Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie jestem pewna ale u Nas tez wyglada na to, ze dwojeczka sie przebija
Pisalam ostatnio ze chyba Sofii ida zeby bo wszystko na to wskazuje a dzis zauwazylam mala biala plameczke na dole
na kroste to nie wyglada
mf, Ulka84, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Nie jestem pewna ale u Nas tez wyglada na to, ze dwojeczka sie przebija
Pisalam ostatnio ze chyba Sofii ida zeby bo wszystko na to wskazuje a dzis zauwazylam mala biala plameczke na dole
na kroste to nie wyglada
-
nick nieaktualnyA ja w ogóle na inny temat teraz się wypowiem
Znów o kaszkach, gdzieś czytałam że najlepiej dawać kaszki jak już te do których się dodaje mleko a nie wodę. Ponieważ te na wodę mają bardzo kiepskie mleko modyfikowane. A ogólnie bardzo polecana jest ta kaszka znaczy tej firmy http://www.aptekagemini.pl/holle-kaszka-jaglana-pelnoziar-z-ryz-250g.html Będę robiła zakupy pod koniec miesiąca to zakupie
Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie długo mnie nie było.
Widzę ze temat zębów - u nas tez zauważyłam plamkę na górnym dziąsle i syn jest marudny...
A od dwóch dni to jest horror jakiś non stop płacz...dzis wieczorem płacz i męczenie sie z zaśnięciem. Dziewczyny po jednym dniu wymiękam a po dwóch dniach mam juz dosc. Wieczorem maz musiał go zabrać bo juz miałam ochotę go ryczącego zostawić(
I wisi na piersi co 15-30min czy wasze dzieci tez takie są????
Ja myslalam ze po 3mcu lepiej a tu wcale nie:((( -
Nie sądziłam ze kiedys to powiem ale mam ochotę odpocząć od syna
(
U nas nie ma magi 3 miesiąca(
Od 3 miesiąca syn jest bardziej płaczliwy, budzi w nocy sie co godzinę w ciagu dnia je non stop. Czasem taki ryk przeraźliwy a suchy, najedzony 15min temu a tu okazuje sie ze znowu głodny:((
Jestem niewyspana, bolą mnie plecy od usypiania syna na rękach dzien w dzien przez 2godziny:((
Wybaczcie za wylewanie smutow ale nie mam siły:(( -
Lwica, przykro mi, że tak to u Ciebie wygląda. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że z czasem się poprawi. U nas też ostatnio histerie nie wiadomo z jakiego powodu i sytuacje, kiedy widzę, że jest głodny a przy próbie przystawienia do piersi, ba przy przybieraniu pozycji do karmienia jest ryk niesamowity, mimo, że był już spokojny. Dziś musiałam go nakarmić na stojąco.
Angela, dziękuje za namiary na kaszkę.Jak dostaniesz w PP to napisz w jakiej cenie są, oki?
-
Co do kaszek to moja córcia takiej gęstej nie tolerowala zresztą do dziś, więc żeby się najadala dosypywalam jej ryżowa, kukurydzianą też plula, takie są bez mleka modyfikowanego w składzie bo brzuszek ja bolał po tych zwykłych z mm... ciekawe jak syn będzie je jadł....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś mam noc z głowy. Po drugim karmieniu z nocy jakoś godzinę po nim włączył się alarm monitora oddechu wyskoczylam z łóżka jakby się paliło. Mała albo za płytko oddychala albo sama nie wiem co się stało. Cała noc czuwałam ale powtórki nie było. Mam nadzieję że to był fałszywy alarm
-
mantissa wrote:Lwica, przykro mi, że tak to u Ciebie wygląda. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że z czasem się poprawi. U nas też ostatnio histerie nie wiadomo z jakiego powodu i sytuacje, kiedy widzę, że jest głodny a przy próbie przystawienia do piersi, ba przy przybieraniu pozycji do karmienia jest ryk niesamowity, mimo, że był już spokojny. Dziś musiałam go nakarmić na stojąco.
Angela, dziękuje za namiary na kaszkę.Jak dostaniesz w PP to napisz w jakiej cenie są, oki?
Ja juz po wampirowni i ekg-choc nie zlapalam na ekg tego, co mnie niepokoi niestety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 08:18
-
Od chrzcin mam takie jakby drzenia serca-czasami kilka razy na dzien, czasem raz, a czasem wcale... tydzien temu jak wracalismy z usg bioderek, to wstapilam do lekarza i dostalam skierowanie na mocz, krew i ekg... a ze maz dzis i tak pozniej do pracy jechal, to o 7 skoczylam do przychodni...