Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Krysti dwójka? Dziwne...dosyć nietypowo. Dzieci zaczynają od dolnych jedynek a potem góra... dwójki trzecie w kolejce
Nie zawsze. Oliwce wyszły cztery równoczeście, jedynki i dwójki dolne. Górne dopiero później.
Jakoś nic nie zwiastowało ząbkowania więc jej nie zagladałam do buzi, aż nagle na spacerze patrze a ona ma 4 zęby. Wyłam ze wzruszenia całą droge do domu.Aguś86, Ulka84, KasiaKwiatek, mimka84, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nie poznaje mojego marudę
z dnia na dzień jest coraz większym endżelem
dzisiaj sam zasnał w łóżku, Zaczął marudzić to go mąż odłożył do łóżka i zasnał. Ale fajjjjjjnie
Oby tak było cześciej, W ogóle taki pogody się zrobił, umiech od ucha do ucha, Już zapomniałam jak to było z nim ciężko
Angela89, mimka84, mantissa, Krysti ~~>, lysinka lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Krysti dwójka? Dziwne...dosyć nietypowo. Dzieci zaczynają od dolnych jedynek a potem góra... dwójki trzecie w kolejce
Nie ksiązkowo .
Bo pierwsze jedynki wychodzą dolne a tu dwójka .
Może gdzie zaraz jedynka wyjdzie i zacznie szybciej rosnąc od dwójki.
Ale nie wszystkim dzieciom rosną książkowo.
Zapytam lekarza jak to jest.
-
Mimka współczuję awarii i remontu. Dobrze, że chociaż byliście w domu i obyło się bez większych strat.
Ulka zazdroszczę, że Antoś potrafi sam zasnąć. U nas usypianie to walka, strasznie marudzi.
My dzisiaj na kilka godzin pojechaliśmy na kilka godzin do parku, trochę spacerku i skorzystaliśmy że był zlot food traków i coś zjedliśmy ze znajomymi
Tosia ma dzisiaj dobry dzień, dawno nie była w takim dobrym nastrojujest rozmowna, wesoła i popiskuje
super
A w ogóle to siostra z którą nie miałam kontaktu parę lat odezwała się do mnie i powiedziała, że chce odbudować relacje. Ciekawe czy się uda