 23, 4, 7... od 4 do 7 nie spalam-najpierw nie moglam spac, a pozniej cora szajbowala od 5:30 do 7... w sensie bawic sie chciala... za to odespalam do 9-Mama mnie telefonem obudzila-w sumie dobrze, bo zaraz kolezanka ma przyjechac, to zdazylam cos ogarnac
Lysinka- no u nas w tym samym "wieku" wlasnie takie wieczorne marudzenie... wczoraj bylo lepiej na szczescie...
Aaaaaaa- nie wiem, czy Jula nie zaczyna zabkowania od lewej dolnej dwojki - chyba cos tam przeswituje... -
nick nieaktualny
-
Ech, szkoda Angela.
Moje dziecię od jakichs trzech dni śpi do 9 tylko co z tego, skoro od 2giej budzi się co 1,5 h.
No i mało śpi w dzień i zaczal celowo ssac smoczek.
Edit:
Tfu, jaki smoczek! KCIUK!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 00:01
-
nick nieaktualnyJakoś mi bardzo nie szkoda, szkoda mi babci koleżanki.
My za miesiąc i tak wyjeżdamy na urlop z mężem więc skorzystamyMąż zastanawia się też gdzie wyjechać w październiku jak weźmie urlop z okazji urodzenia małej. Rozważamy Wrocław, Warszawę no i najbardziej Trójmiasto.
-
U nas dzień zaczął się tak jak praktycznie zawsze zaraz po 5, za to żadnej pobudki w nocy
przez upał Tosia je praktycznie co godzinę
Angela ja w tamtym roku na urlop pod koniec września wybrałam Trójmiasto i Warszawę, zahaczyliśmy też o Bydgoszcz, Toruń, Malbork i Hel - bardzo fajnie byłoWe Wrocławiu mieszkam, więc też polecam
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Mimka, mi chodziło o to jak to jest rozciągnięte od budki do rączki wózka. Ja jestem ogólnie wysoka, wózek mam wysoki, ale jak by to się tak rozciagnelo od budki do rączki to bym dziecka nie widziała. W takim ułożeniu jak piszesz to ok, na pewno to wygodniejsze niż wielka, dyndająca parasolka na kiju, którą mam
mimka84 lubi tę wiadomość