Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spacerowka mowicie hmm u nas jeszcze nie. Wygodnie nam sie jezdzi w gondolce
moj Antek jest na mm takze z piciem nie mam zadnego problemu. A o jedzeniu nie wspomnę. Ma apetyt oj ma
marchewka, ziemniaczki, brokuły, kalarepa,jablko gruszka sliwka Wszystko wszama
to i wazy juz ponad 7 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:53
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Moje dziecie duzo sie bawi w bujaczku, wozku, na macie, a zasypia przy cycu
chyba, ze jest bardzo zmeczona, to marudzi i ja lulam kilka min i zasypia
a sama kilka razy zasnela jak ja cos robilam, ale bylam w tym samym pomieszczeniu i jej spiewalam...
-
dziewczyny pomocy wczoraj bolał mnie była (strasznie twarda) jedena piers masowałam przystawiałam często małego okladalam kapusta dzisiaj mnie nie boli ale jest sina w miejscu gdzie była twarda co mam zrobić czy to normalnr ?
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 wrote:dziewczyny pomocy wczoraj bolał mnie była (strasznie twarda) jedena piers masowałam przystawiałam często małego okladalam kapusta dzisiaj mnie nie boli ale jest sina w miejscu gdzie była twarda co mam zrobić czy to normalnr ?
-
ziolko wrote:U nas właśnie to samo
nie mam pomysłu jak nauczyć Piotrka żeby sam zasypiał skoro płacze jak go odkładamy. W sumie jak jest noszony też płacze, na jedno wychodzi
ehh moze kiedyś załapie, że można zasypiać samemu
W każdym razie Jaga- mega ZAZDROSZCZĘ
Ziolko, ty na pewno nie masz mojego dziecka?Ma takie dni ze leży i płacze, jak chce go wziąć to się wyrywa. I bądź tu mądry. W wózku krzyczy aż się wszyscy oglądają jak go na ręce nie wezmę. Ostatnio wytrzymał pół godziny bez marudzenia. Cud.
A jak się sam pobawić dłużej niż 10 min to jestem w szoku.
No, ponarzekalam ale i tak kocham go najbardziej na świecie.
Krysti, mój też się nauczył i co chwila się obraca. Nie mogę go kłaść w nocy od razu po karmieniu do łóżeczka bo pach na brzuch i wymiotuje.
Alicja - juz naprawdę się martwilam ze będzie pozytywny.Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
No właśnie tak myślę, że może podświadomy stres, że zaskoczyło to powodował. Zobaczę teraz przez jakiś czas, czy dolegliwości znowu się pojawią.
A, wczoraj zapomniałam- Jaga- brawo za wytrwałość w ćwiczeniach, oby tak dalej
Mantissa, jak widać nawet takie maluszki mają swoje indywidualne charakterki -
8485 wrote:dziewczyny pomocy wczoraj bolał mnie była (strasznie twarda) jedena piers masowałam przystawiałam często małego okladalam kapusta dzisiaj mnie nie boli ale jest sina w miejscu gdzie była twarda co mam zrobić czy to normalnr ?
-
Cześć dziewczynki, piszę do Was, bo już macie za sobą to, co ja będę miała dopiero w lutym
Chciałam spytać o laktator - przydaje się przy karmieniu piersią? Który model macie i czy polecacie? Chciałabym mieć taki zestaw laktator+taka specjalna butelka, która nie rozleniwia maluszka i dalej chętnie ssie z piersi na wypadek zostawiania męża czy mojej mamy z dzidzią, ale nie wiem który model wybrać. Będę wdzięczna za poradę!