Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
8485 jesli nie boli dziś to miejsce to powinno być ok, miałam tak kilka razy.
Alicja powiem Ci, że ja też mam objawy jakby ciążowe, ale w ciąży mam nadzieję nie jestem!Może to hormony pociążowe?
Krysti- Piotrek czasem też się przewroci na brzuch ale jeszcze nie ma tej umiejętności opanowanej do perfekcji
Mantissa- może to mentalne bliźniaki?
PeggyOlsen- ja mam laktator aventa ręczny. Zdał egzamin. I jak dla mnie to absolutny niezbędnik przy karmieniu piersiąale pewnie ile karmiących tyle opinii.
Buziaki dla wszystkich cioć! :*AlicjaaA, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
Ziolko, może tak jak mówisz, coś z hormonami, bo w sumie już kilka dziewczyn pisało tu o mdłościach i tym podobnych dolegliwościach.
Mój Tomek jeszcze nie umie przewracać się na brzuch. Raz mu się prawie udało, ale musiałam mu trochę pomóc na koniec. Więcej jeszcze prób u niego nie widziałam.
PeggyOlsen, ja też uważam, że laktator od samego początku jest niezbędny, u mnie bez laktatora nie byłoby laktacji zupełnie. Po pięciu dniach ściągania "na sucho" pojawiły się pierwsze krople. Zaczynałam od medeli mini electric, ale straszne głośne cholerstwo. Potem ręczny z Canpola i jak dla mnie rewelacja. Po pierwszym użyciu, medela poszła w kąt. Teraz już nie używam laktatora, ale wiele razy był naprawdę przydatny. -
Gosha wrote:KRYSTI teraz tak juz bedzie, przewroty, fikołki zaraz pełzanie... Oczy dookoła głowy
A gdzie malujecie pokoik dla Ignasia? Chyba nie pogoniliscie tak z budowa do domu, co?
No skubaniec się przewraca na brzuch i spowrotem na plecy
Czasem muszę podlecieć i położyć go na plecy bo piszczy tak że uszy pękają
Jest bardzo ruchliwy.
Niewiem gdzie ręce włożyć już .
Mało czasu mam by coś zrobić bo Ignaś już nie śpi długo w dzień .
Ale radocha jest
U ciebie pewnie to samo
Pozdrawiam :****
A u ciebie Co słychać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 22:15
Gosha lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Krysti! Znak zapytania! Błagam Cie.
"Znak zapytania (pytajnik) – znak interpunkcyjny, służący do określenia intencji osoby mówiącej, która chce otrzymać dane informacje od osoby pytanej (wyjątkiem jest pytanie retoryczne). Znak zapytania kończy zdania pytające."
Wikipedia.
Tylko się nie obrażaj. Plis.Jaga lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Krysti my jeszcze przed malowaniem pokoiku. Musimy wybrać farbę. Ja chcę w blekitach, a mąż w zieleni i nie wiem czy się dogadamy
O taki kolor Ignaś ma w pokoiku . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/104e61fcc049.jpg .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 08:11
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Krysti to jest wynajmowane mieszkanko przez Was? Zazdroszczę energii na malowanie, ale czego się nie robi żeby Ignaś miał ładny pokoik
Energia jest
Mimka żebyś wiedziała ,wszystko się zrobi dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 18:17
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Hej
U nas wogóle nie jest lepiej bo niby padało 10 minut ale parówa taka , że się aż płakać chce.
Lila wiecznie mokra spocona i wściekła , Marceli cały dziń na dworze a psisko skowyczy bo też chce wyjść a ja nie pozwalałam.
Mnie nic się dzisiaj nie chce i ide zaraz spać chyba bo padam na pyszczek -
Heloł
Ulka, 100 lat dla Antosia i dla Basieńki Shimmer !!
My z okazji 4 miesięcznicy jedyną rozrywką jaką byliśmy w stanie zapewnić naszemu synkowi był wypad do galerii handlowej (po raz pierwszy od urodzenia Tomka). Sprawował się rewelacyjnie, trochę pospał, a potem z ogromnym zaciekawieniem rozglądał się i podziwiał "inny świat". W prezencie dostał zabawkę, którą sam sobie wybrał. Daliśmy mu kilka do rączek i tą, którą najchętniej brał do rączek to mu kupiliśmy. Chyba ktoś tu już pisał o obalu taki ze słoniem na podstawie. Najfajniejsze w tym całym wypadzie było to, że nie kisiliśmy się w naszym nagrzanym jak piec mieszkanku, tylko ochłodziła nas klimatyzacja sklepówmimka84, Ulka84, Ulka84, mantissa, Rudzia, mf, Jaga lubią tę wiadomość